Какъв играч съм аз - хората определят

Борисов обеща 10 зам.-министри мюсюлмани, ако има мнозинство
17 авг 2014 14:55,
598
Какъв играч съм аз - хората определят
Снимка: Facebook

Какъв играч съм аз – хората определят. Това заяви председателят на ПП ГЕРБ Бойко Борисов по време на откриването на новоизградената спортна площадка в село Припек, Община Джебел.

Стойността на проекта е 45 000 лева, които са дарени от партията, преде Агенция „Фокус”.

„Сътрудничество може да се прави с всички партии и е задължително да се прави с всички партии”, каза Борисов. Той заяви, че изборите не са нещо, което трябва да разделя хората. „Управляваме сами, но разбира се, там, където има възможност, винаги сме работили в коалиция, където имаме с Реформаторския блок мнозинство в Общинския съвет”, заяви лидерът на ГЕРБ.

Още по темата

„Помните и в София „Синята коалиция” колко остро се изказва за Йорданка Фандъкова, сега започнаха да я харесват. Аз никога не съм си менил мнението по тяхно отношение и винаги съм казвал, че им пожелавам успех”, обясни Борисов.

Борисов подчерта, че коментарите на представители на Реформаторския блок са обидни предвид постигнатите им успехи. „Само бих им препоръчал да се държат по-уважително, защото е много лошо да лижеш там, където плюеш”, допълни Борисов.

По думите на Борисов българските мюсюлмани трябва да са мост между партиите, да са тези, които създават усещането за стабилност, за невъзвратимост в етническия модел. Лидерът на ГЕРБ заяви, че партията му и ДПС са политическите субекти с най-много мюсюлмани. „След 5 октомври, ако ние участваме по някакъв начин във властта, поне 10 заместник-министри ще има от българските мюсюлмани”, обеща още той.

За пореден път Борисов заяви, че, ако ГЕРБ не спечелят 121 мандата, няма да участват в управлението. „Като изчакаме да минат изборите, имаме 2 опции: или управляваме стабилно, или не участваме в каквито и да били такива коалиции с пазарлък”, обясни Борисов

„Всички хора са на гурбет, защото години наред държавата не работи, а само се занимава с политика и всеки се определя за вожд. Много се обидиха реформаторите за „драгалевския вожд”, та чак ме пратиха при царя. Преди десетина години, когато царят дойде, ако беше направена тогава коалиция между СДС с Иван Костов и царя, България щеше да е съвсем различна до момента”, каза още Бойко Борисов.

По отношение на болестта „син език” Борисов заяви, че не е направена никаква превенция, за да не влезе на територията на страната. Лидерът на ГЕРБ саркастично призова да се поздрави за това бившите управляващи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


598
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
357
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Задават се големи протести на есен:), само, че истински и във всеки град, каквито бяха февруарските...
356
1
 
7
 
! Отговори
ххх преди 9 години
До StingМного тлъста оса бе - да не е пчела-майка?
355
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
БОРИСОВ СМАНИКЮРБойко Борисов с маникюрМъжкарят Бойко Борисов е разкрит. Мъжкарят Бойко Борисов посещава салон за разкрасяване и ползва услугите на маникюристка. Пресцентърът на ГЕРБ разпространи снимка на лидера на ГЕРБ, на която ясно се вижда, че Борисов е с маникюр. На снимката ясно се виждат добре оформените и лакирани нокти на лявата ръка на пожарникаря, охранителя, доктора на науките, бивш кмет, бивш премиер, бивш силовак на СИК. Снимката е направена в неделя, 17 август 2014 г., при
354
17
 
4
 
! Отговори
Sting преди 9 години
Бат Бойко е облечен като оса за да ужили смъртоносно червеният червей..
353
0
 
6
 
! Отговори
ej toq преди 9 години
BB,jahabibi, eni4aro, kavlino, Pidal radikalen, predatel nacionalen !
352
2
 
22
 
! Отговори
Мутрата от сик преди 9 години
Как се става главен секретар на МВР,ако не си бил даже и квартален?Как се става генерал,ако не си изкарал генералщабна академия?Как от обикновен пазач с отнет лиценз за охранителна дейност един ден се пръкваш в МВР?Как след като не си приет за милиционер,а за пожарникар ръководиш министерство?Как един осъден престъпник е ръководител на предизборната ти кампания?...Това е въможно само в ОПГ ГРОБ.НИКОГА МУТРИ ВЪВ ВЛАСТТА!!!
351
2
 
16
 
! Отговори
ico преди 9 години
пък аз си мислих, че избора на министри и зам.министри става на база качества, а пък то било по етнически квоти. Ако ще разпределяме постовете по етнос, може и по други призначи - да речем 5 министри да са руси и 5 чернокоси, или половината над 180см, а другато половина под 180см...
350
17
 
4
 
! Отговори
Todoroff преди 9 години
Браво, Бойко! Всеки ден разбиваш на пух и прах всички опорни точки на ДПС, "реформаторите" и комунистите. Всички те лъсват по бели ***! ДПС няма нищо общо с живота, потребностите и самобитността на българските турци! Ако им дадеш представеност във властта, ще разбиеш и фалшивата бизнес-партия, наречена ДПС!
349
4
 
28
 
! Отговори
Anonimen преди 9 години
С това изказване боцко се самоуби ритуално и предизборно.
348
9
 
10
 
! Отговори
Герко преди 9 години
само АТАКА българи, нека се осъзнаем най - сетне, макар че може би е късно вече
347
3
 
10
 
! Отговори
7777 преди 9 години
*** beeee
346
5
 
30
 
! Отговори
Цецо преди 9 години
Ейййй, Бойко, пaк си си свaлил чaлмaтa, много обичaш дa я мaхaш зa пред кaмерите, ей
345
4
 
33
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 9 години
Не трябва да се...забравя,че Боко е първата и най...голяма калинка в държавната ни администрация.Всеизвестно е,че без да има ценз и подготовка,бе хванат за...ушите и спуснат с...парашут на вторият пост в МВР-главен секретар.Отгоре на това,бе...произведен и в чин генерал-лейтенант,като той бе само един...пожарникарски майор от запаса.Кога се изучи за...главсек не стана ясно;може би,докато управляваше частната си охранителна фирма.Така че,раздаването на постове за Боко не е..извращение,а практика.
344
2
 
27
 
! Отговори
kiki преди 9 години
Играч бил,хахаха.......*** смешника !
343
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 451. Това е възможно най-изтъркания и *** коментар и се отнася за почти всички политици. Не го повтаряй повече, моля.
342
0
 
4
 
! Отговори
Винету преди 9 години
До 444. Гледам, че всичко си предвидил до последната бройка. Да не работиш в "Медиана"? Ами няма да управляват, бе, хитрец, отиваме на нови избори.
341
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тоя като ви обещае нещо погледнете от къде изгрява слънцето.
340
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
българия вън от ес и нато!!!!искам да гласувам за антиевропейска партия и антиамериканска партия.
339
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Аз предлагам веднъж за разнообразие да се вдигнем да гласуваме всички и да видим колко точно мюсюлмани ще останат в парламента! И после да излезем и от НАТО и от ЕС! Изобщо нямаме никаква полза от членството там!
338
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
бойко защо избихте здрави животни уж болни от шап в странджата?