Борисов се извини на Стойнев – казал му, че заеква

В БСП се възмутиха: Простащина!
Обновена: 4 сеп 2014 15:55 | 4 сеп 2014 15:19,
291
Борисов се извини на Стойнев – казал му, че заеква
Драгомир Стойнев Снимка: архив, Булфото

БСП и лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов влязоха в нова словесна схватка. Този път в нея имаше обиди, обвинения, а накрая - и извинения.

Червените втвърдиха тона си и обвиниха Борисов в арогантност и простащина. Повод за реакцията им станаха реплики на лидера на ГЕРБ към ексминистър Драгомир Стойнев, че лъже и заеква. Борисов и Стойнев се включиха вчера следобед в предаването „Още от деня“ по БНТ, провокирани от участието на енергийния експерт Атанас Тасев.

„В типичен за партията, която олицетворява, стил Бойко Борисов се включи непоканен в разговор, от който очевидно нищо не разбира, за да облъчи ефира на националната телевизия с обиди, лични нападки, арогантност и откровена простащина“, се казва в съобщение на говорителя на БСП Атанас Мерджанов до медиите. В позицията си той казва, че БСП са за плурализъм в мисленето и право на всеки да се  изразява свободно.

Още по темата
„Но как това би било възможно, ако във всяка медия във всеки момент Бойко Борисов може да се обади по телефона или Цветан Цветанов да нахлуе в студиото, да обиждат събеседниците, да не обръщат внимание на водещите и да наричат „лъжци“ всички, които мислят различно от тях“, пита Мерджанов.

Според него Драгомир Стойнев няма нужда от защита, защото за разлика от Борисов, имал аргументи и е постигнал резултати. Мерджанов припомня, че по времето на Стойнев като министър цената на тока е паднала. „По времето на Борисов цената на тока го свали от власт“, констатира още говорителят на червените и допълва:

„А колкото до заекването, смея да заявя, че човек, който успява да преодолее говорния си недостатък, е по-достоен от някой, който с лекота бълва порои от нищо незначещи думи, но не може да преодолее собственото си его“.

Малко по-късно Борисов се извини на Стойнев по време на визита в Плевен. „Извинявам му се, че вчера избухнах така, но това е както в приказката с Пинокио – някой като лъже много, и му пораства носът“, каза лидерът на ГЕРБ. Той обясни, че никога не се е присмивал и не би се присмял на някого, ако има нещо, което не си харесва.

„Но той говори много гладко и хубаво. Като започне да лъже, тогава започва да се притеснява. Извинявам му се 100 пъти, ако съм го обидил, но не може на всяка втора дума той да споменава Бойко Борисов и да лъже”, каза още Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


291
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
204
7
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Простащината ходи по мутрите
203
8
 
38
 
! Отговори
По-добре пелтек ... преди 9 години
... като Стойнев, отколкото *** и необразован като Борисов.
202
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Да си ***-не е страшно, може и да те оправят,да си амбициозен също-ще ти мине.Ама да си *** и амбициозен е страшна работа
201
24
 
11
 
! Отговори
Надблюдател преди 9 години
Пропуска да спомене само , че Стойнев най много заеква , като се засили да излъже .А той много лъжеше...
200
14
 
11
 
! Отговори
демократ преди 9 години
бсп- бесни страшни пенсии
199
6
 
25
 
! Отговори
Чудни хора преди 9 години
Резни тиквата!Мафията е обезглавена!
198
8
 
39
 
! Отговори
mmmm преди 9 години
Аз също съм заекващ но няма да гласувам за ГЕРБ защото Бойко лъже през 5 минути,нно миесля че Драгомир Стойнев не толкова заеква колкото има някои дребни затормозявания.Не съм фен на БСП но Стойнев ми е симпатичен.А това че ББ е *** го потвърждавам
197
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Защо се занимават с глупости, а не съобщат на народа че терористите от Ислямска държава са на път да минат скоро през България. Техните мюсулмански съратници в Родопите Зазградско, сръбско, Албания ги чакат да получат нареждане за атентати.Защо това не се казва пред народа, също и в Русия мълчат че ИД от Чечния до мкскци тръгват на северо запад. ИД са пред Голанските възвишения на границата и с Израел.Скоро Европа ще рони кървави сълзи. Американския черен приятел си свърши работата.
196
9
 
31
 
! Отговори
Психолог преди 9 години
Борисов е ДОЛЕН ***!!!
195
24
 
11
 
! Отговори
споко не заеквайте! преди 9 години
Тука гледам че и троловете на кутев нещо са почнали да заекват!Що ли?Сигурно усещат крепката ръка на ББ!
194
16
 
7
 
! Отговори
Дан преди 9 години
На Борисов наистина му липсва такт. Добро момче е но е доста елементарен и несъобразителен.Това че се е извинил показва добротата му, а това че си е позволил да обиди човек за такова нещо показва меко казано простотия.Всички си го знаем. Надявам се Стойнев да не го е взел присърце.
193
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Когато си *** и ***,то е завинаги.
192
8
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Заекването се оправя обаче акъл не се налива в кухи варели
191
11
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Поне Стойнев е стойностен.А пък ББ *** за зеле не става
190
4
 
13
 
! Отговори
Рошко преди 9 години
Еееех, Бог да прости Мишо Бирата.........!
189
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Бойко, за 4 години Ти отне 60 социални и други права на българите. БСП сега върна само петнайсетина от тях. За кой да гласуваме? За тоя на чиято страна са фактите, или за тоя на чията страна е главния факт - парите и всички плюсове от тях - медийна пропаганда, влияние, местна власт, служебни марионетки, цели сайтове, Дневничета, тролчета... Кажи извинявайки се за кого?
188
3
 
17
 
! Отговори
rustam преди 9 години
КАКЪВТО Е ТОЯ *** ТАКИВА СА И ТИП КОИТО ГО ИЗБИРЪТ
187
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Толкова е *** и невъзпитан Банкянския Урко,че ме е срам да го гледам и слушам. Бай *** тръгва за Европа!
186
2
 
27
 
! Отговори
владо преди 9 години
Бойкоо, присмял се хърбел на щърбел, е заеква човека да го утрепем ли, ама друго си е да си *** като тебе, дето и *** за зеле не става. Тебе какво да те правим, ти който си най голямото проклятие за България. С какво толкова съгрешихме бе Господи, че ни го прати тоя Б.Б.След Батак 1876г., България се е съвзела по лесно колкото след 4г. управление на тоя "велик " управник. Жална ни майка ако тоя пак управлява след 05.10.2014г.,това ще еначалото на края.Напред към Терминал2, друго не остава.
185
3
 
33
 
! Отговори
Тикввоооо преди 9 години
След изборите ти ще заекваш !!!