Да осигурим кворум, да пратим Станишев в Брюксел!

Борисов с молба към парламентарната група на ГЕРБ
25 юни 2014 13:25,
216
Да осигурим кворум, да пратим Станишев в Брюксел!
Снимка: Reuters

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е помолил парламентарната група на ГЕРБ да осигури кворум утре, за се удовлетвори желанието на лидера на БСП Сергей Станишев да стане евродепутат.

Още по темата
Това съобщи лично той през профила си във Фейсбук.

Днес поради липса на кворум не се състоя заседанието на парламента, на което трябваше да се гласува освобождаването на Станишев като народен представител. Председателят на парламента Михаил Миков обясни по-рано, че няма проблем пред лидера на БСП той да стане евродепутат.

Според Изборния кодекс българските евродепутати трябва да напуснат Народното събрание седмица преди първото заседание на Европейския парламент, което ще се състои на 1 юли. В противен случай ще има ситуация на несъвместимост.

Миков припомни, че подобен казус е имало и с Ивайло Калфин.

Към момента единственият „неосвободен“ евродепутат е именно Сергей Станишев, който на 23 юни подаде заявление за освобождаване от Народното събрание.

По време на предизборната кампания Станишев многократно заявяваше, че оглавява листата на левицата, за да покаже лидерство и отговорност, но няма да замине за Брюксел. Вчера той мотивира решението си да заеме мястото си в Европарламента с новата политическа ситуация в Европа след вота и необходимостта да отстоява левите политики в качеството си на президент на ПЕС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


216
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
2
 
23
 
! Отговори
доброжелател преди 9 години
Да изпратим Станишев в Сибир!!
40
7
 
18
 
! Отговори
Dan преди 9 години
Да обясня на трите тролчета, Борисов не се прави на Бог, Борисов показва за пореден път на Станишев, че сам и до тоалетната не може да отиде, а тръгнал да управлява държава като мандато носител, и понеже тук си е свършил работата сега и в Европа ще ходи да я свърши....Този *** Станишев не може връзките на обувките да си завърже без Доган Местан и Волен ама тръгнал в Европа...Алеко ще се яви пророк "Бай ***.. из Европа", освен да вика "*** ***", друго не виждам какво ще направи!!!!!
39
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
- Цецо, на тоя не трябваше ли да му дадем червен картон и аут за няколко сезона заради положителен тест?- Ъъ, требваше шефе, но се трансферира във Висшата лига, де*а и лигата му с лига!
38
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Topidiot na deseta stepen
37
11
 
9
 
! Отговори
Солинген преди 9 години
Ами то всички свестни хора масово се изнасяме от България и отиваме да живеем и да работим в белите държави.
36
25
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
***! Кой си ти, че се изживяваш като Господ! Непораснал човек с моного удари по главата. Ако те срещне питекантропус, би се ужасил! Също и неандерталец.
35
34
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Аз съм *** и съм като коч,с бяла косица и куха главица.Моч,моч, моч, Аз съм ***.Браво, другарю, ей така се громи класовия враг! Днес двойна надница за теб заради старанието на всички вас, кадрите на МБСП-Лом! Поздрави на всички другарки и другари!Подпис: Антон Кутев
34
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Мъка, мъка. Народът се разделил на ***, ***, жълти, сини, и.т.н и плюят в пиянски унес един срещу друг, а от върха ги гледа Настрадин ходжа и поглажда корема си доволно.
33
8
 
13
 
! Отговори
ПОЛИТИЦИ БГта преди 9 години
БЪРЗОВАРА НА ОБАМА
32
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ИСТИНСКИ МЪЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖ И 1/2
31
8
 
22
 
! Отговори
НОВ преди 9 години
До 14. Бойко е ял филии с мас, ама е станал човек. А ти ядеш ГМО-та и мозъкът ти се е вкиснал. Хората които ядат, чиста мас са много по-умни и здрави. А какво ще кажеш за сегашните млади, които не знаят какво е мас?
30
1
 
7
 
! Отговори
До 29 преди 9 години
Чудно ми е как още си жив. С мозъчната дейност, която показваш ми е чудно как пишеш във фактическа мозъчна смърт? Си медицински феномен шъ знайш...
29
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Диктаторо с кухата лейка точи зъби, а осъденият престъпник тръпне в надежда
28
10
 
18
 
! Отговори
Mirodar преди 9 години
Голям смях.боко откога пък почна да се моли на всичките си герб мишки.нали винаги заповядва ...
27
3
 
9
 
! Отговори
иха преди 9 години
до 14то както върви на зима и филии няма да има и мас няма да има освен да изколим свинете в парламента , та поне мас да има
26
4
 
17
 
! Отговори
с преди 9 години
Геят да ходи ако ще и на луната, Бойко *** в каторгата, бюрека да върти дудуци на дебелата мазна топка Пеевски,а за да е коректно всичко, топката и бюрека да обслужат Доган. На фона на тази живописна оргия, Болен може да бяга наляво-надясно със събути ***, че да му се вижда ламтящият за пари ***. Българската политическа реалност е много, ама много тъжна картина. Ако преди беше цирк, сега е трагедия.
25
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Айдеееййй статия за Бойко! Нека плюенето без аргументи започне сега! А вожда отива в Брюксел да трупа милиони. И в Швейцария по замъчета.
24
0
 
7
 
! Отговори
До 19 преди 9 години
Защото неграмотните писачи са в пъти по-евтини и по-ерудирани! :)))))))))))))))))))))))))
23
4
 
13
 
! Отговори
ТРЯБВА преди 9 години
НА ВСЯКА ЦЕНА СЕР-ГЕЯ ТОЙ НАЛИ ЕДИН ДЕН НЯМА РАБОТА,САМО Е ЕДИН ОТ ВСИЧКИ *** КОИТО СА ПРЕРАБОТИЛИ И СЕГА И ТАКО И ВАКО ДА ПИПНЕ 13000 ЕВРО ЗАПЛАТА,НА МОНИКА КОЙ ,КАК ЩЕ ИЗХРАНВА 4-ТЕ ОТРОЧЕТА,МОГО ГО ЕНЯ,АКО ЗАЕМЕ И ЛИДЕРСКИ ПОСТ ТАМ,ЗНАЧИ ЕВРОПАРЛАМЕНТА НЕ ЧЕРЕН, ПРОКЪЛНАТ ЩЕ СИ ОСТАНЕ,КОЙ Е В БГ ***,ТУРЦИ,НЯКОЙ ДРУГ БЪЛГАРИН-БОЛНИ,ВЪЗРАСТНИ,ИНВАЛИДИ,ЗАЩОТО ТРЕ НЯМА КАК ДА БЯГАТ ЗА Д ГРАНИЦА И МАФЬОТ,МУТРА,"БИЗНЕСМЕНИ",ОЛИГАРСИ ДЪРПАТ КОНЦИТЕ ТОВА Е РОДНА МИЛА СТРАНА.
22
8
 
9
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
Този няма нищо в главата. Освен да му виси фуражката на нея.Хващам се на бас , че и ЕНП ще има да плаче ,като Мутрата , че са СПЕЧЕЛИЛИ изборите , ама и те са в ОПОЗИЗИЯ ????