Цветанов скастри БСП: Скандалът е единствената политика, която умеят

Нито един от напусналите КСНС не е напуснал ей така, уверява шефът на ПГ на ГЕРБ
15 окт 2017 14:23, Красимир Ангелов
177
Цветанов скастри БСП: Скандалът е единствената политика, която умеят
Снимка: Булфото

Нито един от напусналите КСНС не е напуснал ей така, имаше обективни причини за това, увери председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов пред БНР. Повод за думите му стана поредното "високо" напрежение между управляващата коалиция и президента Румен Радев.

Още по темата
"Това беше лоша интерпретация, за да се подхранва един перманентен скандал с управляващото мнозинство", категоричен бе Цветанов. "Много е неприятно, когато в тези подходи участва и човекът, който трябва да олицетворява единството на нацията, президентът на страната", допълни той.

Според бившият вътрешен министър скандалите са „оръжие за немощните, незнаещите и недоборнамерените“. "Скандалите имат за цел да държат страната в парманентна нестабилност. Говоря за опозицията като цяло, които участват активно в генерирането на този процес", подчерта Цветан Цветанов.

Според него това е единственият тип политика, който БСП владее и "на който очевидно ще се осланя в период, когато България ще бъде в обсега на общественото внимание на европейските граждани".

Като бивш МВР шеф Цветанов коментира и вчерашния протест на пожарникарите. По думите му  по време на гледането на второ четене във вътрешна комисия на промените в Закона за МВР ще се търси правна възможност, "ако можем да съхраним, дори и с по-малък състав, звената, които се предлагат за закриване".

"Всичко се базира на анализ. Решенията трябва да бъдат взети в диалог с МВР и депутатите във вътрешната комисия", каза още той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


177
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
142
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
тоя отдавна е задминал комунистите по продажничествои като им кажат истината в очите това било скандал ами да скандалное да се лъже и да ограбва оголелия и обосял българинама той май е и даста изглупял щом търпи такива продажничета- всеки народ си заслужава тия дето му смъкват кожата
141
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Според вас журналистите от кого се страхуват повече - от ,,страшилището'' Валери Симеонов или от културния Цец Цец? Без кавички! Щото може да се разсърди!
140
15
 
5
 
! Отговори
тонката преди 6 години
Другарю аз не съм гербер,аз съм антикомунист.Всеки друг .но не и БКП къде ни влачи към Русия,а си пращат дечицата да учат и работят в САЩ и гадния ЕС.(:(:(:(:
139
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До тонката Чета ти профила, и си вадя мнение за интелектуалния потенциал на герберите!
138
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Цецуний, и ти владееш доста работи! Абсолютен престъпник!
137
16
 
7
 
! Отговори
тонката преди 6 години
К о му нисти да ви е б а пу тката май.на че рве,на.ДА живее България НАТО ЕС,САЩ и бате ви БОЙКО да ви го слага Банкянския още дълго време поред на муцуните(:(:(:(:
136
0
 
8
 
! Отговори
фолклор преди 6 години
ДА БИ МИРНО СТОЯЛО НЕ БИ ЧУДО ВИДЯЛО.
135
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
нали нямаше да споменавате президента Бойко нещо не го слушате
134
1
 
21
 
! Отговори
за далаверите преди 6 години
Поповата лъжичка не става лебед,а крастава жаба.
133
5
 
23
 
! Отговори
лъжат та пукат. преди 6 години
Да се провери какво е имотното състояние на ръководството на Герб в парламента след 2009 и на техните деца.Стига са лъгали,че е без промяна.Хората не са слепи и глупави.
132
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Цветанов скастри БСП: Скандалът е единствената политика, която умеят"Tова се дължи на факта, е престъплението е единствената политика която ГЕРБ умеят.
131
0
 
16
 
! Отговори
Гошо преди 6 години
Корекция на к.113: Датата на срещата е 21 септември 2016 г. Срещата е между хора от МО, водени от ген.Цонко Стойков и представители на офиса за военно сътрудничество към посолството на САЩ. На нея е поет ангажимент към американската страна НС на РБ да прегласува параметрите на конкурса за нов боен самолет , така че тя да съответства на офертата за F16. Офертата има задължителен характер, но ген.Стойков е обяснил на новите братушки, че това не е проблем и тя ще бъде прегласувана от НС.
130
1
 
13
 
! Отговори
до 134 преди 6 години
Скоро ще пламне и кората.
129
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сега гледах видео за горящо дърво в Калифорния.Този,който го е снимал го нарече ,,дървото на ада",защото сърцевината му пламтеше ,а кората беше здрава.Защо ли съпоставих товА дърво с партия Герб?
128
3
 
22
 
! Отговори
в пандиза преди 6 години
Цецо да влиза в пандиза и от там да не излиза!
127
3
 
18
 
! Отговори
Sophiata преди 6 години
Весела Лечева добре им го каза: ще дойде 2020 и ***.Какво сте построили с еврофондовете-нищо почти,2/3 за джоба и 1/3 за проекта АМ Струма -Луната.
126
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На Цвъкалото пак му се е възпалил хемороидът.
125
3
 
22
 
! Отговори
Гошо преди 6 години
ПРОДЪЛЖЕНИЕ към к.113: Истината за самолетите блесна: оказа се (виж изказването на вицето на СААБ), че сумата 1,5 млрд.лв включва и въоръжението на самолетите, а публикуваният протокол от срещата на 21.09.21016г. показа задължението на зам.министъра на МО НС да прегласува модела изтребител и да се спре на F 16. За провала на КСНС - това си беше ваш опит да натриете носа на непослушния президент и да му покажете кой реално е бащица на BG. Изложихте се , за кой ли път през последните 3 месеци.
124
0
 
16
 
! Отговори
СТИГА! преди 6 години
НАЛИ ЗНАЕТЕ Г-Н ЦВЕТАНОВ КОЛКОТО ПОВЕЧЕ СЕ РОВИШ ПОВЕЧЕ МИРИШЕ - СТИ СИ СЕ УПРАВДАВАЛ............
123
0
 
19
 
! Отговори
ОТ ГЕРБ МНОГО КРАДАТ преди 6 години
БОРДЪТ НА ДИРЕКТОРИТЕ НА БУЛГАРТРАНСГАЗ СИ Е ГЛАСУВАЛ ЗА ПОЛУГОДИЕТО ПО 100000 ЛЕВА БОНУСИ. БИВШИЯТ ВИСШ СЪДЕБЕН СЪВЕТ СЪЩО.ДУКОВА ДА КАЖЕ, НАЛИ ВСЕ ЗА ПРОЗРАЧНОСТ ГОВОРЯТ.