Ван Орден четка Борисов: Силен, популярен, трудолюбив...

Британецът оцени положително промените у нас, но били бавни
24 сеп 2016 11:21,
119
Ван Орден четка Борисов: Силен, популярен, трудолюбив...
Снимка: Министерски съвет

Имате министър-председател, който справедливо е много популярен, той се трудни много за България. С една дума бих определил Бойко Борисов като силен. Това коментира британският политик Джефри ван Орден пред BTV.

Ван Орден е докладчик за напредъка на България за членство в Европейския съюз и един от най-ревностните поддръжници на удължаването работата на 3-ти и 4-ти блок на АЕЦ "Козлодуй".

В момента той е евродепутат от групата на консерваторите. Той е в България за форума "Мир и енергетика" по покана на евродепутата Николай Бареков. Днес обаче има среща с премиера Бойко Борисов.

По думите на британеца дясното в България се укрепва и според него новите консерватори в България ще се обединят. Той смята, че през последните години се наблюдава положителна промяна в страната ни, но темповете на промените са разочароващи.

Той съветва държавата ни да се борим за различни енергийни източници, за да не сме зависими само от един източни.

Според Ван Орден мигрантската криза в Европа е предизвикана от факта, че германският канцлер Ангела Меркел щедро ги покани на Континента. "Това беше катастрофална грешка и много държави трябва да плащат за тази грешка", обяви британецът.

Ван Орден призна, че е бил разколебан относно брекзите и се е надявал Великобритания да остане в ЕС въпреки многото недостатъци на съюза. Според него българите няма да пострадат от брекзита . 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


119
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
30
 
2
 
! Отговори
Айляк преди 7 години
Бойко е голям държавник, като СтамболовНе е крадец, като Жан Виденовили шушумига като Орешарски
13
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Естествено, че ще го четка - либералистите усещат че изтървават положението и почва да намирисва на разпад, а разпада означава край и на брюкселските зелки!
12
0
 
31
 
! Отговори
Гербар преди 7 години
Градския транспорт поскъпна,винетки,гражданска отговорност,парното,тока и дрг браво бойко мачкай народа
11
0
 
18
 
! Отговори
народ не мършата преди 7 години
До Анонименс него е само докато има келепир .Всъщност тази част от народа е която чака да се облажи от разточителството което върши ГЕРБ.Демек тия с партийните книжки и ония с офшорките и олигарсите.
10
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До неграмотника по долу Правилно е да се напише ''народът'',но как да го знаеш като всички подкрепящи ББ сте прости и неграмотни като него
9
17
 
9
 
! Отговори
Соня преди 7 години
Откак Бойко дойде на власт, хората се видяха с пари.Ходят на почивки в чужбина и мятат пачки през балконите.
8
31
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Браво Бойко! Мачкай комуни3ите!Народа е с тебе!
7
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бог бави, но не забравя Бойко.
6
1
 
27
 
! Отговори
Ф.С.В преди 7 години
ХМ) Джефри ван Орден-- хм - мирише ми на холандска марихуана с българско участие хм) -странно е да ласкаеш един престъпник -Престъпник който в момента е притеснен за БГ бизнеса че ще го налазят емигранти и няма да печели- Престъпник на който не му пука за младите хора -за старите хора с 200 лв гладуващи и умиращи от глад и безкрайни Здравни Реформи с граница Далечният Космос -Странно е да обичаш палачът си -но това е доказан синдром -наречен е Стокхолмският синдром -жертвите обичат палачът си
5
0
 
29
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 7 години
Не го мислете Борисов, Той си е натоварил каручката. Ние да му мислим, както и децата ни, ако все още са останали в тая държава. Сметките ги прави тоя, но ние ги плащаме, пряко или косвено. Така е. А стадото доволно си блее, и се превъзнася колко добър овчар има, вместо да скръцне със зъби... Кой разреши ВЕИ-тата и чия банка ги финансираше? Кой започна зад гърба на народа преговори с Уестингхаус, след референдума за АЕЦ, кой извъртя йезуитски въпросите?И още, и още..
4
0
 
34
 
! Отговори
pet преди 7 години
Браво!!!!Нас ни хвалят, на унгарците им разрешават да строят АЕЦ с Росатом.Евалааааааааааааааааа
3
0
 
32
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 7 години
Доброто възпитание не е често срещано по нашите географски ширини.На случаен принцип избрахме от от улицата някакво количество ***.Изкъпахме ги ,облякохме ги с маркови дрешки и ги изпратихме в Брюксел.Останаха си същите *** та даже и по зле.
2
0
 
13
 
! Отговори
Ван Бастен преди 7 години
Мисля че Името на британеца е Холандско!
1
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нека го четка. Бойко се радва на четки. И на пари.