Какъв играч съм аз - хората определят

Борисов обеща 10 зам.-министри мюсюлмани, ако има мнозинство
17 авг 2014 14:55,
598
Какъв играч съм аз - хората определят
Снимка: Facebook

Какъв играч съм аз – хората определят. Това заяви председателят на ПП ГЕРБ Бойко Борисов по време на откриването на новоизградената спортна площадка в село Припек, Община Джебел.

Стойността на проекта е 45 000 лева, които са дарени от партията, преде Агенция „Фокус”.

„Сътрудничество може да се прави с всички партии и е задължително да се прави с всички партии”, каза Борисов. Той заяви, че изборите не са нещо, което трябва да разделя хората. „Управляваме сами, но разбира се, там, където има възможност, винаги сме работили в коалиция, където имаме с Реформаторския блок мнозинство в Общинския съвет”, заяви лидерът на ГЕРБ.

Още по темата

„Помните и в София „Синята коалиция” колко остро се изказва за Йорданка Фандъкова, сега започнаха да я харесват. Аз никога не съм си менил мнението по тяхно отношение и винаги съм казвал, че им пожелавам успех”, обясни Борисов.

Борисов подчерта, че коментарите на представители на Реформаторския блок са обидни предвид постигнатите им успехи. „Само бих им препоръчал да се държат по-уважително, защото е много лошо да лижеш там, където плюеш”, допълни Борисов.

По думите на Борисов българските мюсюлмани трябва да са мост между партиите, да са тези, които създават усещането за стабилност, за невъзвратимост в етническия модел. Лидерът на ГЕРБ заяви, че партията му и ДПС са политическите субекти с най-много мюсюлмани. „След 5 октомври, ако ние участваме по някакъв начин във властта, поне 10 заместник-министри ще има от българските мюсюлмани”, обеща още той.

За пореден път Борисов заяви, че, ако ГЕРБ не спечелят 121 мандата, няма да участват в управлението. „Като изчакаме да минат изборите, имаме 2 опции: или управляваме стабилно, или не участваме в каквито и да били такива коалиции с пазарлък”, обясни Борисов

„Всички хора са на гурбет, защото години наред държавата не работи, а само се занимава с политика и всеки се определя за вожд. Много се обидиха реформаторите за „драгалевския вожд”, та чак ме пратиха при царя. Преди десетина години, когато царят дойде, ако беше направена тогава коалиция между СДС с Иван Костов и царя, България щеше да е съвсем различна до момента”, каза още Бойко Борисов.

По отношение на болестта „син език” Борисов заяви, че не е направена никаква превенция, за да не влезе на територията на страната. Лидерът на ГЕРБ саркастично призова да се поздрави за това бившите управляващи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


598
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
317
22
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
GERB shte upravliava i Slava na Gospod
316
3
 
7
 
! Отговори
до411 преди 9 години
Няма.Обаче се чудя как тоя дето не може да каже 2 думи както трябва и е не знам на колко уискита ги върти на малкия си ***.За мен тия нашите са едни *** мишки на висок пост,без никакво хаберие за политика.Не впрочем се досещам.Продажните им душици са виновни за това.Те нямат национално мислене,те имат мислене колко евро ще им влязат в джоба.Мисленето на българина е, виж колко съм постигнал и кой съм аз.ДА сме надути пуяци е най важно и да се перчим.А това че предават всичко българско.....
315
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Mnogo silen Igrach
314
21
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Масови протести още от 6 Октомври! Да разкраме тоя *** отново и за последно !
313
15
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тъжно е как тоя *** Бай *** и избирателите му дозатриват държавата...
312
20
 
4
 
! Отговори
BG преди 9 години
Бих искал да припомня на другарите комунисти, че в тяхната любима Русия, на мюсюлманите понякога им казват ... българи !!!В доказателство, всеки може да посети руското мюфтийство и да види че официалното им печатно издание се казват "Маглюмат аль-***" !!! (напишете го в Google ако не ми вярвате)Добре е тъпата славянска комунистическа *** да си припоми тази част от историята на България която, 45 че и повече години най - старателно я криеха от собствения си народ !!!
311
16
 
4
 
! Отговори
Стамен ГЕРБ преди 9 години
Цецо слуша, внимавайте как говорите за вожда .УРА......партията напред към светлото европейско бъдеще .Само ГЕРБ .
310
18
 
28
 
! Отговори
ВЪПРОС преди 9 години
В Германия има ли зам. министри мюсюлмани?
309
31
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ГЕРБ и ББ са номер 1 !!!!!!!!!!
308
22
 
29
 
! Отговори
Народа преди 9 години
Играч-ламя ! Прецаква цял народ за да си напълни джобовете !
307
26
 
30
 
! Отговори
Светлозар преди 9 години
Ехеее, то има ли неразбал,че Боко надяна шалварите след кафето в Кърджали??????
306
8
 
22
 
! Отговори
ronstoff01 преди 9 години
Слаб играч на терена и тъпо продажно *** в политиката, където са те натикали мръсните комунистическите олигарси, за да им пазиш сянка.
305
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Хората казват, че тоя път ти ще бъдеш изигран и никаква манипулация и машинация няма да ти помогнат!
304
28
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Гласуваш за *** - получаваш замминистри мюсюлмани!
303
18
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Колкото повече Тролска смрад се носи на добро е ! Да идва 5 ти октомври...
302
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
do 399Нали разбираш че си написал 1 тон глупости. Бойко си е комунист с партиен билет. Единствените които се бориха срещу БКП-БСП бяха СДС, ОДС, Синята коалиция.
301
0
 
1
 
! Отговори
deli hara преди 9 години
a, koi obral holandskite kitki ot selo Zimzelen?! :)
300
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Комуниста кожата си мени ,но нрава -не! ГЕРБ=БСП=БКП=ДПС
299
2
 
8
 
! Отговори
чао до не скиф преди 9 години
Анджа,почини си малко,жал ми е за тебе.Аз не издържам на простотиите и се махам.
298
18
 
23
 
! Отговори
ИМПЕРИАЛИСТ преди 9 години
Те за тоя РЕВ на комунистите срещу о.з. ген. Б. Борисов си мечтая от 10.XI, а до скоро бяха спокойни, великодушни и усмихнати, досущ херувимчета.БРАВО БОЙКО!