Календерска: Няма да се боря и за един цигански глас

Иска София с 2 пъти по-малко бежанци
Обновена: 1 юни 2015 12:15 | 1 юни 2015 11:48, Веселина Йорданова
111
Календерска: Няма да се боря и за един цигански глас
Мария Календерска. Снимка: ББЦ

Кандидат-кметът на София от "България без цензура“ Мария Календерска се обяви за "два пъти по-малко бежанци, два пъти повече студенти, два пъти по-бърза Бърза помощ“.

Още по темата
Календерска отбеляза, че в момента тенденцията в развитието на столицата не е добра - намаляват студентите, младите хора си тръгват, нараства безработицата и се увеличават нелегалните имигранти. По думите й София трябва да бъде на младите, на успелите, на работещите, а не на бежанците.

Вчера кандидатурата й бе официално обявена.

"Искаме да направим нов студентски квартал за още поне около 150 000 студенти и да изгоним бежанците и ромите от София. Фандъкова иска да се хареса на всички, за мен това не е толкова важно”, заяви тя пред Нова телевизия.

Жената до Николай Бареков каза още, че не вижда кой друг може да бъде алтернатива на Йорданка Фандъкова, защото всички други партии управляват с ГЕРБ.

"Тя стои като икона отпред, труди се, опитва се да направи нещо в този град, но зад нея е този Общински съвет със схемите, които се въртят в него и дори с безхарактерното БСП в него. На г-жа Фандъкова трябва да бъде помогнато и то градивно. Мисля, че това, че ние искаме да направим нов студентски квартал за още 150 хиляди студенти и да изгоним бежанците и ромите, ще направи София по-желана за живеене“, обясни тя.

Календерска подчерта, че не отрича това, което в момента се прави за София, но изтъкна, че то се прави на парче. Според нея София трябва да има стратегия за поне 5 години напред.

"Имам концепция за млада, образована София, така че хората да са разделени не толкова на „наши“ и „ваши“, а на искащи, успешни, образовани. Мързеливите и необразованите да си ги кани ДПС да гласуват за тях. Няма да се боря и за един цигански глас“, зарече се тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


111
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
0
 
1
 
! Отговори
глъмар преди 8 години
таз сънува. и то много дълбок сън.ле ле за кво става на въпрос
62
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
За кво да се бориТе да се борят за кибапчитата на Бюрека
61
0
 
1
 
! Отговори
bebeo преди 8 години
Kaka lyze. Shte krade. Ne sakam.
60
0
 
5
 
! Отговори
Петърчо преди 8 години
За небръснат селянин, който хем е евродепутат, хем не знае най-използвания и най-лесния за научаване език на ЕС , английския, няма да гласувам никога. Още по-малко за дроновете му.
59
2
 
5
 
! Отговори
геро преди 8 години
Сигурно не им стигат парите,та иска да се облажи и преди изборите.Освен да разваля семейства за нищо друго не я бива КОМАНДЕРСКА.ГОРКАТА!
58
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ей много фотошоп много нещо. Чакам да пуснете снимка на барека барнат като Антонио Бандерас.
57
0
 
6
 
! Отговори
Тубата преди 8 години
Тази колко ли е проста, щом е пуснала подобна снимка в медиите?
56
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Цирка е пълен -за президентските избори *** ще подготви стринка си.
55
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Щом се е хванала с Барека не е стока.
54
0
 
7
 
! Отговори
rt преди 8 години
Защо да се бориш-ще ги купиш
53
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бас ловя, че тази девойка ще събере доста гласове, предимно на млади и загорели младежи.
52
2
 
12
 
! Отговори
Дорина преди 8 години
Тая се взе за Хилари Клинтън май...
51
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ако ще се кандидатирате за кметове на СОТЛИЦАТА НИ, а не на някое село в балкана, поне платете за свестен ПР, че да ви подготвят портфолиото и да ви подготвят целите. Чак пък толкова изпростял българският народ не е! Ша *** прощаате вече. А шефът на тази не е ли в затвора вече?
50
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Правилно - и това са Герб.
49
2
 
13
 
! Отговори
Гешо преди 8 години
Тук мирише на дискриминация .Не ромите са виновни , а тези който им позволяват .
48
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
на 48 мога да опонирам така - фандъкова ако беше свестна щеше ли да се хване с Борисов и да се остави да я опипва мосю Дол?
47
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
софия в Центъра се напълни с АРАБИ къде спи Фандъкова. Улица симеон вече се нарича улица АРАБСКА!
46
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В лозенец подменят тръби, които вече бяха подменяни миналата година. чисто нови са. като вдиген цените топлофикация, фандъкова ли ще ги плаща. Един месец сме без топла вода, отрязани сме от Т-маркет, заради нейните глупости, а работата ще продължи на четири етапа по един месц - и няма нужда от ремонт, това са ремонтирани тръби преди една година. Преди три години пак ги ремонтираха.
45
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Някой спомня ли си какво обещаваше Бареков- в две интервюта - две противоположни позиции Аз си спомням, че много ме разсмиваше, но доста хора глясуваха за него. И какво стана - осигуриха му дебела заплата и възможност да се излага из Европата. Тая пък булка къде е тръгнала- не знам, но овце да тръгнат след нея все ще се намерят....
44
9
 
2
 
! Отговори
Жоро преди 8 години
тръби - чисто нови са още, а ги ремонтират пак. Спряно е цялото движение. вдига се невероятен шум. Няма да има топла вода месец. целта е да се усвоят един пари! Откакто разшириха метрото, разредиха мотрисите за Черни връх, и сега ако влезеш от Черни връх за сердика се гъчкате като сардели, няма въздух. Това - понеже се чака вече не 7 а 10-15 минути. Фандъкова за разстрел.