Поздрав от патриота Симеонов към превратаджиите

Желаели да върнат Турция на пътя на светската държава
19 юли 2016 12:00,
100
Поздрав от патриота Симеонов към превратаджиите
Снимка: архив Булфото

Лидерът на НФСБ Валери Симеонов поздрави военните, опитали да направят преврат срещу турския президент Реджеп Ердоган.

"Искам да поздравя достойните мъже, които се опитаха да отстранят сегашната власт в Турция. Вярно не успяха, но го направиха, сигурен съм, от чисто патриотични съображения и от желания да върнат Турция на пътя на светската държава", каза патриотът.

Още по темата

Той изрази притеснение, че България скоро ще граничи с ислямска държава. Според Симеонов делото и заветите на Ататюрк вече окончателно са подменени с последната крачка на ликвидиране на всякаква опозиция.

"Страшно става, когато този човек остане без каквато и да е опозиция, а нещата вървят натам. Без всякаква опозиция човек става безконтролен. Много е страшно това, което гледаме два дни подред – улиците и площадите на големите турски градове са пълни и хората на викат "Турция акбар", а "Аллах акбар", посочи Симеонов пред Нова тв.

Той все пак успокои, че в краткосрочен план няма опасност за България, защото Турция сега има да решава вътрешните си проблеми.

"Като казвам Турция, имам предвид Реджеп Тайп Ердоган – човекът, който почти е овладял цялата власт в страната", каза още лидерът на НФСБ.

Според Симеонов обаче България трябва да вземе сериозни мерки по отношение на Турция в дългосрочен план.

"Не може да разчитаме на моментните хрумвания на един не особено стабилен политик, в случая президента на Турция", каза той и допълни, че трябва да вземем своите мерки, които да гарантират независимостта и сигурността на страната.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


100
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
0
 
1
 
! Отговори
НС преди 7 години
що го слушате тоа бургуджия?той е съдраните *** на българската политика
55
2
 
3
 
! Отговори
Български турчин преди 7 години
"Той изрази притеснение, че България скоро ще граничи с ислямска държава. Според Симеонов..."Валери защо се приТисни бе, май се уплаши леко да не би по погрешка някой боен самолет да не завие на север към нас.Ей тъпчо марш от парламента, лаете като улични *** с онова прасе/каракачанов/, но като стана преврата в Турция се скрихте като мишоци.Видяхме ви що за патриоти сте оставете българи и турци да си живеят в мир, нямате наяжданка.Оня другия Сидеров пък зове, да затворим границите.АУУ
54
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А опитахте ли през мозила? Изглежда чудесно.
53
3
 
4
 
! Отговори
турчин преди 7 години
ЕРДОГАН НЕ Е БИЛ СТАБИЛЕН ПОЛИТИК!Стабилен политик бил смешкото валери симеонов и агент иван каракачанови воленчо златния пръст.ПЪлни нещастници жалки!
52
1
 
2
 
! Отговори
доста преди 7 години
от коментаторите тук нямат националност явно или са от арабските вилаети
51
2
 
1
 
! Отговори
тук преди 7 години
май е пълно с ислямисти
50
6
 
7
 
! Отговори
ДОБРО УТРО... преди 7 години
ТОЯ ИЗМИСЛЕН НАЦИОНАЛИСТ ОТ БКП И БЕЛАТА ЗЛАТКА , СА ВСЕ ОТРОЦИ НА ПАРТИЯТА ----С ЧИСТО РУСКА НАЦИОНАЛНОСТ!КАКВО ДРУГО ДА ДРЪНКАТ , ОСВЕН ПЛЮВКИ ПО 1/5-ООТ БЪЛГАРСКОТО НАСЕЛЕНИЕ С МЮСУЛМАНСКА ВЯРА И ЕТНОС.ТОВА СА ЧИСТИ КОМУНИСТИ ---КОИТО ЕРДОГАН ЗАПОЧНА ДА ЧИСТИ В ТУРЦИЯ , ЗАЕДНО С ИСЛЯМО-ЛЕВИЧАРИТЕ!!!СЕГА --НАШИТЕ РУСКИ ИБ.РИ.ЦИ ТРЕПЕРЯТ ОТ СТРАХ, ДА НЕ ПОЧНЕ И ТУКА СЪЩИЯ ПРОЦИС!!!А , ЧЕ ЩЕ ПОЧНЕ ...Е ПОВЕЧЕ ОТ СИГУРНО!ЩОМ , МЕЧКАТА ИГРАЕ У КОМШИЯТА ---ЧАКАЙ ДА ДОЙДЕ И У НАС.......
49
9
 
9
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
Този човекомразец е пълен популист. Много има да мечтае да ръководи като Ердоан. Този мечтае за татово време да е вечно на държавна ясла. Всички действия от негова страна са пълни идиотщини.
48
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Вести,новият дизайн е под всякаква критика.Обикновенно промените се правят за добро а не да се оака работата.Някой сте го потупали по рамото,но е трябвало по дупето за не добре свършена работа...
47
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Член на руската агентура в БГ написал нещо, и хибридните ни медии го публикуват услужливо.Между другото симпатизантите на Гюлен сред военните, въобще не се борят за светска държава.
46
7
 
4
 
! Отговори
демократ преди 7 години
Обичания от народа Ердоган ще разчисти гнилите ябълки в армията,съда,прокуратурата и сред политиците. Ердоган ще си подреди държавата и мнения та такива непосредствени ,случайно попаднали руски агенти не са от значение.
45
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не е по темата, но не може да се отмине!Новият дизайн на сайта е ужасен - технически, структурно, образно. В някои части - неудачно наподобяване на чуждестранни сайтове. Неудобен, дори дразнещ очите, за гледане. Натрупани изображения, непоследователни рубрики... Непонятни ограничения по време и брой вероятно за оценяване, изобщо, меко казано - странен, но измъчващ дизайн. Отблъсква от ползване. Дано това не е целта.
44
1
 
4
 
! Отговори
123 преди 7 години
vsicko upravihte i veche davate akil na ostalite koe e dobro i koe e losho za tqh-prosti bg politici
43
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Трябва да мислим за ядрен арсенал като гаранция на съществуване на България.
42
7
 
13
 
! Отговори
Щирлиц преди 7 години
Кой беше Ататюрк?А,да,онзи демократизатор,който изби хиляди българи от Одринска Тракия.Турция-светска държава?Смех!
41
7
 
26
 
! Отговори
турчина преди 7 години
С такива "националисти" врагове не ви трябват.
40
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Като казвам Турция, имам предвид Реджеп (Май)Тайп Ердоган човекът, който почти е овладял цялата власт в страната", каза още лидерът на НФСБ.---Като казваш България, нямаш ли предвид банкянската ТИКВА - зеленчукът, който НАПЪЛНО е овладяал цялата власт в страната??
39
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И в България трябва да се прочистят депутати, съдии, прокурори, кметове, МВР и т.н.
38
4
 
4
 
! Отговори
1 преди 7 години
Анонимен 51,не си физиономист,и обиждаш ромите-християни,балевски е с черти на човек от монголоидната раса,чист черкезин е.5
37
0
 
8
 
! Отговори
1 преди 7 години
балевски *** на място и ги поздрави,да видиш на митницата,какво ще ти се случи,ще те карат без вазелин,колкото е продължило мероприятието на тези които си поздравил,и те са толкова ''патриоти ''като тебе.