Очаквано: Реформаторите без ДСБ зад Цачева

Кандидатът на ГЕРБ иска подкрепа от "неподкрепилите никого"
Обновена: 7 ное 2016 16:29 | 7 ное 2016 15:52, Веселина Йорданова
149
Очаквано: Реформаторите без ДСБ зад Цачева
Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Реформаторският блок ще подкрепи Цецка Цачева на втория тур, обяви лидерът на СДС Божидар Лукарски след Изпълнителен съвет на РБ.

Още по темата

За него на "Раковски" 134 дойде самата Цачева с вицето си Пламен Манушев. На Съвета не участва ДСБ, но беше здравният министър Петър Москов. 

"Призовах лидерите на РБ, без Радан Кънев, да призоват гражданите, които не желаят отново управление на ДПС и БСП, да ни подкрепят", заяви Цачева, според която изборът е ценностен - има двойка на левицата, подкрепена и от ДПС, и на десницата.

"Нашата двойка гарантира европейското развитие на България и членството в НАТО", каза още тя.

Според кандидата на ГЕРБ обществото ни има нужда от справедливост, което за нея означава продължаване на реформата за съдебната власт.

"Няма да се подвоумя, ако е необходимо, да използвам правомощието на президента да внеса и законопроект за изменение на Конституцията", заяви тя.

Цачева се обърна към активните, към младите хора, към гласувалите с квадратчето "Не подкрепям никого" да я подкрепят на втори тур.

Тя обяви и че е готова да се срещне с кандидата на Блока Трайчо Трайков, за да го пита иска ли червен генерал да стане президент.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


149
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
78
0
 
15
 
! Отговори
Сашо преди 7 години
Според кандидата на ГЕРБ обществото ни има нужда от справедливост, което за нея означава продължаване на реформата за съдебната власт. Цецке, РЕФОРМАТА в съдебната власт ПРИКЛЮЧИ като 204 депутати подкрепиха закона на ДОНОСНИКА Гоце, В ТОВА ЧИСЛО И ВИЕ ЛИЧНО, така че с трици искаш маймуни да ловиш,ПРОСТО ЛЪЖЕШ като ментора си от Банкя.
77
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Цецке,Реформаторският блок е НИЩО без ДСБ и Гражданския съвет.
76
1
 
21
 
! Отговори
_Революционер_ преди 7 години
Много ми е интересно в коя чужбина баба Цеце е фаворит? Там дето ходят с шалвари и забрадки и дето не знаят български ли???
75
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не закачайте Трайчо - той репетира "Варшавянка" и "Калинка". Цецка да си припомни "Интернационала". От РБ ще има четири гласа за нея - те нямат друг избирателен ресурс. Ако иде при Марешки, ще има малко повечко от работници в негови аптеки и бензиностанции.
74
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Реформаторите без ДСБ ЗАД ЦАЦАТА? И ПОКОЛКО ЧЛЕНА НА ТКЗС-то ШЕ И ОТМААТ????ТАКА КАТО ГО ГЛЕАМ БАБЕТО БАЯ ЧЛЕНА ШЕ ПОБЕРЕ НА ТКЗС-то.
73
2
 
20
 
! Отговори
не разбирам преди 7 години
какво толкова страшно ,ако президента е Радев ? - та тръгнаха панически с всички средства срешу него- интриги,подкрепи,предателства,врътки , каракачанов,марешки,трайков излъгаха хората пък сега се нагаждат .Хората(овчия вой) не искат еднолична власт и в това няма нищо лошо.
72
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ГЕРБ вече имат изработен план - освен гласовете на реформаторите Цецка ще привлече гласоподавателите на Лупи, на Жорж Ганчев и Митьо пищова и ще спечели втория тур.
71
1
 
6
 
! Отговори
Коалиция МъКа преди 7 години
Новата коалиция от Мутри + Косотокрадци=Тотално Безнаказано Ограбване и Доразграбване и Беззаконие (виж спряната съдебна реформа)
70
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Dokato zaplatata mi e mizerna, a rabotq po specialnostta si, nqma da podkrepq upravlqvashtite me
69
2
 
13
 
! Отговори
Маймун манипулатори преди 7 години
Първо - не вярвам, че грозната черна сянка на Лостов не стои зад този комплот. Радан е голям маймун-манипулатор.Второ - с ДСБ и останалите нулеви резултати - каква подкрепа чака ЦЦ?Трето - без да получи, защото няма какво да получи като подкрепа, ЦЦ и ББ се самоубиха като политически персони.А честито. Сами свършиха каквото трябваше - самоотстраниха се. Да мислим за България и за нас си вече без тях.
68
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Най-добре да поиска по подходящ начин подкрепа от партията на любителите на кебапчета. Това при ГЕРБ работи най-сигурно. Може и от съюза на печатарите в Костинброд да поиска подкрепа - това също проверено работи.
67
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
нойкови-бойкови
66
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Трайчо събра доста нойкови хейтъри, просто не ми е ясно реформаторите как точно ще я подрепят :)) и с какъв акъл застават зад нея, тия знаят ли си избирателитеясно е, че за тях изборите свършиха и единственото, което могат да направят е да не отидат до секцията. Всъщност неповече от 1% от тия 6% биха гласували за нея, само и само да не Радев.
65
2
 
10
 
! Отговори
П.Петров преди 7 години
То и сега ГЕРБ управлява заедно с БСП и ДПС. Този парламент имаше два важни закона, които трябваше да приеме "Закон за борба с корупцията" и "Закон за правната реформа" и двата закона ГЕРБ ги бламира в съгласие с БСП и ДПС. Всичко останало е плява !За мен е важно да не се краде от държавата и нашите данъци, а не кой бивш комунист или ДС агент от ГЕРБ, БСП или ДПС ще краде.ЗА КОМУНИСТИ НЕ ГЛАСУВАМ!Сега ще се разбере, аджаба колко стоят зад Кунева и колко зад Радан Кънев.
64
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
буахахаха"Кандидатът на ГЕРБ иска подкрепа от "неподкрепилите никого""точно те ще те подрепят, стрино, да знаеш:)) дай 50 кинта и следващият път ще зачеркна твоето квадратче
63
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Но пък Местан я припозна за майка.
62
0
 
21
 
! Отговори
troll преди 7 години
само вижте тази противна, надменна, нагла и арогантна мутра. Искате ли тя да ви чете новогодишните обръщения или да ни представлява пред света.
61
3
 
7
 
! Отговори
Радини вълнения преди 7 години
Нормално, то Цачева на Рада Дълбоката не може да свърши работа! Виж генерала е друго нещо!Зад теб сме Рада!
60
0
 
19
 
! Отговори
горския преди 7 години
Ха-ха деформаторите били за тетката само дето не са питали избирателите си те имат нещо под шапките си за разлика от пепи белото и никога нЕма да гласуват за дърта гербава комунистка.
59
12
 
4
 
! Отговори
Рада Общата преди 7 години
А Рада застава както обикновенно ОТПРЕДЕ наведена защото обича генералски пишонаци .........