Каролев става съветник на Лукарски

Икономистът отива в екипа на министъра с идеи за реформи
Обновена: 13 ное 2014 22:34 | 13 ное 2014 22:22, Елка Василева
107
Каролев става съветник на Лукарски
Владимир Каролев. Снимка: архив, Булфото

Владимир Каролев става съветник на министъра на икономиката Божидар Лукарски, обяви самият Каролев  в предаване на БНТ.

Каролев се е съгласил да бъде съветник само ако министър Лукарски приеме неговите идеи за реформи. Икономистът обаче не конкретизира за какви реформи става въпрос.

"Има възможност да се направят реформи. Затова обаче има нужда от политическа воля и ако тя се намери, ще има реформи", каза Каролев.

Той обаче заяви, че ако идеите му за реформи не се приемат, веднага ще напусне екипа на Лукарски.

Каролев каза, че е искал да не получава заплащане, но министър Лукарски  е отговорил, че това няма да е възможно.

Министър Лукарски вече е обявил новината пред екипа си, стана ясно още от думите на Каролев.

Икономистът Владимир Каролев беше и общински съветник от НДСВ в Столична община. През 2011 г. бе кандидат за кмет за София, издигнат от НДСВ.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


107
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
91
0
 
3
 
! Отговори
наивен преди 9 години
Лукарски не разбира от икономика ама разбира от съветници-заедно ще топят клюновете.ЛУКАРСКИ!?!?!?! КОЙ? КОЙ? КОЙ? КОЙ!!!!!!! ОСТАВКА! ОСТАВКА! ОСТАВКА! Нещо познато А?
90
0
 
1
 
! Отговори
Kiro преди 9 години
Tozi s kakvo e po-razlichen ot Peevski?Izvineniq za latinicata
89
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Е,чак сега оправихме икономиката.С един абсолютен некадърник и профан в тази област като Лукарски,а сега и с това кречетало Каролев,дето е на всяка манджа мерудия,особено ако в манджата има повечко мръвки.Какво да се прави,обича си човекът келепира и рахатлъка.Между другото тоя циркаджия най-много плюеше против Сидеров и неговите избиратели вечерта след изборите.Явно осъзнава заплахата за неговото лапане,която ще дойде оттам.И е прав.
88
0
 
5
 
! Отговори
ПЕНС преди 9 години
До А,,.....ЛУКАРСКИ НЕ РАЗБИРА ОТ ИКОНОМИКА !!!,, ... Е ЧИЙ ГО ТЪРСИ В ТОВА МИНИСТЕРСТВО ???
87
5
 
1
 
! Отговори
А преди 9 години
Освен да плюете и то без никакви факти друго май не можете! Как искате да се оправим с тази цялата злоба? С вашия икономист румен гечев и подобни нямата никакво право да се обаждата на тема икономика! Каролев е доста добър избор, особено като се има предвид, че Лукарски не разбира от икономика.
86
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
мислех че няма по-зел от Дянков но съм се лъгал- Дянков беше нагъл, обаче разбираше от финаси докато тоя е ***. с него до половин година ще има ноав фалити.
85
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ужас! на този идеите му във финансите са абсолютон шантави и екзотични! нещо като идеите на Мони паси във външната политика!
84
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
KAROLA I LUKARECA SMELLY TURD
83
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ХА ХА ХА ХА. Е НАЛИ СЪЩИЯТ ТОЗИ ПО ВРЕМЕТО НА ЦАРЯ ПЪДАРЯ МУ ДАВАШЕ АКЪЛ И НИ ОПРАВИХА ЗА 800 ДНИ. ПОМНИТЕ ЛИ ГО ИЛИ СТЕ ГО ЗБРАВИЛИ? СЕГА ПАК ЩЕ НИ ОПРАВЯ АМА НА ЗАДНА СКОРОСТ. СНОЩИ СЪЩИЯТ ТОЗИ КАРОЛ КАЗА ПО ЕДНА ТВ ЧЕ ЩЯЛ ДА НИ ОПРАВИ ПО НОРВЕЖКИ МОДЕЛ. БИЛ ГО ПРОЧЕЛ В ИНТЕРНЕТ МОДЕЛА И ЩЕ НИ ГО ПРИЛОЖИ НА ЗАДНА. ЕКСПЕРИМЕНТАЛНИ ПЛЪХЧЕТА СТАНАХМЕ Е ХЕЙ. НЯМА ПО УМНИ ОТ НАШЕТО ПЛЕМЕ. ХА ХА ХА ХА ХА ХА.
82
1
 
6
 
! Отговори
Спонги преди 9 години
Сектантите са като мафия. Каролев го пробутват евангелистите. Не е известно защо все още не е освидетелстван за психичните си отклонения.
81
1
 
6
 
! Отговори
циника преди 9 години
Иначе Каролев се изживява като привърженик на либерализация в мащаби, каквито дори и най-крайните икономисти от неолибералната школа в Щатите не смеят да помислят.
80
1
 
9
 
! Отговори
циника преди 9 години
Събраха се две плампяла - Божо Трикарски Манчестъров и Владко Каролев. Сега спокойно могат да им направят едно министерство по дърдоренето!
79
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
В този тандем от професионалисти липсва само екзотична танцьорка на пилон!
78
1
 
8
 
! Отговори
1 преди 9 години
До АнонименПРЕДИ 5-6 ДНИ КАРОЛЕВ ИЗКАЗА МНЕНИЕ ,ЧЕ ЛУКАРСКИ МОЖЕ БИ САМО НА ПЪРВО ЧЕТЕНЕ Е НЕДОРАЗУМЕНИЕ И ТОЙ МУ ВРЪЩА ЖЕСТА!бОЙКО ДА ВНИМАВА И ПРИ ПЪРВИЯТ ГАФ ВСИЧКИ ПОДВОДНИЦИ ДА ОТИДАТ НА СУХ ДОК ИНАЧЕ ЩЕ ПРОВАЛИ НАДЕЖДАТА ДА ВИДИМ БЪЛГАРИЯ ДОСТОЙНА!
77
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Явно трябва Лукарски да бъде махнат възможно най-скоро иначе ще станат големи бели! Има две възможности с които да си обясним този негов избор: 1. Лукарски изобщо не е в час и освен че е некомпетентен е и много глупав 2. Подготвя се голямо крадене и в основата на заверата е Иван Костов! И в двата случая това недоразумение Лукарски трябва да се маха!
76
1
 
20
 
! Отговори
Циганин преди 9 години
Каролев "позна " лятото , че КТБ няма да фалира и всичко при нея е "тип-топ" И ДА НЕ СЕ ВЪЛНУВАТ ВЛОЖИТЕЛИТЕ В БАНКАТА !)
75
0
 
9
 
! Отговори
иъхоиуъ09 преди 9 години
Каролев - Kermit the frog :)))))))
74
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Егати смешника е тоя Каролев, какъв икономист може да бъде това плямпало! Да не говорим, че при НДСВ заемаше подобна длъжност и направи доста парички от далавери! Изобщо защо Деформаторите сложиха за министър тоя световно неизвестен некадърник Лукарски, поне да беше взел истински икономист в екипа си, а то точно този далаверджия - ***! Знаех си, че Деформаторите ще бъдат като воденичен камъкн на шията на Бойко!
73
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До горскияне е "съветвал" царя въпреки, че страстно силно искаше да го "съветва". Царят обаче го избута настрана, но "икономистът" продължи да напира по всякакви медии. Просто винаги прелива от словоохотливост.
72
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
поредното ченге...