Какъв играч съм аз - хората определят

Борисов обеща 10 зам.-министри мюсюлмани, ако има мнозинство
17 авг 2014 14:55,
598
Какъв играч съм аз - хората определят
Снимка: Facebook

Какъв играч съм аз – хората определят. Това заяви председателят на ПП ГЕРБ Бойко Борисов по време на откриването на новоизградената спортна площадка в село Припек, Община Джебел.

Стойността на проекта е 45 000 лева, които са дарени от партията, преде Агенция „Фокус”.

„Сътрудничество може да се прави с всички партии и е задължително да се прави с всички партии”, каза Борисов. Той заяви, че изборите не са нещо, което трябва да разделя хората. „Управляваме сами, но разбира се, там, където има възможност, винаги сме работили в коалиция, където имаме с Реформаторския блок мнозинство в Общинския съвет”, заяви лидерът на ГЕРБ.

Още по темата

„Помните и в София „Синята коалиция” колко остро се изказва за Йорданка Фандъкова, сега започнаха да я харесват. Аз никога не съм си менил мнението по тяхно отношение и винаги съм казвал, че им пожелавам успех”, обясни Борисов.

Борисов подчерта, че коментарите на представители на Реформаторския блок са обидни предвид постигнатите им успехи. „Само бих им препоръчал да се държат по-уважително, защото е много лошо да лижеш там, където плюеш”, допълни Борисов.

По думите на Борисов българските мюсюлмани трябва да са мост между партиите, да са тези, които създават усещането за стабилност, за невъзвратимост в етническия модел. Лидерът на ГЕРБ заяви, че партията му и ДПС са политическите субекти с най-много мюсюлмани. „След 5 октомври, ако ние участваме по някакъв начин във властта, поне 10 заместник-министри ще има от българските мюсюлмани”, обеща още той.

За пореден път Борисов заяви, че, ако ГЕРБ не спечелят 121 мандата, няма да участват в управлението. „Като изчакаме да минат изборите, имаме 2 опции: или управляваме стабилно, или не участваме в каквито и да били такива коалиции с пазарлък”, обясни Борисов

„Всички хора са на гурбет, защото години наред държавата не работи, а само се занимава с политика и всеки се определя за вожд. Много се обидиха реформаторите за „драгалевския вожд”, та чак ме пратиха при царя. Преди десетина години, когато царят дойде, ако беше направена тогава коалиция между СДС с Иван Костов и царя, България щеше да е съвсем различна до момента”, каза още Бойко Борисов.

По отношение на болестта „син език” Борисов заяви, че не е направена никаква превенция, за да не влезе на територията на страната. Лидерът на ГЕРБ саркастично призова да се поздрави за това бившите управляващи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


598
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
337
5
 
30
 
! Отговори
за 442 преди 9 години
ББ е голям крадец, лъжец, мутра, тъпо софийско парче. Шоп, дървен, та дрънка!
336
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
знам че народа е отвратен от коалициите на бсп с дпс но тази която се задава ще ги втрещи още повече.ще повръщаме от погнуса при вида на мазните тикви на винету и ахмеда.затова излизайте стига сте спали-гласувайте за когото си искате но гласувайте.
335
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И току-що ми загуби гласа!
334
15
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
436, дето пишеш, че времето на ББ е отминало и отписано. Не си познал, сладуре. Времето на ББ е много разтегливо понятие. Във времето. По принцип, така е с добрите играчи. И да не го пишеш, знаеш и те е яд, че ББ е добър и голям играч. Пий една студена вода, дишай дълбоко и мисли широко.
333
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Какъв играч??!! Най обикновен селски свирач!!!
332
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ББ - пръв везир на султан Местан
331
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До RUSSIAМного си оригинален,колкото баба ми....
330
14
 
5
 
! Отговори
До РУСИЯ преди 9 години
Това е форум,всеки да изкаже мнение,а не да обижда.Не може да отречем,че има мюсюлмани в България и голяма част от тях са дисциплинирани и трудолюбиви.Така че повтарям:Това е много мъдър ход
329
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Развързаха кесиите и торбата с лъжите предизборно.
328
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Мистър 121 не е никакъв държавник,щом поставя предварителни условия на избирателите ,кога ще участва във властта и кога не.Държавник е този който се съобразява с вота и мнението на гражданите и работи в техен интерес и благото на страната.Борисов го видяхме и в управлението и в опозиция.Той може би чувства,че времето му отминава и затова поставя такива условия.НО всяко време създава и издига своите водачи и управници.Борисов вече не е такъв.Той е минало и ще го разбере след изборите.А дали ще спази обещанието си,ще видим.Много е обещавал и много се е отмятал.
327
4
 
8
 
! Отговори
vanko84 преди 9 години
тая тиква в кърджали е казала че ще сложи 10 зам.. министри от мюсюлмански произход.това ли искате ,да продаде България тоя комунист,че и близашки комуниста сложи на власт
326
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
iskat da lapkat
325
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Но дпс трябва да се саморазпуснат. А служебният кабинет да даде Бог да послужи доста по-дълго и от дългото.
324
1
 
3
 
! Отговори
RUSSIA преди 9 години
RAZGRABIXA Q TAQ DARJAVA MAMKA IM NA POLITICITE KRADLIVI ......ISKA SAM .....ZA DA NE DELI SAS NIKOI NE SE LI SESHTATE
323
0
 
1
 
! Отговори
RUSSIA преди 9 години
До Съгласен е 371PROS SI TI NIKOGA NE SI VLIZAL V TOVA MINISTERSTVO TI NE MOJESH DA RAZLI4ISH SLAMA OT SENO BE BALAK
322
28
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
В момента няма по добър Държавник от Б.Борисов. Искаме или не , това е положението Минке.
321
18
 
14
 
! Отговори
Съгласен е 371 преди 9 години
По добре 10 зам. министри,отколкото цели министерства,агенций и прочие.Ходили ли сте преди време в министерството на земеделието ,българска реч не се чуваше.Много мъдър ход
320
15
 
21
 
! Отговори
Тъп комонист преди 9 години
Наи ми е гот когато комонистите ревът .
319
19
 
14
 
! Отговори
Кaхри преди 9 години
Aллaху Aкбaр, Боко Хaрaм!Зa мен лично нямa никaкво знaчение дaли турците сa от квотaтa нa Дпс или Герб!Вaжното е дa имa увaжение, всички сме помaци, мaчкaй бaте Бойко!
318
24
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
БОСТАН ще управлява, слава на Аллаха!