ГЕРБ до Добрев: Остани в политиката и се бори срещу злото!

Било омерзително достоен човек да се оттегли заради клевети
Обновена: 1 окт 2017 17:44 | 1 окт 2017 17:40, Камелия Цветанова
189
ГЕРБ до Добрев: Остани в политиката и се бори срещу злото!
Снимка: Булфото, архив

След като депутат от ГЕРБ Делян Добрев обяви, че напуска парламента и всички постове, които заема, защото се чувства "смъртоносно ранен" след скандала, който се разрази около него, от ГЕРБ-София го призоваха да остане в политиката.

Още по темата

 
В позиция, изпратена до медиите, от софийската структура на партията  посочват, че изразяват пълната си подкрепа към него.

"Единственото нещо, от което се нуждае злото, за да триумфира, е добрите хора да не правят нищо. (Едмънд Бърк). Водени от вярата, че за справедливостта трябва да се борим, ние, членовете и ръководството на ГЕРБ-София, изразяваме пълната си подкрепа към нашия приятел, съмишленик и колега Делян Добрев. За нас е омерзително, че един добър и достоен човек, беше принуден да се оттегли от политиката чрез клевети и откровени манипулации“, пише в съобщението.

От ГЕРБ-София са убедени, че Добрев ще спечели съдебните битки за истината, които му предстоят и не подлагат на съмнение неговата невинност.

"Но за нас е недопустимо да останем безучастни спрямо поредния опит за очерняне на един чист човек от страна на “другарите” от БСП.Тези, които доведоха България до няколко национални катастрофи, да бъдат морални съдници, е мерзко и недопустимо. Още по-недопустимо е заради лъжите на подлите, да си тръгват почтените. Затова, Деляне, призоваваме те да останеш! Бъди силен и докажи чистотата ти с присъствието и действията си, а не с твоето отсъствие! Бъди твърд в борбата срещу злото от ляво, което вече близо век мъчи България! Ние заставаме редом с теб и ще те подкрепяме в твоята битка, защото истината е една и тя ще излезе наяве“, обобщават  представители на партията на Бойко Борисов в София.

В подкрепа на Добрев се обявииха младежката и женската организации на ГЕРБ, а също и местните организации във Велико Търново, Перник, Бургас, Разград, Ловеч, Русе, Кърджали

Самият той по-рано обяви, че вече е разговарял с лидера на ГЕРБ Бойко Борисов и го е уведомил за намеренията си да се оттегли. Премиерът споделил мнението, че единствената достойна постъпка е да се откаже и не му е противоречал.

Бившият енергиен министър се оказа в окото на шуробаджанашки скандал в Хасково след като стана ясно, че е назначил роднини, приятели и бивши съученици на възлови позиции в общината.

По време на скандала, който избухна преди дни, ГЕРБ се разграничи от кмета на Хасково Георги Беливанов заради бездействието му по редица проблеми на общината. Вчера пък Беливанов обяви, че самият той не се дистанцира от ГЕРБ, а от Делян Добрев.

Днес депутатът обясни, че преди три години кметът е бил пенсионер, но станал областен управител по негово настояване. "Няма ненаказано добро", каза Добрев пред bTV.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


189
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
113
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нагледохме се вече на калинки, на бири, на ало Ваньо, на соджуци, на въоръжени Влайковци, на ...........и сега на ДД. До кога?Граждани за европейско развитие на България - ако това ни е европейското развити - МЕРСИ.
112
3
 
22
 
! Отговори
Благодаря преди 6 години
Много ми хареса ,, Продуктово Позиционирана Организация - партия ГЕРБ "
111
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
С каква ли службичка ще го уредят?Примери много до момента!Най-скорошният Искров проспа/ затвори очите за грабеж на 4.5 милиарда, че и след това за заслуги му уредиха приятна службичка.
110
2
 
28
 
! Отговори
O_O преди 6 години
Все едно да призовем дявола да се бори със злото..Герб, поне запазете мълчание и не се излагайте допълнително!
109
1
 
29
 
! Отговори
Гробокопач преди 6 години
До АнонименАнонимен, а тези дето слушат словата на Бойков Борисов с увиснали ченета на заседанията на ПП ГЕРБ в даден град, какви са? Грамотни ли са?;))) Тези заседания са най-жестокото НЛП, което се е прилагало някога. Един ден се насилих да слушам "словото" на Тиквата 1 час, на едно такова заседания и издивях какъв глъв и див екземпляр е начело на България и колко див и *** народ, може да го сложи на власт. така, че не словоблудствайте, г-да гербери, не словоблудствайте!
108
1
 
5
 
! Отговори
ИЛИЯ преди 6 години
До АнонименТА ТИ ПРОСТО СИ ***.
107
0
 
21
 
! Отговори
gerbove преди 6 години
този е най-малкият им проблем, дори е честен за политик щом напуска, на по-високо ниво герб успяха да привитизират държавата за 10 години и превърнаха народа в племе, с вожд, дори наименованиеото им прилича на племенен тотем, имат си и заклинания, с които могат да правят каквото си пожелаят или да имат пълна подкрепа на уж "демократичната" прослойка-твърдо са за ес, нато и против комунизма и всичко руско, това само трябва да се повтаря денонощно, което и правят по обсебените медии
106
20
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В България останаха много неграмотни хора, които четат свинските медии и от тях си вадят изводи за света. А именно малцината читави хора са обект на най-голям натиск и кръга КОЙ се освобождава от тях един по един. Делян Добрев беше поредният честен политик, който им е неудобен. Аз съм сигурен, че хората масово не разбират процесите. Заинтересувайте се кои са свинските медии, вижте по кого плюят седмици, месеци и години наред и ще разберете кои са малцината честни политици.
105
0
 
29
 
! Отговори
Гробокопач преди 6 години
Да се бори срещу Злото? Г-да, гербери, в настоящият момент Злото с главно "З" е ПП ГЕРБ!
104
0
 
11
 
! Отговори
1 преди 6 години
До сс,та те са една и съща партия.
103
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Собственикът на ГЕРБ да намали темпото ! Още смърди в Добрич , вони в Септември , гадно е в Перник , ........., а вие удавихте Хасково !
102
0
 
4
 
! Отговори
криста преди 6 години
да се чете - защитават
101
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Че ГЕРБ са мафия и паралелна държава аз го знаех още от самото начало. Те бяха създадени именно с такава цел от генералите в сянка. Истинските генерали, не клоуните като Тиквата.Дано сега най-после и заблудените българи да са прозряли истината.
100
1
 
25
 
! Отговори
криста преди 6 години
Хайде сега роднините му и съучениците му да отиват във Фейсбук групата да го защитата. Дали вече им стиска ?
99
1
 
34
 
! Отговори
сс преди 6 години
Герб задминаха и БКП от преди 1989 год.
98
0
 
34
 
! Отговори
марица преди 6 години
То надминаха и цирк Дьо Солей ! Големи драми, големи лозунги за един корумпиран запартък......Да борел злото хахахах
97
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
- дай ше те уредиме тебе... - пък ше почерпиш
96
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
хахаха, "честен" и ще се бори срещу злото :D Светия
95
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
та ние цялата държава сме като свински черва бе ... всеки е на някой човек
94
0
 
24
 
! Отговори
Ганчо преди 6 години
Боже колко много близачи има в бедната България. Боже колко нагласени писма и молби има. Ало молещите Вие станахте подобие на комунистите. ЦК решава Вие вдигате лозунгите и молите. Само дето не се молите с думите Моля другарю не ни изоставай. Станахте за смях. Винаги във всяка структура има предварително монтирани бушони които горят при по-високо напрежение.