Скъсаха договора с фирмата, чиито гардове убиха човек в мол

Затягат сигурността в търговския център във Варна
Обновена: 20 мар 2015 11:21 | 20 мар 2015 11:06, Екип на Черно море
66
Скъсаха договора с фирмата, чиито гардове убиха човек в мол
Един от тримата биячи в съда. Снимка: БТА

Договорът на охранителната фирма, чиито охранители убиха човек в мола, е прекратен, съобщиха от търговския център.

Припомняме, че миналата събота трима гардове пребиха до смърт 52-годишния Нягол Петров в търговския комплекс.
Молът провежда собствено разследване във връзка с трагичния инцидент с починалия мъж.

Още по темата
В хода на проверката са разкрити нарушения на процедурите за работа в наетата охранителна фирма, както и съществени пропуски в организацията на някои от дейностите по сигурността на територията на комплекса.

„Тези нарушения ни дават пълното законово основание веднага да прекратим договора с фирмата. Но ние не само сменяме охранителната фирма, а започваме мащабна акция за сигурност с промени в принципите на осъществяване на дейностите по сигурността", каза директорът на търговския обект Иво Генов.

Ще бъдат разширени охранителните зони на цялата територия на мола. Засилва се и охраната в паркингите.

Директорът поясни, че се подобрява също видеонаблюдението, включително в служебните зони.

Към момента се провежда пълен одит на работата на всички фирми подизпълнители, свързани със сигурността и безопасността в комплекса, съобщи още той, цитиран от "Черно море". 

"Ще бъдем безкомпромисни към всички нарушения и ще преразгледаме отношенията си с всички фирми, които не изпълняват договорните си задължения, за да можем да гарантираме сигурността и спокойствието на нашите посетители", увери Генов.

Вчера Варненският окръжен съд остави в ареста тримата биячи - 24-годишният Ангел Николов, 22-годишният Красимир Димитров и 19-годишният Цветан Маринов, които са привлечени като обвиняеми за съучастие в убийство. Според съда Има доказателства, че всеки един от тях е отговорен за смъртта на 52-годишния Нягол.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


66
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
0
 
3
 
! Отговори
anonimen преди 9 години
И аз имах подобен случай с лицето Красимир Димитров(убийцът от гранд мол) в една дискотека, аз стоях на съседното сепаре в дискотека и той дойде до мен да ми каже, че трябва да го освободя тъй като неговата компания иска да бъде там ,тъй като аз имах резервация точно на него ,отказах и последваха няколко удара като отидах до тоалетната, той ме причака там, удари ме двапати в корема, и веднъж в главата, и каза да не казвам на никой и да освободя сепарето защото ако кажа ще ми се случи нещо по-лошо.
34
2
 
7
 
! Отговори
Редовен читател преди 9 години
Сега и то ще се погрижи за тях, като ги приобщи в редиците на мафията от демократични ***, защото те вече знаят как се убива, знаят вкуса на чуждата болка и ще са много полезни за новите устои на държавата. Това е. Нали не сте си помислили, че ГЕРБ, Реформатори, АБВ, Патриотичен фронт ще ви върнат държавата и свободата. Ще унищожат и последния от Вас, който има намерение да сменя статуквото и поставя човещината и доброто на първо място.
33
4
 
4
 
! Отговори
Редовен читател преди 9 години
Тримата убийци ще получат минимални присъди, ако не и условни. Те са вече част от силовите структори на демократичната държава България. Всъщност казали са им да хванат някой бездомник и да го убият от бой за да докажат принадлежността си към демокрацията и отношение към незачитане на човешкия живот и по тоя начин вече стават техни хора, които ще защитават статуквото и демокрацията с цената на унищожаване на живота.Те са си изпълнили задълженията към демократичното общество.
32
3
 
7
 
! Отговори
dolar american преди 9 години
Не ги съдете строго тези травестити. Те просто са търсили щастието. Нали това е най - новата представа за съвременното демократично общество. Това са най - модерните евроатлантически цености. Те само са си търсили щастието, какво са виновни, че тоя човечец не е издържал на двучасовия побой. То даже в съда адвокатите ще изведат тезата, че ако човек не може да издържи на побой в продължение на два часа значи е непълноцене и недъгав, следователно няма мястоевро атлантическо общество.
31
0
 
9
 
! Отговори
ognyanz преди 9 години
Схемата по която братя Галеви и други осъдени престъпници можаха безпрепятствено да изчезнат, е проста. Делото се обжалва на следващите две инстанции, и докато се влачи, изтича максималния срок за задържане без присъда. Пускат тези юнаци от ареста и те естествено минават границата. Ама щели да им слагат гривни, да им вземат документите. Нищо няма да помогне, ако няма достатъчно бързо правораздаване. Има знакови дела (Индиго), които се точеха с години и не се е чуло да са потърсили сметка за това
30
1
 
15
 
! Отговори
aha преди 9 години
До Анонимен 32 Има 2 причини да са ухилени 1 знаят ,че ще им се размине с условна(а може и без присъда ) с подходящи подкупи и малко мама и тате да помогнат 2 да са пълни ***(което хич не ми се вярва) Значи ще ги пуснат условно или делото ще се точи и точи и пак няма да влязат в затвора Помнете ми думите и след време ще видите,че съм се оказал прав
29
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
KATO VLEZNAT V ZATVORA CHTE RAZBERAT KAKVO E TRIMA DA PREBIAT EDIN. RAZLIKATA E , CE V ZATVORA CHTE SA 300 SRECHTU 3- ma .OSBEN , CE CHTE BADAT BITI , NO SIGURNO I IZNASILENI. CHTE IM PADNE GARDA. PRAVEHA SE NA GOLEMATA RABOTA V MOLA I SEGA SE DARGAT I NAGLO V SADA. CAKAME GI V CENTRALEN SOFIISKI ZATVOR. CHTE GI POSRECHNEM KAKTO PODOBAVA.
28
9
 
9
 
! Отговори
очевиден преди 9 години
Абе ясно, че от фирмата са им казали да разкарват прошляците "на всяка цена", но не са го имали предвид буквално.Според мен е инцидент - не са го блъскали много (повече от други случаи), просто е бил много слаб и се е гътнал...
27
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Мечтая да ги видя и тримата на бесилото.
26
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До БоДжи Ем Сикюрити е фирмата.
25
0
 
18
 
! Отговори
да преди 9 години
Снимки и на родителите,никой не се ражда убиец .
24
2
 
33
 
! Отговори
дребна риба преди 9 години
Собствениците на охранителната фирма и на МОЛа са едни и същи, охранителната фирма ще бъде закрита и регистрирана нова. Биячите са само изпълнители (не че това ги оневинява) те са направили каквото са им казали. Да се издирят реалните виновници - тези които дават заповедите.
23
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"Охранителите в Гранд мол - Варна, които убиха 52-годишният Нягол Профил се забавлявали по интересни начини с ножове и чалга, разкриват профилите им във Фейсбук. 22-годишният Красимир Димитров, който вчера впечатли със засмяната си физиономия, с която напусна съда, след като му бе определен постояненен арест, е публикувал забавления с мятане на ножове в коридорите на мола"
22
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Семейството да съди Malla до дупка !
21
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Нови принцеси за старите затворници ;))
20
0
 
13
 
! Отговори
фф преди 9 години
До Анонимен 29Ако ще да фалират ако ще не- ние да не ходим там -пък те да си перат перат ...
19
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Моловете не могат да фалират, защото са перални.
18
0
 
29
 
! Отговори
Dessy преди 9 години
Те са си биели хора ,ей така бе ,но този път са се уляли - УБИЛИ СА- не са се усители ГАДОВЕТЕ-АЛО мола вие всичко следите по камерите всичко - защо досега сте прикривали побоищата- НЕ ХОДЕТЕ В ТОЗИ МОЛ...Знае ли човек какво ще му се случи там...
17
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Системата е такава че всеки трябва да е контролиран. Тези тримата не ги е контролирал никой. Посещението на гранд мол Варна е опасно. И да сменят фирмата положението ще е същото
16
2
 
9
 
! Отговори
Съвет преди 9 години
Абе да ви питам, боли ме рамото , някакъв съвет за лечение? Благодаря предварително.