Падна главата на Местан, изхвърлиха го от ДПС!

Триумвират ще води временно партията
Обновена: 24 дек 2015 18:15 | 24 дек 2015 15:42, Александър Попов
384

Вижте част от главните действащи лица в Бояна. Снимка: Булфото

Лютви Местан бе свален от поста председател на ДПС. Това стана ясно след извънредното заседание на Централния съвет на партията, което се проведе в Боянските сараи на Ахмед Доган.

Още по темата

Освен това досегашният лидер е изключен както от парламентарната група, така и от партията.

"Такава ще бъде съдбата на всеки, който работи против интересите на България", заявил Доган по време на съвета.

До националната конференция ДПС ще се управлява от триумвират. В Председателския съвет влизат Четин Казак, Мустафа Карадайъ и Рушен Риза.

Извънредното заседание бе насрочено, след като преди дни ДПС бе разтърсена от реч на почетния председател Ахмед Доган. Той разкритикува решения на вече бившия лидер на ДПС Лютви Местан.

Самият Местан тази сутрин даде пресконференция в Кърджали, на която заяви, че не смята да подава оставка. Такава не му била и искана. Той заяви, че Централния съвет бил свикан неправомерно, тъй като това било в правомощията на председателя.

"Спазени са всички точки от устава на партията", заяви след заседанието говорителят на ДПС Велислава Кръстева.

От ръководството на партията отказаха коментари след заседанието. Новият председател на партията се очаква да бъде избран на деветата национална конференция на ДПС, която ще се проведе най-вероятно през пролетта.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


384
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
17
 
11
 
! Отговори
ТОВА Е ХОД НА МОСКВА преди 8 години
....С ВЕРНИТЕ Й АГЕНТИ :--Гоце...--Доган-ефенди...--Волен ....--и БСП...ОПИТ ЗА КОНСОЛИДАЦИЯ , НА ЦЕЛИЯ ...."ПРО-РУСКИ ***"...ха,ха,хааааааааа
42
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Знаех си аз, знаех си - МЕСТАН КЕ ПАДНЕ !!! И така и стана !!!
41
3
 
19
 
! Отговори
toi преди 8 години
МЕЧТАТА НА СУЛТАНА СЕ ОТЛАГА ЗА НЕОПРЕДЕЛЕНО ВРЕМЕ ЗА ПРИЛАПВАНЕ НА ИЗКОННА БЪЛГАРСКА ЗЕМЯ,ЯВНО В МОСКВА СА НАЯСНО С МЕРАЦИТЕ НА ГОРЕСПОМЕНАТИЯ.
40
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нямам думи. Все едно шефа на една фирма- Местан да бъде за един ден уволнен, защото ветеран и бивш служител на тази фирма решил, че този шеф не му харесва. Муахахахахха...това ако не е турска сапунка.
39
6
 
14
 
! Отговори
шаши преди 8 години
Е ,това е един от малкото хора, който държи на земята, дето е роден. Няма партий, няма фоби и фили. Има само - земя родна.
38
6
 
24
 
! Отговори
художника преди 8 години
И това ли е "Европейска либерална партия", както се опитва да ни втълпява ДПС ???Босът събира подчинените си и решава кой да изхвърли или кой да остане.Няма пленум, събрание, конгрес или както искайте го наричайте, за да се гласува от всички какво трябва да се случва в дадена партия. Няма обосновани аргументи.ДПС не е партия, а банда- Шефа коли и беси, другите щат не щат, мълчат!!!!
37
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ура батеееееее ! Айде Боце, бегай да целуваш ръка !!!
36
7
 
20
 
! Отговори
Орел преди 8 години
Евала Соколе
35
1
 
1
 
! Отговори
ганьо преди 8 години
а ти за турция
34
5
 
16
 
! Отговори
Бай Иван преди 8 години
Тази оставка не е заради принципи а заради пари.
33
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И ние си мислим, че Тиквата и сие правят филми. Скивайте потурчените български агенти какви ги вършат! Правят си майтапс цялата държава вече 26 години.
32
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Боко Компетентния и Цецо с особената форма на главата,как не са се изходилипо въпросът още!Въпреки,че и двамата едва ли ще измислят нещо по-различно от : Ме секи да си гледа партията,ние у чужди работи не се месим!Не се мясят щото нямат акъл,колкото на Доган домашната котка и двамата заедно!
31
30
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Доган играе за руснаците, както и Волен, Слави и Волгин. Тия ***, не им вярвайте за нищо!
30
1
 
35
 
! Отговори
zeus преди 8 години
Дали ще разберем какво е кроил точно Местан против България? Дали това е било със съгласието на официалната власт и службите за сигурност? Дали филма на Ал Джазейра е бил част от плана и защо официалната власт мълчи? Дали ГЕРБ не са ни продали на турците, а сега се крият като мишки? Много въпроси, малко отговори...
29
16
 
7
 
! Отговори
ОСНОВАНАТА ЦЕЛ Е: преди 8 години
ПОДГОТОВКО НА НОВА ЛЯВА КОАЛИЦИЯ-----подчинена на РУСКИТЕ ИНТЕРЕЕСИ от :-ченгето на ДС-А.Доган...-ченгето на ДС-Гоце...-платения от Русия- Болен...-и петата колона на Москва -БСП...ОПИТ ЗА----ПЪЛНА КОНСОЛИДАЦИЯ НА ПРО-РУСКАТА МАФИЯ У НАС!!!!!!
28
0
 
25
 
! Отговори
До 34 василев преди 8 години
Е че какво му беше "доброто" на Местан????????????????Само ЕДНО НЕЩО МИ ПОКАЖИ, КОЕТО Е БИЛО ДОБРО ЗА БЪЛГАРИЯ!? Мръсен предател! Първо предаде СДС, а както знаеш НЯМА БИВШИ ПРЕДАТЕЛИ! ТЯХ ВСИЧКИ ГИ МРАЗЯТ, ЗАЩОТО ПРЕДАДЕШ ЛИ ВЕДНЪЖ.......Тях само ги ПОЛЗВАТ.....
27
15
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Скараха се руското *** Доган и турската *** Местан.Руския продажник изгони турския.Предстои поредната серия на Малката булка.
26
7
 
24
 
! Отговори
песуна преди 8 години
не се прехласвайте по доган..за мен има някаква постановка.не може човек,който 20 години работи против България изведнъж да се загрижи толкова....
25
0
 
4
 
! Отговори
house of cards преди 8 години
Ахмед Доган е учител на Франк Ъндърууд.
24
0
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ех, Баце Борисов, мушморок наш! Ако и ти имаше смелостта така да разкарваш чуждите агенти около себе си, цена нямаше да имаш!