След метлата – с парцала!

Премиерът решен да изкорени цялата корупция в държавата
20 фев 2016 18:39,
224
След метлата – с парцала!
Премиерът с подарената му метла. Снимка: Facebook

Благодаря на дамите за символния подарък, който получих тази нощ на летището. Не само на тях, но и на всички граждани категорично заявявам, че съм абсолютно решен да измета и изчистя цялата корупция в държавата, каквото и да ми коства това, написа днес премиерът Бойко Борисов на страницата си във Facebook.

Още по темата

Метла, завързана с националния трибагреник, подариха снощи чистачките на министър-председателя и му пожелаха с нея да измете всички корумпирани, за да нямало съмнения върху името му и цялата държава.

Той пък им обясни, че вече бил правил много метли. "Но колкото и да метеш, все остава още боклук, та трябва да се минава и с парцала", каза им Борисов. Той им заръча да му оставят метлата на правителствения ВИП, за да си я вземе, като се прибере от Брюксел.

Именно в бегийската столица премиерът съобщи, че е спряна обществената поръчка за почистването на Летище София от външна фирма, след като чистачка от аерогарата се е свързала с него.

"Първо, това е голяма поръчка. Второ, се подготвят документите за концесия. Трето, заплатите на стотина души поне ще паднат наполовина, а в същото време аерогарата и РВД в момента, заради огромния трафик са на много добри печалби", допълни той.

"Достъпен съм, дали е чистачка или съдийка - все тая", уточни Борисов.

Премиерът потвърди, че може да има нови спрени поръчки, ако има съмнение, че не са направени както трябва. Той съобщи, че е възложил на вицепремиера Томислав Дончев да бъде направен регистър на търговете както с европейско, така и с национално финансиране.

"Целта на спирането (на търговете) не е да унижим някоя фирма или да посочим някои хора с пръст. Точно обратното – да е убедено обществото, че е прозрачно", подчерта Бойко Борисов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


224
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
134
0
 
2
 
! Отговори
Rendi преди 8 години
It's a relief to find soeomne who can explain things so well
133
0
 
2
 
! Отговори
Kaio преди 8 години
I was looking evherwreye and this popped up like nothing!
132
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Объркал,професията,по му отива метлата
131
1
 
6
 
! Отговори
Пешо преди 8 години
Тази с метлата е крайно време да се срещне със тази с косата!
130
0
 
7
 
! Отговори
Boian see преди 8 години
Videoto ot London pokaza arogantnia marzel, ogromna nekompetentnost, naglost, bezchuvstvie i bezumie na bg darjavni sofiiski slujiteli kam bg narod...totalno otsastvie na patriotizam! zaslujavat si cherven karton...ama sadiite sa povaleni pak ot pianstvoto na edin narod?!
129
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да започне от себе си!
128
0
 
14
 
! Отговори
Тиквата преди 8 години
Тиквеници, ша *** слушате и гледате до откат! Мухахахаха
127
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Какво ли животно трябва да си за да гласуваш за такъв като този с метлата? Много пъти съм си задавал този въпрос. И най накраят прозрях отговора. А отговора е един. Поради липса на средства за подръжка на психичните заведения много от тях ги затвориха а обитателите им пуснати на свобода по градчета и селца. Та същите тези обитатели поради много големи умствени възможнжости глосуват за другарят с метлата който ги бие по главата да им дойде мозъка в главата. Ах умници вие гребер-едераски!
126
0
 
24
 
! Отговори
stefanov преди 8 години
той ако измете корубпцията - трябва да закрие ГЕРБ най напред
125
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Парите за Хемус трябвало да се отпуснат от еврофондовете.Но още в края на 2014 се разбрало,че няма да ни дадат пари.Въпреки това в началото на 2015 се обявява държавна поръчка и определенифирми я печелят.Сега когато нещата се разсмърдяха и се видя,че няма пари бойко излиза национален, герой честен и прозрачен,а ония фирми ще гушнат 10% неустойка по договорите.А 10% от милиард и кусур са некакви си там милиони неустойка.Добре е нали?Всички са доволни.
124
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Обаче тази чистачка била назначена от НСО и чистела ВИПа за някакви си 1500 лв на месец.От летището решили да махнат тия хрантутници и да наемат външна фирма за много по малко пари и много по високо качество.Но феновете на Боко са толкова прости,че се връзват на евтиният му ПР.
123
4
 
22
 
! Отговори
хах преди 8 години
Те са му подарили метла за да му кажат за какъв става. Къде спа до сега, че чакаше да му подсвирне цял свят, че сме най-корумпираната страна в Европа или се надяваше да *** до последно. Като видя надигащите се настроения в обществото срещу триото Борисо-Пеевски-Златев взе да дава назаден, че да не ходи пак с аритмия в болницата.
122
20
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
АКО ББ НАПРАВИ МИНИМАЛНАТА ЗАПЛАТА ОТ 420, НА 460 ОТ ЮЛИ, А 520 ОТ ЯНУАРИ, НЯМА ДА ИМА КОНКУРЕНЦИЯ В ИЗБОРИТЕ. ТОВА Е ПЪТЯ ЗА ПОВИШАВАНЕ НА ЗАПЛАТИТЕ В БЪЛГАРИЯ.
121
8
 
9
 
! Отговори
Теди преди 8 години
Сега ако беше захвърлил тази метла ,която е просто символичен подарък злобарите веднага ще гракнат, че не уважава хората тая тиква.За злобарят винаги другите са прости ,*** ,грозни само той е много хубав ,умен и красив и най най най.
120
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Чакат ни рокади в правителството.Златко Баретата -министър на отбраната.Ержан Рашид Роко-министър на финансите.Големия Маргин- МВР.Данчо Пръча ще бъде новия министър на земеделието.
119
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Баш престъпникът на БГ- по твърденията на американските посланици в София- ще изкоренява престъпността?Тоя,който я е органицирал и ръководил?Айде бе!Да "събаря" проекти за АЕЦ, газопроводи и нефтопроводи-може,да разреши американски и НАТО-вски военни бази в БГ и да доведе отношенията ни с Русия до война,да краде пари от еврофондовете и да ги дели с брата-престъпник от Албания покрай магистралите-може,а за другото- не е бил на "този урок"!Човекът от малък е "специалист"-крадял яйцата от къщи!
118
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Много сме разединени, затова сме на това дереже.Това им беше целта,да ни разединят за да ни управляват и манипулират по лесно.НЕ НАРОД А ***. Прав е бил Славейков.
117
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Всеки труд заслужава уважение! Това го знае интелигентния човек. Какво срамно има в това да чистиш? Простака само оставя *** след себе си На възпитания човек чистач не е нужен. Освен това само на чистача се вижда свършената работа. Колко кияци за пет пари работа не вършат. Големи били заплатите на чистачките. Ами станете и вие чистачки, та да вземате и вие много пари. Ама ви е обидно. Много сте образовани. И за *** за каца не ставате. Калинки с купени дипломи!
116
1
 
21
 
! Отговори
ПРЪЧ преди 8 години
А аз ви пиша от Виена. Първо искам да се обърна към родоизменника ни от Дортмунд (който всъщност сигурно е от малцинството) - та молекуло неземна това че живееш в Германия не те прави по-човек от някоя чистачка изкарваща си заплатата с честен ТРУД в милата МИ родина!!! Ти г.ад *** в германия кучешките л.айна ли събираш за да си платиш 13кв.м. квартира да те питам аз бе мишок??? Аман от самозабравили се С.елски беци еййй!На всички вас в България -рано или късно ще дойде Видовден !!!Споко
115
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
и мен ме е срам от някои сънародници живеещи в чужбина, но какво мога да направя