Борисов се извини на Стойнев – казал му, че заеква

В БСП се възмутиха: Простащина!
Обновена: 4 сеп 2014 15:55 | 4 сеп 2014 15:19,
291
Борисов се извини на Стойнев – казал му, че заеква
Драгомир Стойнев Снимка: архив, Булфото

БСП и лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов влязоха в нова словесна схватка. Този път в нея имаше обиди, обвинения, а накрая - и извинения.

Червените втвърдиха тона си и обвиниха Борисов в арогантност и простащина. Повод за реакцията им станаха реплики на лидера на ГЕРБ към ексминистър Драгомир Стойнев, че лъже и заеква. Борисов и Стойнев се включиха вчера следобед в предаването „Още от деня“ по БНТ, провокирани от участието на енергийния експерт Атанас Тасев.

„В типичен за партията, която олицетворява, стил Бойко Борисов се включи непоканен в разговор, от който очевидно нищо не разбира, за да облъчи ефира на националната телевизия с обиди, лични нападки, арогантност и откровена простащина“, се казва в съобщение на говорителя на БСП Атанас Мерджанов до медиите. В позицията си той казва, че БСП са за плурализъм в мисленето и право на всеки да се  изразява свободно.

Още по темата
„Но как това би било възможно, ако във всяка медия във всеки момент Бойко Борисов може да се обади по телефона или Цветан Цветанов да нахлуе в студиото, да обиждат събеседниците, да не обръщат внимание на водещите и да наричат „лъжци“ всички, които мислят различно от тях“, пита Мерджанов.

Според него Драгомир Стойнев няма нужда от защита, защото за разлика от Борисов, имал аргументи и е постигнал резултати. Мерджанов припомня, че по времето на Стойнев като министър цената на тока е паднала. „По времето на Борисов цената на тока го свали от власт“, констатира още говорителят на червените и допълва:

„А колкото до заекването, смея да заявя, че човек, който успява да преодолее говорния си недостатък, е по-достоен от някой, който с лекота бълва порои от нищо незначещи думи, но не може да преодолее собственото си его“.

Малко по-късно Борисов се извини на Стойнев по време на визита в Плевен. „Извинявам му се, че вчера избухнах така, но това е както в приказката с Пинокио – някой като лъже много, и му пораства носът“, каза лидерът на ГЕРБ. Той обясни, че никога не се е присмивал и не би се присмял на някого, ако има нещо, което не си харесва.

„Но той говори много гладко и хубаво. Като започне да лъже, тогава започва да се притеснява. Извинявам му се 100 пъти, ако съм го обидил, но не може на всяка втора дума той да споменава Бойко Борисов и да лъже”, каза още Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


291
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
2
 
0
 
! Отговори
Бат Петко преди 9 години
До Анонимен 12Може и тази глупост да стане (не че го вярвам), но ще е жалко за БЪЛГАРИЯ
23
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
десните ако сте наистина десни си имате реформаторски блок. Ако сте увредени от комунизмъ си имате Боко. На тези избори ще се види има ли нормални десни или не.
22
4
 
20
 
! Отговори
да ама не преди 9 години
Тиквуня, сега ще очаква 90% от Българите да му се извинят, че го наричат болен *еноид !!!
21
1
 
26
 
! Отговори
Tina преди 9 години
А колкото до заекването, смея да заявя, че човек, който успява да преодолее говорния си недостатък, е по-достоен от някой, който с лекота бълва порои от нищо незначещи думи, но не може да преодолее собственото си его.С едно изречение приключиха с Борисов.Обаче и извинението му нагло като него...
20
1
 
22
 
! Отговори
до 8 преди 9 години
ами тогава ти си напълно ненормален гербав плюжек. Хоп! Извинявай!
19
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Така е - някои човешки недъзи стават за подигравка - други -само за съжаление....
18
3
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 3истинският мъж никога няма да наговори тея простотии, ама простете на тиквата ,и той не е виновен завалията така си го кара отвътре простотията му
17
16
 
12
 
! Отговори
Пхахаха преди 9 години
Сидероглу освен за *** , за нищо друго не става !
16
28
 
9
 
! Отговори
Е не е ли така преди 9 години
Ми заеква си човекът, какво толкова е казал?!? Всички сме го чували, че заеква, той и Дилов фъфли, ама не прави драма, така че, *** ***, мълчете и се радвайте на малкото дни живот преди изборите!
15
6
 
40
 
! Отговори
Българин преди 9 години
Аве тикво, долна червена, ами хората, които са с нелечими вродени аномалии и дефекти в артикулацията поради ред болести и синдроми и които неуспяват да преодолеят този свои недоастатък не са ли достойни за теб бе, вожде???На изборите ще те търся да те смачкан с тротоарна плочка, да знаеш, аз съм !!
14
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
искам да попитам кой друг политик може да се включи в ефир когато си поиска. Къде е равноправието пред Конституцията. Той като дедо Тошо, чийто уши масажираше с повечко права се оказва.
13
4
 
40
 
! Отговори
1111111111 преди 9 години
Оставяйки настрана политическите им брътвежи, където всеки се мисли за прав, независимо колко е компетентен не може един политик, който претендира, че българите ще гласуват за ГЕРБ и ще управлява да се държи по този начин. Елементарното възпитание изисква да уважаваме събеседниците си и да бъдем толерантни към тях. Изивинил се бил. Боже пази България.
12
4
 
39
 
! Отговори
Валери преди 9 години
Трябва и водещият *** Цонев да му се извини, защото вместо да направи забележка на Буда да се държи цивилизовано той се сви като мишка.
11
15
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
СИДЕРОВ ЩЕ Е ПРЕМИЕР НА БЪЛГАРИЯ!
10
3
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Борисов се подигра и с тумора в носа на Росен Петров, че на заекването на Стойнев ли няма да се присмее? Проява на лош вкус е да се подиграваш с недъзите на хората, без значение какви са, а после и да се извини все тая, казана дума- хвърлен камък.
9
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
хехех - колко истини са си казали един на друг - не ми е ясно после защо са се извинявали...
8
27
 
13
 
! Отговори
истина преди 9 години
Бойко е ***, но Стойнев си е оли и наистина много лъже. А скоро намаления ток ще ни излиезе през носа.
7
43
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Бойко може да говори през цялото време глупости, но поне после се извинява. Затова трябва да му дадем втори шанс.
6
13
 
9
 
! Отговори
Рамадане, ДГД !!! преди 9 години
Има ли още живи комунази да гласуват за БСП и ГРОБ ??Има ли кокошкари ??
5
8
 
42
 
! Отговори
екстремно вярно преди 9 години
А колкото до заекването, смея да заявя, че човек, който успява да преодолее говорния си недостатък, е по-достоен от някой, който с лекота бълва порои от нищо незначещи думи, но не може да преодолее собственото си его.