Зрее бунт срещу Стойнев в БСП

Личността му се възприема за "топла връзка" с АБВ на Първанов
8 юли 2014 07:11,
38
Зрее бунт срещу Стойнев в БСП
Драгомир Стойнев, Снимка: БТА

"В соцпартията зрее бунт срещу Стойнев", информира "Сега". Драгомир Стойнев вече е зам.-председател на партията, освен това личността му се възприема за "топла връзка" с АБВ на предишния президент Георги Първанов.

Още по темата
Намерението на Станишев да остане начело на "Коалиция за България" пък се приема като заявка за обединение на левицата по примера на гръцката ПАСОК.

Вчера дори вярната на лидера Мая Манолова обяви, че нещата не са предопределени и тя не участва в предрешени състезания. Манолова декларира, че ще участва в надпреварата за най-високия пост. Междувременно в най-голямата партийна организация - софийската, която открай време е опозиция на Станишев, съвсем не са съгласни поста да заеме удобен на Станишев човек.

Балотаж ще определи наследника на Станишев, това показват предварителните сметки, които "24 часа" прави въз основа на потенциалните кандидати и делегатското разпределение на конгреса на 27 юли. 

Освен Драгомир Стойнев и Мая Манолова очаква се в битката да се включат Корнелия Нинова, Янаки Стоилов и Георги Кадиев. На стрaниците на ежедневника проф. Владимир Топенчаров, член на Изпълнителното бюро на БСП, споделя, че правила за подаване на оставка няма. 

В интервю за в. "Труд" Корнелия Нинова, член на Националния съвет на БСП и председател на парламентарната комисия по труда и социалните въпроси отказа коментира дали ще се кандидататира за лидерския пост на левицата. 

Има практика и целесъобразност. С критика на допуснатите грешки, с нови ясни и прости послания ние ще възстановим значителна част от загубите, които понесе партията. Сега БСП защитава интересите на средните и бедните слоеве на населението, заяви тя, като допълни, че соцпартията е готова за разговори с останалите политически сили по дългосрочни реформи в областта наздравеопазването, образованието, енергетиката, пенсионната реформа и демографските проблеми.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още по темата: БСПпървановСтойнев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
11
 
! Отговори
teo преди 9 години
Стойнев, СТОЙнев, трудно ще се пребориш с ОСАТА Мая, защото тя жили безпощадно и не се съобразява , че другарите ги боли,ОК? ТЯ СЕ БОРИ ЗА СВОЕТО ЕГО!! Пък и незабравяй, че ЛЮБОВНИКЪТ И Е ВОЕНЕН МИНИСТЪР И .....!?!?
8
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Стойнев или Кадиев - в тях двамаат има хляба. Но не и *** като Янаки, който се обяви против префернции или Мая Картечарката
7
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
и какво толкова като е топла връзка с Първанов - нима АБВ трябав да се държи изолирана в ъгъла? напротив трябав да се търис консенсус в лявото.Кадиев е мъжкар, но е бизнесмен не е човек от народа. Все пак не е лош вариянт, но няма подкрепа.Корнелия Нинова е по-добър вариянт, но дълги години и тя и Янаки бяха много послушни трудно ще се разграничатг от Станишев сега вече.Най-лрошият вариянт е ММ.
6
10
 
7
 
! Отговори
до "до кога&quo преди 9 години
Е пък аз не искам по цял ден да излиза и глупости да ми говори пожарникаря,да ме обижда и да ми дава пържолки да ям и овчар да ме прави,на тебе ако това ти харесва ,на мен не.Искам да излизат и да ми говорят наистина политици,а не селски тарикати.Въпрос на гледна точка и интелект!!!!!!Не искам от телевизиите да се ругаят и обиждат и ние като стадо да им гледаме сеира,отвращава ме.
5
18
 
1
 
! Отговори
p4elata преди 9 години
Maq Manolova e nai podhodq6a za posta puk i do sega ne sa imali lider jena bi bilo interesno
4
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Който и да сложат, Първанов вече спечели битката с Гея!
3
11
 
8
 
! Отговори
? преди 9 години
Стойнев е един от малкото почтенни хора в политиката.Янаки Стоилов е с голям опит в апаратните игри.
2
1
 
44
 
! Отговори
Размишления преди 9 години
От тези петимата убавци, единаствено Кадиев става за нещо! Останалите ще продължат да закопават алчната столетница, което е добре все пак за България!
1
0
 
32
 
! Отговори
ИСТИНАТА преди 9 години
ТО ЩЕ Е КУКЛА НА КОНЦИ !! РЕШЕНИЯТА ЩЕ ГИ ВЗЕМАТ МИЛИОНЕРИТЕ !!