Сидеров и Чуколов ведно: Хвърляме имунитетите!

Двамата се отказаха от имунитетите си минути преди парламентът да гласува
Обновена: 11 ное 2015 09:51 | 11 ное 2015 09:50,
161
Сидеров и Чуколов ведно: Хвърляме имунитетите!
Снимка: архив Bulphoto

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров и колегата му Десислав Чуколов се отказаха сами от депутатския си имунитет.

Двамата са внесли заявление за това тази сутрин в Народното събрание - 8,41ч. Новината съобщи шефката на Народното събрание Цецка Цачева.   

Сидеров и Чуколов се отказаха от имунитетите си в "12 без 5" - минути преди парламентът да гласува свалянето на депутатската им защита.  

Още по темата
Имунитетите на двамата депутати бяха поискани от главния прокурор Сотир Цацаров заради нахлуването им в сградата на НАТФИЗ в края на изборния ден на 25 октомври. Обвинител номер 1 поиска и ареста на двамата.  

Временна комисия в парламента, посветена на казуса, миналата седмица разреш сваляне на имунитета и ареста на националистите. Предстои днес депутатите да се произнесат за задържането на Сидеров и Чуколов.

Както Dnes.bg вече писа, с решения от 5 ноември Народното събрание сне имунитета на двамата и даде разрешения по исканията на главния прокурор за възбуждане на наказателно преследване срещу народните представители Волен Сидеров и Десислав Чуколов за първият им "десант" по Раковска. Тогава лидерът на "Атака" на своя глава реши да проверява магазинче за цигари до Театралната Академия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


161
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
АТАКИСТИТЕ СЕ ОКАЗАХА МНОГО ГОЛЕМИ ***. ТОЗИ *** ВОЛЕН Е ТОЛКОВА ЛУД И ТЕ НЕ СПИРАТП ДА ГО ХВАЛЯТ. ХАЙДЕ НЕ СЕ СТАРАЙТЕ ЗАЩОТО ТОЛКОВА МНОГО СЕ ИЗЛАГАТЕ. ДА НЕ МИСЛИТЕ ,ЧЕ ХОРАТА СА КЪОРАВИ ?НО ЗАТОВА ХОРАТА ВСИЧКИ КАТО ГИ ПОПИТАТЕ ЩЕ КАЖАТ ,ЧЕ ЦЯЛАТА АТАКА Е ЗА ЧЕТВЪРТИ КИЛОМЕТЪР......КАКВО ПРАВЯТ ПАРИТЕ......НЕ МОГА ДА ПОВЯРВАМ КОЛКО ТРЯБВА ДА ЗАТЪНАТ В ТЕЗИ ПРОСТОТИИ ,САМО И САМО ЗА ПАРИ !
38
3
 
6
 
! Отговори
Az преди 8 години
Тъжни и жалки човечета. Какво се отказват от нещо виждайки незибежният факт, че ще им бъде взето. Пореден жалък опит за достойнство. Вие мислите хората за *** ли, мишки атакистки. България иска затвор за вас презрени червеи.
37
2
 
8
 
! Отговори
Затоврник преди 8 години
Деси, чакаме те в Софийския и вече сме ти намерили мъж, който да те направи човек - ще се грижи за теб и всяка вечер ще си изпълнява съпружеските задължения. Волен не го харесвам, защото е леко ЛУД! Деси, идвай!
36
9
 
7
 
! Отговори
ТИМ преди 8 години
Този случай много мирише на политическа саморазправа...Непрекъснатите провокации към Сидеров целят точно това - да не му издържат нервите! Защо не си помислите малко. Ако не са го провокирали наистина, какво ще търси в университета?!Всичко има едно обяснение - нечии мазол е настъпен болезнено, и то на властимащ....
35
8
 
5
 
! Отговори
Калина Станкова преди 8 години
ВОЛЕН СИДЕРОВ Е НЕВИНЕН И БИ СЛЕДВАЛО ОТТУК НАТАТЪК ДА СЕ ПОВИШИ С ВИСША ТИТЛА . ТОЙ Е ПОЧЕТЕН БЪЛГАРИН . ВОЛЕН СИДЕРОВ Е ДОСТОЕН ГРАЖДАНИН НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ .
34
6
 
5
 
! Отговори
Stanislav преди 8 години
EEe той вече видя дебелия край и сега да се направи на мъж! Питам: защо чак сега като си толко смел и невинен?? Защо се кри толкова време зад имунитета си бре белобради? Защо не се отказа в началото ами изпъкваше с разни коментари само! ***!
33
3
 
5
 
! Отговори
Пари на вятъра преди 8 години
Отново комисията за Имунитета ..взе допълнително пари (от народа) за решението за сваляне ДО КОГА ТАКА ????
32
3
 
9
 
! Отговори
VFV преди 8 години
Всички депутати трябва да си хвърлят имунитета и другарски съд!!!Тези двамата са най-малко виновни пред другите които окрадоха и продадоха родината си
31
4
 
7
 
! Отговори
СЪД преди 8 години
Браво, ага! Браво, Чуко.лина!
30
0
 
7
 
! Отговори
Мда преди 8 години
До до МдаНе бъдете наивен всички участват в цирка. Кой знае поради какво става под повърхността и какви за истинските причини за този цирк. А междувременно се отлагат решения касаещи обикновения български гражданин. Браво.
29
2
 
7
 
! Отговори
браво бе преди 8 години
До 42Ако твоите очи те лъжат и не виждаш това което видяха милиони,взимай сериозни мерки а ако си шофьор не шофирай за да не погубиш невинни хора.Сидеров може да е всякакъв,но срещу него и Чуколов имаше документирано посегателство Ела на публично място да те унизя и да те ударя в лицето а след това ще кажа,че очите лъжат и хората не са видели това което е станало.Проблема май не е само в очите ти а и в главата ти!
28
5
 
6
 
! Отговори
Как Сийка преди 8 години
Смешници-подир дъжд качулка! Вече не сте интересни - трябваше без да ви ги искат и да гласуват да се откажете,а така като вас - всеки може! Много сте жалки !
27
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нямате си и най малка представа какво универсално лекарство е вазелинът, влияе и на геополитиката :)
26
3
 
9
 
! Отговори
бг преди 8 години
Ако ще го правят нещо тоя клоун, да го правят ама стига сте ни занимавали с него...писна ми от мутрата му,много по-важни неща се случват ама медиите само с глупости ни занимават...дали не е платено отклоняване на вниманието....
25
7
 
10
 
! Отговори
ист преди 8 години
След като си хвърлиха имунитета, веднага да ги хвърлят в ареста.
24
3
 
12
 
! Отговори
Мда.. преди 8 години
Стандартен трик на всички управляващи. Отклоняване на вниманието чрез цирк. Без хляб. В древния Рим поне са давали и двете. И междувременно някои хора в България, които не са депутати грабят, убиват, търгуват с бели робини. Безнаказано.
23
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Сократис Очите понякога лъжат! А тия заслужават яко шамаросване! Може би тогава ще мирясат! Искаш ли да знаеш какво ще направя, ако пудела ми поиска документите? Да отиде в Русия да се прави на фюрерче!
22
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 35 Няма да станем Швейцария, но два ибрика в затвора е едно добро начало!
21
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 27 Ще излезе, не само с променено мнение, но и пол!
20
3
 
15
 
! Отговори
Сократис преди 8 години
Не съм привърженик на Сидеров защото е двуличен,но от разпространения видеозапис на случката пред НАТФИЗ видях как двама студенти посягат към Сидеров и Чуколов бутайки шапката на единия и очилата на другия.Е,ако това не е посегателство срещу личността,то какво е тогава?На друг видеозапис показан по телевизията друг човек от тълпата удря Сидеров в лицето и последствието е видно дори и на тази снимка-е,това как се обяснява от юристите?Какво ни интересуват във случая два имунитета в кого е вината?