Заради Поптодорова България е в дипломатически скандал

3 март бил празник залъгалка, българският народ си е робски
213
Заради Поптодорова България е в дипломатически скандал
Снимка: Bulgaria On Air

Празник залъгалка. Така определи бившият служебен премиер Ренета Инджова днешния 3 март.

"Бих казала, че този празник е една залъгалка, която дават на българския народ, за да може да се смята, че се е освободил, а той всъщност си е един робски народ, който днес ще отиде, ще се поклони на Шипка, ще хапне нещо, ще се върне и така продължава вече 139 години", коментира Инджова в "България сутрин" по Bulgaria ON AIR.

Още по темата

А тази година, на фона на празника, се случи и още нещо, добави Инджова.

"В момента България се намира в един невиждан дипломатически скандал, международен, за който проф. Герджиков би трябвало да направи изявление, да отграничи държавата от онова, което е направено на едно летище. Малкото, но задължително нещо, което трябва да направи българското правителство, е да осъди този акт", посочи бившият служебен премиер, говорейки за инцидента на летището във Варшава, в който беше замесена бившата ни посланичка в САЩ - Елена Поптодорова.

"Всичко това нещо се е знаело, знаело се е кой ни представлява в САЩ десетина години и сега се правим, че празнуваме трети март", добави Инджова.

Политиката, водена вътре в страната, тя определи като "един съвместен танц с предварителна режисура и предначертан край".

Относно несъстоялия се дебат между Бойко Борисов и Корнелия Нинова коментира: "Страхът е от това да се самозабрави някой от дебатиращите и да извади някоя кирлива риза".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


213
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Стига преструвки.Печелят като се преструват на големите политици и родолюбци.Затова сме на този хал - един срещу всики и всички срещу един.
45
4
 
10
 
! Отговори
свинаря преди 7 години
Какъв празник ви разваля тази госпожа? Та вие сте роби с робско мислене и манталитет. Жалко за загиналите за нашата свобода
44
2
 
15
 
! Отговори
А Н Т И преди 7 години
Преди над 20 години Инджова каза "България загива !"Къде бяхте тогава КРИТИКАРИ такива ?Какво направихте по въпроса ?!
43
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Стига преструвки.Печелят като се преструват на големите политици и родолюбци.Затова сме на този хал - един срещу всики и всички срещу един.
42
1
 
8
 
! Отговори
искам да знам преди 7 години
Има ли политик, който да не краде или всички са пепелянки от едно и също котило?
41
13
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какъв невиждан скандал, за какво говори тази госпожа..... Поптодорова е едно частно лице, никого не представлява освен нея самата в момента. Невиждан скандал ха ха
40
10
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А бе откъде ги намирате тези *** точно на най хубавия празник! Коя е тази за да се изказва публично на тема трети март!? Долу ръцете от празника!!! Поптодорова е еврейка и като такава е изгонена от еврейската си организация. В момента е безименна и не представлява БГ. Инджова е бита карта от много отдавна!
39
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Първичното зло е религията на Авраам.Тя вменява необходимостта от злото на този свят, за да възтържествува доброто.Това е религия на разделение и противопоставяне.Не на последно място внушава божествен статут на еврейския етнос.Докато религията замъглява разума, нищо добро няма да се случи на Средиземноморската цивилизация.
38
9
 
8
 
! Отговори
А Н Т И преди 7 години
Мисля, че след 500г. робство не може българин да е водач на българите.Ще го предадат и продадат.Последния държавник е цар Борис III етнически небългарин !
37
7
 
16
 
! Отговори
ined преди 7 години
Защо Герджиков трябва да се извинява затова че представителката на Американския еврейски комител била крала в Полша?
36
13
 
18
 
! Отговори
Жибор преди 7 години
Рената Минджова е такъв безподобен ***,че по-добре не й давайте думата друг път а по случай празника търсете мнението на патриоти- не на хора с неизяснена националност. Ако нейните комунисти имат робска психика,нашия народ няма такава а хулители като нея нямат място в България- просто нямат!
35
13
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Поклон пред теб Министър Инджова.След твоето управление не се намери политик,достоен смел и честен като теб.Изправи се срещу мафията,спря кражбите от чиновническите *** стабилизира лева,увеличи заплатите,детцките добавки пенсиите и куп други социални придобивки.За кратко време стабилизира страната.Българина не желае честни и смели политици като теб,защото е робски народ!Честит празник РОБИ!
34
11
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Като лепнат един етикет...Кой го еня за личн сти.Браво Рени!
33
1
 
20
 
! Отговори
До Я стига преди 7 години
Като е частно лице защо ползва дипломатически паспорт?
32
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А тази строго поучаваща ни "дама" с колко промила твърдо гориво в кръвта е от сутринта?!
31
5
 
10
 
! Отговори
кой ви е виновен преди 7 години
Един българин - хайдутин, двама българи - сговорна дружина, трима българи - чета с предател.
30
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Българският народ не е робски!!! След 2 национални катастрофи просто не иска пак да вдига пушка срещу е такива като вас г-жо Инджова, че да си цапа ръцете с такива едноклетъчни като вас, иначе още 96-та щяхме да ви избесим на площада!!! Затова именно ще хапне, ще пийне и ще се задоволи с такива *** като вас за лидери, защото в злощастната си съдба, само ето такива *** са го управлявали!!!
29
0
 
16
 
! Отговори
опетков преди 7 години
До я стига А това частно лице защо се подвизава с дипломатически паспорт, благодарение на който отървава пандиза? В кой български закон пише, че бивши дипломати имали право до живот на дипломатически паспорт? Заблуждаваха ни, че времето на привилегиите е отминало. Ако има такъв параграф, той трябва да се анулира незабавно.
28
2
 
4
 
! Отговори
До 33 преди 7 години
Ти ченге ли си или ***? Много инфо имаш. Те ДС имат за всички много инфо,кое истина кое скалъпено.Много такива инфо видяхме през годините. Няма неомаскарени.Всички са маскари,но не забравяй че живота кълца и такива като теб,гдето крият мръсни тайни.
27
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ами да анализираме случката.1.БГ политик откровено краде.Логично!2.Председателят на Американския еврейски комитет краде.Логично!3.Случката е употребена за да може полякиня да заеме мястото на нашата(крадла или не, във времето на фалшивите новини никога не е ясно каква е истината).Не разбирам само къде е новината?-нищо ново под слънцето!