Нинова скочи: ГЕРБ превръща общините в семейни фирми!

Левицата стартира своя кампания за бюджета за 2018-а
56
Нинова скочи: ГЕРБ превръща общините в семейни фирми!
Снимка: Булфото, архив

Соцлидерката Корнелия Нинова обяви пред червените кметове и общинари, че БСП стартира национална кампания за бюджет 2018 година от днес.

По време на срещата тя отсече, че разговорът тече в момента, в който държавата се тресе от скандали.

"И от ярки примери на превръщане от ГЕРБ на българските общини в семейни фирми за заемане на постове и разпределяне на обществени пари на роднински фирми", заяви Нинова и посочи, че не става само дума за Хасково, но и за други общини.

Според нея скандалите около Делян Добрев и Хасково, са следствие от умишлено заложена политика на правителството в лицето на премиера Бойко Борисов.

"А тя е – правителството реже парите на всички общини със закон - Закона за бюджета, но след това с постановление на МС, субективно,  финансира общини, управлявани от ГЕРБ. Когато там се излеят парите, идват вече общинските фирми и назначенията. Тази роднинска администрация бива използвана после за избори. Изправят се пред нас и казват: Вие ще мълчите, защото ви бихме на местни избори. Не, няма да мълчим. Казват: Нас народът ни иска, а вас – не и затова няма да казвате нищо. Ще казваме! Защото не народът ги иска, а този политически октопод е задушил свободната воля на народа", отсече Нинова, цитирана от пресцентъра на БСП.

Соцлидерката обяви, че предложенията, които общинските представители ще дадат на срещата, ще бъдат обобщени и ще бъдат нанесени в предложенията на "червените" за бюджет 2018 г.

Корнелия Нинова заяви, че от БСП ще подготвят изцяло нов Закон за местното самоуправление и местната власт.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
13
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Една от основните причини гробарите да "печелят" изборите е тази семейност в администрацията. Допълнителни заплахите, ако не гласуваш за нас няма да имаш бизнес или работа, плюс пазаруването. Едва ли има повече от 5% които да гласуват за Суджуковата партия, ограбващи живота ни всекидневно, начело със Сикаджията.
24
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До clown007 22Ами ДПС си е клон на БСП и Герб! Коренът е един и същи - партията (от едно време), работническо дело, чичо Ковадински, Леля Цола 'дет подмокряше стола, Фараон Червенков, Фараон Митко джибрата-мавзолейския прилеп, Фараон Гриша Фалшилипов, Фараон Тошу Янколу Дживкошу и Фараон Луканов! Наследниците на Атлантида пасти да ядат!
23
10
 
20
 
! Отговори
абвгз преди 6 години
крадеца вика дръжте крадеца
22
10
 
23
 
! Отговори
anon преди 6 години
Че то БСП е семейна партия. Присмял се хърбел на щърбел.
21
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Лили Сф 23Не са само Герб! Всичките ни политици от и включително Фердинанд са гола вода и егоцентрична лакомия до шия! Народът *** до каскет - това е! Вождът "слънце" е потомък на фараона Тшу Джив Комун 1-Ви! Ето му и плодовете - дъвчете!
20
14
 
17
 
! Отговори
Лили Сф преди 6 години
Вожда-слънце, дето го избирате за 3-ти път е превърнал цялата държава в една октоподна, мафиотска структура. Ще трябват години за да се отстранят мафийте по места. Положението е плачевно. Вече 1/4 от активното население е зависимо пряко или косвено от герберските схеми. Тези хора, плюс доста други с психични отклонения, избираха за пореден път недоразумението Б.Б. и ГЕРБ- гробокопачите на съвременна България. Бог да ни е на помощ!
19
1
 
19
 
! Отговори
clown007 преди 6 години
Не знам дали ви прави впечатление ,но нещо ДПС са много тихи и кротки напоследък. Също така и Воленовата групировка.
18
17
 
21
 
! Отговори
Не съм ГЕРБер преди 6 години
ГЕРБ може да има трески за дялане, но Корнелия е патологично нагла!
17
18
 
14
 
! Отговори
55 преди 6 години
По новините казаха, че жената на депутата, която Нинова обвини е бременна в 7 месец. Значи БСП са толкова безсрамни и безочливи, че нападат всички наред.
16
14
 
26
 
! Отговори
Как Сийка преди 6 години
Ниновааа,тази шуро-баджанащина,за която толкова се изсилваш е ПАТЕНТ на партията -столетница,на която сега твоя милост е ръководител - как пък всичките сте с толкова къса памет,бе?! Трудно ще се намери човек от бившите партийни ръководители, чийто син или дъщеря "заслужено" да не е издигнат на мастита служба,а част от тях и сега са в твоя антураж:Иван Янчов Таков,Ана Пиринска,Клавдия Кашева,Ана Ананиева,Тома Трай ков, Станислав Владимиров...и други "деца на Партията"
15
9
 
16
 
! Отговори
123 преди 6 години
Тя не беше ли зм. министър на Р.Овч.????????
14
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нинова е права. Докато общините са семейни фирми много от от събраните пари от данъци ще отиват в джобовете на бизнесмени и политици
13
15
 
20
 
! Отговори
Гражданин преди 6 години
Ха така,Нинова!Сега може да се заемеш с по-сложни партийни въпроси като например каква марка са на Бойко Борисов чорапите,откъде са му и колко струват,или,да речем как се снабдява г-н Борисов с толкова шик вратовръзки и виж там се поразрови,зер може и да са му съмнителен подарък а-а-а! А защо да не подпукаш и Цветанов-все с лъснати до блясък обувки ходи,а че как тъй ?!Чуваме оттук-оттам,че обувките му са руски,ама знай ли човек днес кое е вярно и кое не?! Та заеми се,де! На теб ти отива:)))
12
11
 
24
 
! Отговори
clown007 преди 6 години
Другарката Нинова май е забравила , че родово-общинските зависимости са патентовани от бившата БКП в средата на миналият век. Между другото , речите на другарката партиен секретар напомнят на предизборна кампания. Малко е рано за това , ама както и да е. Важно е червеният електорат да бъде държан буден.
11
4
 
17
 
! Отговори
Г преди 6 години
Не само общините но и мвр и пожарна както и цялата държавна структора...
10
15
 
28
 
! Отговори
Червените милионери преди 6 години
Червените милионери ограбиха България:Р.Овч.(дългият инкасатор)-милионер; *** Нинова(г-жа Лъжа)-милионер, предс.на БСП; Г.Гергов-Свинарят-милионер,предс.на Пловдивското БСП; Гуцанов-Медузата-милионер,предс.на Варненското БСП; Бриго Аспарухов-милионер пенсионер; Манджуковмилионер;Гущеров-милионер;Гоце агента-милионер;Вес.Лечева-милионер и още много червени милионери откраднали милионите си от българския народ. А оглупелите от бедност червени симпатизанти продължават да ходят на Бузлуджа и да гласуват за БСП. Нека са щастливи...Д.Благоев ако ги види от някъде ще се обърне в гроба.
9
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
НИЕ ПЪК И ПРОЩАВАМЕ.
8
12
 
13
 
! Отговори
РАНО ОБЯВИХА ПОБЕДАТ преди 6 години
НЕЩО СЕ ЗАКУЧИ РАБОТАТА С КАНЦЛЕРКАТА МЕРКЕЛ. ВЕЧЕ В НЕМСКИТЕ МЕДИИ ЗАПОЧНАХА ДА СЕ ПОЯВЯВАТ ПРЕДПОЛОЖЕНИЯ, ЧЕ МОЖЕ И Тя ДА ОТПАДНЕ ОТ ИГРАТА КАТО АНТОН ТОДОРОВ. И ТОГАВА НА КОГО ЩЕ ОСТАВИ БОКО?
7
24
 
21
 
! Отговори
Курнелия излъга преди 6 години
Другарко Нинова няма да ви простим , че ни излъгахте за срещата си с ген. Решетников за съгласуване избора на Р.Радев за президент.
6
7
 
0
 
! Отговори
Adrian преди 6 години
Zatui minavame na ednopolovi rodninstva...bez rodninski rast na semeistvoto...