Ван Орден четка Борисов: Силен, популярен, трудолюбив...

Британецът оцени положително промените у нас, но били бавни
24 сеп 2016 11:21,
119
Ван Орден четка Борисов: Силен, популярен, трудолюбив...
Снимка: Министерски съвет

Имате министър-председател, който справедливо е много популярен, той се трудни много за България. С една дума бих определил Бойко Борисов като силен. Това коментира британският политик Джефри ван Орден пред BTV.

Ван Орден е докладчик за напредъка на България за членство в Европейския съюз и един от най-ревностните поддръжници на удължаването работата на 3-ти и 4-ти блок на АЕЦ "Козлодуй".

В момента той е евродепутат от групата на консерваторите. Той е в България за форума "Мир и енергетика" по покана на евродепутата Николай Бареков. Днес обаче има среща с премиера Бойко Борисов.

По думите на британеца дясното в България се укрепва и според него новите консерватори в България ще се обединят. Той смята, че през последните години се наблюдава положителна промяна в страната ни, но темповете на промените са разочароващи.

Той съветва държавата ни да се борим за различни енергийни източници, за да не сме зависими само от един източни.

Според Ван Орден мигрантската криза в Европа е предизвикана от факта, че германският канцлер Ангела Меркел щедро ги покани на Континента. "Това беше катастрофална грешка и много държави трябва да плащат за тази грешка", обяви британецът.

Ван Орден призна, че е бил разколебан относно брекзите и се е надявал Великобритания да остане в ЕС въпреки многото недостатъци на съюза. Според него българите няма да пострадат от брекзита . 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


119
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Питайте Владо Кузов !
33
2
 
17
 
! Отговори
хаааааааааа преди 7 години
За Б Б е много важно да бъде похвален от един политически труп!
32
3
 
2
 
! Отговори
а ти как преди 7 години
до 40 си представяш България да е готова за приемане в ес ??? очакваш политиците ни да бяха направили необходимите реформи ?? или по чудодеен начин да стигнехме стндарта на ес без да сме влезли ?? и кои последствия ще посочиш които са резултат от приемането ни в ес ?
31
24
 
7
 
! Отговори
Киро кофражиста преди 7 години
Може да не сме добре, като германците и швейцарцитено определено сме по-добре при Бойко, отколкото едно време при комуни3итеАз при комуни3ите карах раздрънкан москвич по селския път и уикенда ходех да копая царевицаСега, при Бойко, карам ауди по магистрала, а уикенда ходя да пия узо в ГърцияЗатова харесвам Бойко и всичките ми колеги и познати го харесватпак ще гласуваме за ГЕРБ
30
2
 
18
 
! Отговори
лъжеца орден преди 7 години
Същия Орден излъга ЕС че България е готова за ЕС и сега си носим последствията,дърт,педофил и лъжец е този.
29
1
 
25
 
! Отговори
Сашо преди 7 години
Доста големи лицемери са политиците. В България беззаконието е повсеместно, заплатите са едни от най-ниските в света, а искат са ни кажат, че сме добре.
28
0
 
16
 
! Отговори
доколкото знам преди 7 години
прокуратурата е към правителството ...все пак боко избра цацата...колко осъдени има за кражбите и разсипването на България през последните 20-на години ??? промените които са предприети основно са към увеличаване на админстрацията и заплатите и като ефикасността и намалява. заметоха се нужните промени в съд и прокуратура,намаляване на корупцията ,бюрокрацията и престъпността. иначе англето е прав за меркел
27
23
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Браво Бойко! Мачкай комуни3ите!Народа е с тебе!
26
20
 
7
 
! Отговори
Упи преди 7 години
Много им се иска на комунизите да си крадат, като по времето на Жан ВиденовОбаче Бойко им затвори кранчето Остана им само да се пенят по форумите, давейки се в собствената си злоба, докато един ден пукнат от яд
25
3
 
28
 
! Отговори
магнолиев преди 7 години
Абе, чичо Ван Орден! Като толкова го харесваш българския СИКаджийски премиер, вземи си го да управлява твоята държава бе,другарче! От сърце и душа ти го отстъпваме! Тогава да видиш на какво се казва корупция и простащина по СИКаджийсик, да видиш как една полуграмотна мутра се разпорежда със съдбините на цял един народ. Да видиш как всеки ден се самоубиват хора и как държавата се разпада в услуга на Дебелян Пеевски и един ***, викат му Ахмед Доган! Халал да ти е! Ела по-скоро и си го прибери
24
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Щом има собстен бренд що да гледа чий екзит да вземе и да мине,освен ако не за с парашути за спускане на енергии площадки за различни енергийни източници,щот ония заради които минава в екзит са остарели да греят вода за пари от свободни радикали,а водата дето изтича и парите освен че мерят времето толкова са се радиалирали,че радио районирани като йони и са екологични нечисти,цопне се пръчка и се не вади нищо само кал за каляне.
23
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
С две думи - английско чувство за хумор.
22
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ван Орден не е влизал в стария български Цирк,в който имаше един човек с нисък ръст,казвяше се Станчо и непрекъснато тичаше около сценичните работници,докато подреждаха манежа.После пръв сядаше и обявяваше,колко много работил,докато"подреждал"манежа.Толкова работи и Борисов,само тича от София до Брюксел и щатското посолство в София.
21
0
 
30
 
! Отговори
ташки преди 7 години
Уникални *** има е тая държава...Боко не бил кумунист,както и Иван Костов......гати и простия народ
20
1
 
17
 
! Отговори
BURZUM преди 7 години
Е англичанин на гости какво да каже ...зелена тиква, не е възпитано....
19
23
 
7
 
! Отговори
Мария Големанова преди 7 години
До анонимен 22По голям крадец от Жан Виденов нямапрез 96-та Жан фалира осем банки, окраде 10 милиарда спестявания на народа и докара 10 000% инфлация, преди да го изгонят с камъни
18
0
 
24
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
Влиза клиент в зоомагазин да си купи папагал.Застава пред папагалите а те:-Борисов е велик!-Борисов е велик! всички в един глас.Приближава се продавачът, а клиента го пита: -Абе ти и на нещо друго не можа ли да ги научиш?-Не съм ги учил на нищо просто по цял ден гледат телевизия!
17
4
 
16
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
Грешиш - и по голям крадец е от Виденов и по голям шешумига от Орешарски - въпрос на гледна точка .Ти го виждаш по един начин,аз по друг.Ще отречеш,че е в хиляди пъти по богат от Виденов -така ли мислиш-съжалявам те,а че е страхливец и чака какво ще му кажат "началниците" -това са негови думи не мои,какво ти говори това ,че е "безстрашен " герой ли.Будали като тебе може и така да си мислят.А те журналистите пари получават за това да го величаят.
16
1
 
23
 
! Отговори
промени =мизерия преди 7 години
промените в България .смазване на хората и правенето му в това да бъде роб до гроб беден потънал в заеми и едвам свързващ двата края обграден от такива които говорят че парите растат но отчитат че хората потъват в дългове които дългове идват от облагодетелстване на тия дето ги дават.Разпродаването на държавата и тиражирането че държавата не била за продан.жалки изказвания само допълва тезата че ЕС не струва пукната пара .Той е инструмент за колониализъм
15
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ми да си го вземе там. Да му се радва.