Борисов възмутен: В последния си ден МС решава за години напред!

"Служебният кабинет ще е само на вода, няма и хляб да има"
Обновена: 23 юли 2014 12:32 | 23 юли 2014 09:43, Камелия Цветанова
183
Борисов възмутен: В последния си ден МС решава за години напред!
Бойко Борисов Снимка: БТА

В последния си ден Министерският съвет поема ангажименти за години напред, укори управляващите лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

„Да внесат актуализация на бюджета, да признаят дефицитите и неразплатените пари, това би било почтената позиция, а вместо това те се готвят да подписват за десетилетия енергийни проекти. Аз не знам с кой акъл в последния си ден Министерският съвет поема такива ангажименти, аз не мога да го проумея като управление, че това е възможно“, заяви той.

Още по темата
Според лидера на опозицията заради лошото финансово състояние, оставено от кабинета на Пламен Орешарски, служебното правителство „ще е само на вода, няма и хляб да има“.

Относно готовността на Иван Искров да подаде оставка  като управител на БНБ, която той анонсира вчера в съобщение до медиите, Борисов коментира, че не е свикнал да работи с писма.

„Репутацията на БНБ се срина в последния месец и това е най-малкото, което може да се търси като отговорност – подаване на оставка“, отсече той и добави, че „този парламент няма мощност да избере нов управител, следващият ще го избере нов при подадена оставка“.

Лидерът на ГЕРБ заяви още, че не очаква премиерът Пламен Орешарски да направи финансов отчет и да е ясно в какво състояние оставя държавата.

„Не очаквам такава отговорност от управляващата тройна коалиция БСП, ДПС и „Атака“, призна Борисов.

Той за пореден път подчерта, че депутатите от ГЕРБ ще влязат в пленарната зала, за да гласува оставката на правителството, когото премиерът я подаде.

Вижте още във видеото:

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


183
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
118
3
 
15
 
! Отговори
123 преди 9 години
***!Ако БСП + ДПС са имали намерение да строят държава и държавност , защо всяко тяхно управление завършва с национална катастрофа , фали и тотален крах.Ако ГЕРБ и Бойко имат претенция за нещо различно от сегашните , защо преди година не застанаха начело на протестите и не поведоха народа за да се изрине тази помия.ЗАЩО?Защото каквито са едните , такива са и другите.А Вие , Вие сте жалки ***.За 25 години не проумяхте. че в БГ се менят политицине но не и политиката.
117
12
 
9
 
! Отговори
До-142 преди 9 години
По-голям популизъм от БСП едва ли има....25год. кражби и безочие.
116
0
 
7
 
! Отговори
... преди 9 години
Пичове кажете за кой да се гласува тия избори! Не за друго ми сичкото *** дето ще участва в тия избори са ДОКАЗАЛИ СЕ КРАДЦИ ЛЪЖЦИ И МОШЕНИЦИ бре!!! И само това да е ами ако не гласуваме остави другото ми *** аа пардон Сокола ще ни управлява!!! До къде я докарахме ей!
115
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Vuprosa e KOI KOI shte likvidira tszi svinq Borisov koito si e pomislil che shte e noviq spasitel na izterzanite bulgari. Tolkov hors postradaha I kolko oshte shte stradat ot nego ne se znae no tezi koito smaza, natika po arestite I im vze biznesa kakvo prsvqt? Shte ostavqt li tozi *** da produlgava dz razbiva jivota ni I da ni grabi? Kolko oshte shte mu se dava tribuna, zashto gl.prokuror se krie I ne mu e povdignal pone 10 obvineniq za kakvo li ne? Samo likvidiraneto mu shte dade shans za no
114
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Като чета бисерите на Борисов и се сещам се за предсмъртното писмо на Левски, там той пише:За тези, които обещават много, само и само да ги изберете да ви управляват, а после се отметнат от думите си, като кажат, че времената били трудни и те видите ли не предполагали че такова е положението, наказанието е конфискуване на имуществото и изгнание извън пределите на Отечеството ни. Че и предишното управление Борисов се оправдава с предишните, Малки пици и т.н. и сега предварително пак същото: Нямало хляб, щели да карат само на вода.
113
6
 
12
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
Оставете го да дойде,че да се посмеем от душа и сърце на селянина от Банкя.Аз го съжалявам знете ли защо? Момчето било бедно сираче,нямало майка и баща да му дадат възпитание,че не трябва да се краде,лъже.Той за 54г.бял ден не е видял.Затуй ли завалийката толкоз краде,убива,лъга?Нека сега да го съжалим клетника "***"и да му дадем власта.Сполай БУДЕ,...сери им на християнството и на ценносттите.То тия идеали са за психично-болни,попове и бедни и болни
112
5
 
13
 
! Отговори
Бивш член на БСП преди 9 години
Понеже няма какво да кажат сега БСП ще викат до изборите как са качили пенсиите с 4.50 лв. и колко милеят за *** и пенсионерите. И както милеят Станишев, Местан и Орешарски както и тяхното обкръжение станаха мултимилионери, а баба Пена от с. Горно Камарци крета с 130 лв. Егати и демагозите и престъпниците.
111
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Bimzi
110
6
 
3
 
! Отговори
дядо преди 9 години
130 e типичния персонаж (мат'реал),който съм описал-започна да псува вече на *** ;)
109
11
 
12
 
! Отговори
gost36 преди 9 години
Бойко Медотиев Борисов тикво .Заради това поведение което демонстрирата на 5 октомври 2014 ще бъдете жестоко наказание и ще имате само 25% отново няма да имате мнозинство и никога повече няма да управлявате самостоятелно.Избирателната активност на идващите избори ще е много ниска за ужас на герберите.Поради простата причина ще хората се отвратиха от всички политтици независимо дали се казват бойко тиквеника бостанккото плашило баба цецка цачева прочие и затова не гласуват на изборите
108
5
 
13
 
! Отговори
gost36 преди 9 години
Бойко Медотиев Борисов на 5 октомври 2014 заради това поведение което демонстрирате ще бъдете жестоко наказани и ще има само 25% отново няма да имате мноцинство и никога повече няма да управлявате самостоотелно.Избирателната активност на идващите избори ще е много ниска за ужас на герберастите.Поради простата причина ще хората се отвратиха от всички политици независимо далисе казват бойко тиквеника прочие и затова не гласуват на изборите
107
1
 
6
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
ДЯДО,ВЕРНО Е ТОВА ЩО ГО КАЗА.В НАШИИУ ПАРЛАМЕНТ СА 240 ДУШИ.ОТ ТАМ ПОЧВАМЕ-ПСИХОБОЛНИТЕ ЗА ОКОЛО 1МИЛ.ИЗБЯГАЛИТЕ УМОВЕ СА 2МИЛИ.НЕПЪЛНОЛЕТНИТЕ СА 1.3,ТУРЦИТЕ,*** И ДР.СА ОКОЛО 2МИЛИ.1.4 СА ХОРАТА НАД 65Г.ЗНАЧИ ПРАВИМ ПРОСТА АРИТМЕТИКА..Как ще съберете проценти за вота,като от тях изкараме тия които ги няма,тия които са болни,тия които не ви харесат,а харесат друга партия.Значи просто изчислено няма да има партия спечелила и ще ни въртите на шиш.Или ако някоя партия излезе със 50% значи ЛЪЖЕ
106
0
 
10
 
! Отговори
МСБ преди 9 години
Странно е как публични правят планове за грабенето на държавата ....странно е как никой и дума не казва за заплатите ни , за пенсиите и изобщо за народа ...някакъв + ?! Само нямало пари , тока трябва да се качи , ако стане бедствие ..събират пари от народа ..че да не дават от тяхните .....те карат коли за милиони ....изнасят пари като луди ....продават ценностите ни за 2-3 % ........земята ни .....СТРАННО Е ЧЕ НИКОЙ ОТ ТИЯ ДОСЕГАШНИ КРАДЦИ НЯМАТ НИКАКВА АЛТЕРНАТИВА ЗА НАРОДА ,А НАРОДА ВИКА УРА !
105
6
 
5
 
! Отговори
До Дядо - 125 преди 9 години
Много си зле, пич! Тази ком.поезия си я заври в ..адника. Много луди и болни хора има, за съжаление...
104
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Стига лъга бе *** И ти като партията която ти плаща ,лъжата за нищо я нямате
103
6
 
13
 
! Отговори
Няма да гласувам преди 9 години
"Борисов възмутен: В последния си ден МС решава за години напред!"Възмутен я. Той Бойкото Борисов и Кристалинчето Георгиева са си приготвили плановете за грабене на България за години напред. БСП-то само за година-две. По-подготвен е. Ей това са долните родни депутати.
102
8
 
7
 
! Отговори
Пиар агент преди 9 години
Абе къде е батко Станишев , къде е батко. Народе няма да се притесняваш Станишко и Моника са в Брюксел или в Швейцария в новия си замък. Те си свършиха работата в България , станаха мултимилионери, а балъците за една ракия цял ден пишат за тиквун, Винету и прочии тъпизми.
101
14
 
15
 
! Отговори
Иван преди 9 години
Ми квото и да пишете ГЕРБ пак ще е първа политическа сила както беше през последните 5 години. Явно ВИЕ драскачите сте умните па ние народа дето гласува сме ***. Аз ще гласувам за ГЕРБ защото няма алтернатива.
100
14
 
16
 
! Отговори
дядо преди 9 години
Искам да съм като Бойкоултра,мега,мощно тъпяките тъпни да ръся също като вдлъбнат ръбмат'реала да куфееи да ме боготвориаз обаче да му връщамсамо уродски злинитой кат' куче да ме гледапак да си ме избереи да псува пак съседаче е долно ***
99
6
 
10
 
! Отговори
ХХХ преди 9 години
Още от сега втълпяват че пари няма и няма да има ........да не реве народа за заплати и пенсии ..............басси майката