Ван Орден четка Борисов: Силен, популярен, трудолюбив...

Британецът оцени положително промените у нас, но били бавни
24 сеп 2016 11:21,
119
Ван Орден четка Борисов: Силен, популярен, трудолюбив...
Снимка: Министерски съвет

Имате министър-председател, който справедливо е много популярен, той се трудни много за България. С една дума бих определил Бойко Борисов като силен. Това коментира британският политик Джефри ван Орден пред BTV.

Ван Орден е докладчик за напредъка на България за членство в Европейския съюз и един от най-ревностните поддръжници на удължаването работата на 3-ти и 4-ти блок на АЕЦ "Козлодуй".

В момента той е евродепутат от групата на консерваторите. Той е в България за форума "Мир и енергетика" по покана на евродепутата Николай Бареков. Днес обаче има среща с премиера Бойко Борисов.

По думите на британеца дясното в България се укрепва и според него новите консерватори в България ще се обединят. Той смята, че през последните години се наблюдава положителна промяна в страната ни, но темповете на промените са разочароващи.

Той съветва държавата ни да се борим за различни енергийни източници, за да не сме зависими само от един източни.

Според Ван Орден мигрантската криза в Европа е предизвикана от факта, че германският канцлер Ангела Меркел щедро ги покани на Континента. "Това беше катастрофална грешка и много държави трябва да плащат за тази грешка", обяви британецът.

Ван Орден призна, че е бил разколебан относно брекзите и се е надявал Великобритания да остане в ЕС въпреки многото недостатъци на съюза. Според него българите няма да пострадат от брекзита . 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


119
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
.... и крадлив :)
53
12
 
11
 
! Отговори
Дядо Петко преди 7 години
Бойко Не е крадец, като Жан Виденовили шушумига като ОрешарскиЗатова хората го обичат
52
10
 
12
 
! Отговори
панчо преди 7 години
До анонимен 22По голям крадец от Жан Виденов нямапрез 96-та Жан фалира осем банки, окраде 10 милиарда спестявания на народа и докара 10 000% инфлация, преди да го изгонят с камъни+1
51
15
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Генерал Борисов е най-големия български държавник след Стамболов
50
15
 
11
 
! Отговори
Bravo преди 7 години
Браво Бойко! Мачкай комунизите!Народа е с тебе!
49
11
 
11
 
! Отговори
123 преди 7 години
Може да не сме добре, като германците и швейцарцитено определено сме по-добре при Бойко, отколкото едно време при комуни3итеАз при комуни3ите карах раздрънкан москвич по селския път и уикенда ходех да копая царевицаСега, при Бойко, карам ауди по магистрала, а уикенда ходя да пия узо в ГърцияЗатова харесвам Бойко и всичките ми колеги и познати го харесватпак ще гласуваме за ГЕРБ
48
7
 
8
 
! Отговори
NACO преди 7 години
E,как няма да се труди неуморно,след като тези КУПИЩА ПАРИ дето ни изпратиха трябва да се УСВОЯВАТ-ОТКРАДНАТ по най-бързият начин и да се ЗАЛИЧЪТ СЛЕДИТЕ,а иначе е наистина ЯК и ИЗВЕСТЕН като ЛИДЕРЪТ в НЕЛЕГАЛНОСТ
47
6
 
11
 
! Отговори
Иван Медалски преди 7 години
Той и кметът на Симитли, така го "четкаше" преди да го... такова.
46
5
 
11
 
! Отговори
62 преди 7 години
До АнонименДо 61, дали има или няма алтернатива АМА съвсем не зависи от нас. Алтернативата се решава на друго място. За тебе остава илюзията че зависи нещо от теб.
45
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това, реформата, до каква промяна ще ни доведе? Реформата ще да е някакво заклинание само.
44
1
 
11
 
! Отговори
pet преди 7 години
трябва да се подрепят, нали са от коалиция Симитли)))))
43
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дошъл на банкет човека, как да говори зле за домакините. Пък Англия се чупи от Ес, та нейното мнение не струва и пени.
42
0
 
11
 
! Отговори
е как преди 7 години
до 53 нормалните хора уж искат реформи а все избират политици които им обещават ДА НЕ ПРАВЯТ реформи !!!! дали хората биха гласували за политици които обещаят съкращения от 50 % на администрацията, увеличение на пенсионната възраст на военни и полицаи и орязване на заплатите им при пенсиониране, строги изисквания към учители и медицински персонал и т.н... ами нали много избиратели се облагодетелстват от липсата на реформи ...другите избягаха в чужбина виждайки безнадеждността тук
41
8
 
2
 
! Отговори
ами преди 7 години
до 51 това ние го знаем но какво предлагаш ?? да не ни бяха приели дали някога бихме направили реформите ??? НЕ !! още трябваше да чакаме за визи и без право да работим на запад . опиши как бихме били по-добре ако не ни бяха приели .
40
2
 
13
 
! Отговори
аз искам преди 7 години
До амиНапротив обикновения народ искат реформи само политиците не,защото няма да могат да крадат и грабят,реформите в нормалните страни водят след себе си просперитет и богатство.
39
0
 
14
 
! Отговори
ей хора преди 7 години
Добре защо се правите на луди а не си признаете че нашето приемане беше политическо а не че отговаряме на изискванията!?кое ни беше в ред икономиката,финансите,търговията кое?минаха 10 год.и все още не сме готови за ЕС всички го виждаме.
38
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ама ние си знаем,че Меркелката е виновна,но защо сега се дърпа и се чуди как да ни ги натътрузи,бежанците,де.Също и всички криво разбрали толерантността.Тяхната толерантност се обръща срещу другите европейци.Те нима са виновни с нещо,че да живеят в страх от нападения,насилия и убийства ?
37
2
 
7
 
! Отговори
ами преди 7 години
до 46 правилно каза нормалните страни си направиха реформите но защо те са по-нормални от България ?? ими защото материала там е друг !!! ние като мнозинство НЕ ИСКАМЕ реформи,капитализъм...искаме си безметежното време като при бай тошо . за това другите страни избраха политици които ги водят в правилната посока.ние избрахме тези които ни обещаха стандарта на запада но да не се промени много обстановката и съответно ходата да не им се налага да се променят.но вината не е на ес !!
36
2
 
11
 
! Отговори
оптимист преди 7 години
До Киро кофражистаКИРО, ти ходиш да пиеш узо благодарение на кредитите. След няколко години когато кредитите стигнат 25 милиарда пак ли се надяваш да ходиш да пиеш узо? Ако е така значи и ти си голям оптимист. Радвам се за теб.
35
2
 
6
 
! Отговори
защо преди 7 години
До а ти какА как другите нормални страни направиха реформи и покриха всички критерии и тогава ги приеха в ЕС?нас и в африканската лига няма да ни приемат ......