Радан Кънев: ГЕРБ излъга, че ще управлява с нас!

"След изборите теглиха шута на общинските ни съветници"
20 апр 2016 11:14,
40
Радан Кънев: ГЕРБ излъга, че ще управлява с нас!
Снимка: bgonair.bg

ГЕРБ излъга, че ще управлява с нас. Спечелиха много кметски места, благодарение на нашата подкрепа. След това теглиха шута на общинските ни съветници, за да управляват с ДПС, заяви в предаването "Сутрешен блок" на Bulgaria ON AIR лидерът на ДСБ Радан Кънев.

Tой говори още за отношенията си с премиера Бойко Борисов, диалога между министрите Божидар Лукарски и Меглена Кунева, корупцията и предстоящите президентски избори.

За отношенията между ДСБ и ГЕРБ

"Диалог има, подкрепяме всяко смислено нещо, което се предлага от правителството. Искаме да стъпим на здравия разум. Но ако нещо не е правилно, ние се противопоставяме остро. БСП не подкрепя нищо, но когато има повод наистина да се кресне, те застават на страната на ГЕРБ", коментира Радан Кънев.

По думите му ГЕРБ управлява с програмата на БСП и е излъгала, че ще управлява с ДСБ.

За Бойко Борисов

Лидерът на ДСБ коментира и отношенията си с премиера Борисов.

"Мога да му отвърна, след като не желае да му губят времето с мен, моля и да не губите моето с него. Но няма да го направя. В България останаха само двама политици, които сочат някакъв път, другите са заровени в дребни партийни проблемчета", смята Кънев.

Според него единият е Борисов, който въплъщава тезата, че България не може да се управлява по-добре от това в момента.

"Вторият съм аз, който сочи алтернатива и друга възможност. Не можем повече да живеем в Живково време, колкото и премиерът ни да го харесва", категоричен е Радан Кънев.

Диалогът между Лукарски и Кунева

Радан Кънев заяви, че е абсурдно да се занимава с други политически лидери, когато нещата в държавата са тревожни.

"Реформаторският блок, като единно тяло, трябва да се научи да взима общи решения. Ако не се научи, няма бъдеще. Трябва ни общо решение за отношението ни към властта. Ние сме една голяма лъжа към избирателите си, ако не сме единна сила", коментира още Кънев.

Реформаторският блок и президентският вот

По думите на Радан Кънев публичното говорене за кандидат-президента е вредителство.

"Който ходи по студиата да предлага себе си или друг кандидат, вреди на себе си и на Реформаторския блок. Колкото партии, толкова кандидатури, е лоша идея", оцени лидерът на ДСБ.

"Борисов се чуди как да се спаси от тези избори и да подкрепи ляв кандидат за президент. Неговата мечта е да управлява с БСП. Като нарича себе си балансьор, трябва да го докаже. А и нали трябва да имитираме госпожа Меркел", допълни той.

Чуйте целия разговор във видеото на Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
РАДАНЕ ТОЛКОВА СИ ПРАВ ,НО НАЛИ ВИЖДАШ ТРОЙКАТА ДЕБЕЛАЦИ КАК ПУСКАТ СМАЗАНАТА С МИЛИОНИ МАШИНА ЗА ХВЪРЛЯНЕ НА КАЛ . ОГЛЕДАЙ СЕ И ПОЧИТАТЕЛИТЕ НА ПИК ,ТЕЗИ ДЕТО СИ ПОЛУЧАВАТ ЗАПЛАТИТЕ ОТ ДЕБЕЛАЦИТЕ КАК НАБЪРЗО СЕ ВКЛЮЧИХА В ПЛЮВАЛНИКА. ТЕ СА ШАМПИОНИ ПО ПЛЮЕНЕ С ЦЕЛ ДА ЗАПАЗИМ СТАТУКВОТО НА ДЕБЕЛАЦИТЕ !
24
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
РАДАН Е ЧОВЕКЪТ ! НЯМА ПРАЗНИ ДУМИ, НЯМА БЛЯ,БЛЯ ,БЛЯ ....ТОЧНО В ЦЕЛТА ! ОТНОВО ПРАВ КАКТО ВИНАГИ ДО СЕГА !
23
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Този започна да прилича на Яне Янев.Да не са близнаци по сестрина линия?
22
5
 
9
 
! Отговори
емил преди 8 години
С гъзоселфи държава не се управлява , гледаи си бардака и не се меси , никои не те иска !!!
21
5
 
7
 
! Отговори
БАБА КУНА преди 8 години
БОКИЧА БИЛ ИЗЛЪГАЛ ДСБ. АМИ ТОЙ АКО НЕ РЪСИ ЛЪЖИ ВСЕКИ ДЕН НЕ МОЖЕ ДА ЗАСПИ. НАШИЯТ ВЕЛИК БУДА АКО САМО ЛЪЖЕШЕ ЩЕШЕ ДА Е САМО СМЕШЕН ШАРЛАТАНИН, НО ЗА ДА ПОХАРЧИШ 16 МИЛИАРДА НА ВЯТЪРА И ДА ОТКРАДНЕШ ПОВЕЧЕТО ОТ ТЯХ ТРЯБВА ДА СИ И МАФИОТ ОТ КЛАСА.
20
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
хахахаха тоя па кой му да де думата да ръси акъл
19
4
 
10
 
! Отговори
Кабул преди 8 години
Рада Дълбоката може само на гей парад с участието на американския посланик да взема думата и да прави изказвания, за всичко останало просто е нелегитимен и криминален субект на реформираните престъпници и американски ***. Ние от държавата ги гониме, те пискат за повече власт и американски бази.
18
3
 
5
 
! Отговори
Кабул преди 8 години
Реформаторския блок като единно тяло..Мдааа, за рада дълбоката всяка политика се измерва с тяло, и ако трябва да бъдем още по-точни, с определена част на това тяло, възпята със средствата на селфито. Как беше лафът на другия гуру на либерастията...умни, млади, красиви, и образовани като сила на премахването на модела КОЙ. Колко либерастка мъка има по тоя свят. Но ние защо ги търпим, ми е интересно. Вместо да ги изпратим в крематориума, или поне да ги линчуваме, ги правим президенти и депутати.
17
6
 
11
 
! Отговори
Djin преди 8 години
Ала, бала по Къневски! Я си припомни бе Кънев, как вашите "юнаци" току що удариха съвсем доброволно по 1 "рамо" на ГЕРБ в софииска община ,та да се вдигнат цените на билетите за градски транспорт! Какво се правиш че си в Нова зеландия и незнаеш какви ги вършите! Шушу, мушу с ГЕРБ и предавате постоянно своите избиратели! Лицемер!!
16
1
 
9
 
! Отговори
Наблюдател преди 8 години
Кънев,сами сте си виновни а и много добре го знаехте! Oблажването от властта обаче размива всякакви "реформаторски" идей и намерения, до колкото са били сериозни и ги е имало изобщо!
15
4
 
15
 
! Отговори
П.Петров преди 8 години
Точно така е - управляват ГЕРБ, АБВ и ДПС - агентите Буда, Гоце и Сава, РБ е само за маскиране на подкрепата от ДПС и за бушончета на негативите. Това беше ясно още преди РБ да влязат в правителството.Ама питането ми към Г-н Кънев е - Къде ви бяха главите тогава ?Влизането в правителството на Борисов е наивност до глупост !
14
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
рамадане ще управляваме кога ваньо ц... стане бял
13
3
 
11
 
! Отговори
Ххх преди 8 години
Радаааа парада иде :)
12
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Не гледай какво правя, а какво говоря"! Това е Раданчо, с маниакалните си идеи да бъде над всички и да командва всички! Жалко ,че все още има хора,които вярват ,че той и Костов са носители на "синята идея"!
11
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Казва ли истината? Казва я. Ама българинът не обича да му се казва истината. Той обича да го лъжат, и да мърмори. И поради тази причина напълно си заслужава съдбата. Българинът е социален мазохист.
10
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Рамадане Рамадане ....ти трябва да си по тих и от ревата *** ! С ваща сбирщина от доказани кримнални индивиди трябва всеки ден по 5 пъти да ходите в църквата и да плаите свещ и да благодарите на господ , че сте във власта !
9
0
 
22
 
! Отговори
:) преди 8 години
Раданчо е измаменото камилче :) Москов го извози стратегически, а той лапаше мухите и правеше планове за великото си политическо бъдеще. Сигурен съм, че в празната му глава са се въртели сценки как става премиер или президент. РБ се оказаха по-ниска топка, отколкото си мислех. Мутрата Тиквун им раздаде по един пост и те си направиха политическо харакири. Ако бяха останали в опозиция, на следващите избори щяха да вдигнат резултата за сметка на мафията ГЕРБ. Сега ще стане точно обратното. Лузъри.
8
6
 
22
 
! Отговори
55 преди 8 години
Боже, тази отврат пак изпълзя от някъде. Хубаво го нямаше известно време и изненада - отново ***. Защо му обръщате внимание - за да има интриги ? И на мен не ми е интересен, а като сложите до него гнома атанасов, пинокио христов, злобното човече караджов и става букет от смърделки.Как беше един лозунг от протестите - "Мразя ви безплатно".
7
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Човека е много ощетен от господ. Не му се присмивайте!
6
4
 
21
 
! Отговори
Ох преди 8 години
Само да попитам другаря Кънев колко министри от ДСБ има в правителството?