Борисов говорил 2 пъти с Главчев, той решил: Остава депутат

Цветанов: Сменя се капитана, за да може отборът да бъде № 1
18 ное 2017 11:38, Красимир Ангелов
96
Борисов говорил 2 пъти с Главчев, той решил: Остава депутат
Снимка: Олег Попов/Dnes.bg

Подалият оставка в петък председател на Народното събрание Димитър Главчев остава като народен представител, съобщи председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов в предаването "Тази събота" по bTV.

Още по темата
"Дори вчера премиерът два пъти разговаря с него в тази посока, че трябва да оставим емоцията на заден план", допълни вторият човек в ГЕРБ.

По думите на Цветанов, Главчев е жертва на системния подход на опозицията в последните няколко месеца. "Със вчерашния личен акт той показа, че за него по-важно е да има спокойствие, парламентаризъм, в който да участва активно и опозицията", посочи лидерът на парламентарната група на партията.

"Димитър Главчев е излъчен от ПГ на ГЕРБ. Новият председател на парламента отново е от ГЕРБ. Сменя се капитанът за определен период от време, за да може отборът да бъде в Шампионска лига и да бъде номер 1", обясни на футболен език Цветанов.

Според него не е нормално това, което се прави от опозицията през последните няколко месеца. "Всичко е свързано с напрежение на предизвикателствата, които имаме днес и трябва да свършим като народни представители", посочи той.

"Не е много лесно да председателстваш, когато има някой, който създава дрязги и се мъчи всячески да прави провокация", заяви още Цветанов. По думите му след загубата на ГЕРБ на президентските избори всички са вещаели, че БСП ще спечели парламентарния вот.

"Тук е голямата емоция, която не може да прегори в БСП, по-специално в Корнелия Нинова, защото тя се възприемаше като бъдещия министър-председател", смята Цветанов. Според него обаче БСП никога няма да управлява, "защото това не е партията, която е допринесла за развитието на страната".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


96
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
4
 
19
 
! Отговори
Цецко Бистроводов преди 6 години
Цветанов,а докарай чичко си Григор Шопов за да разкатае тази опозиция,която ви се пречка!! Трябва да разберат,че ГЕРБ е държавата и държавата е ГЕРБ!!
19
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бе тоя за едно депутатско място и майка си ще продаде.
18
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Шоп натюрСъгласен съм с теб дотолкова доколкото и двете са усойници само, че Цвета не може да и се завърти на малкия пръст.
17
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Посредствеността на Суджук ефенди е болестта на партията му, отдавна ЕООД. Толкова посредствени, безлични и полуграмотни депутати сме нямали. Суджука не търпи до себе си ерудити, хора с качества. Тогава простотията му и тази на Цецо Цървула ще блеснат като прожектори. Трябва да сме разбрали вече, една държава се развива когато се управляв от умни, образовани и честни управници. Я вижте Деса *** от Дулово. Сравнете я с професор Христов, несравнимо е! С Главчо, Деса, Караянчева, бъдеще няма!
16
30
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Главчев е принципен човек и не се подава на увещания и корупция от трети лица, честността преди всичко основен принцип на Главчев.
15
4
 
16
 
! Отговори
Шоп натюр преди 6 години
Тук един Минко ни кара да залагаме на футболни мачове.Искате ли да направим едно залагане, кога Цвета и Корна ще се хванат за косите?Един дол дренки са по манталитет, така ми се чини! :))
14
0
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе Главчо,председател на НС не е ли най-високопоставената фигура в държавата?Не те ли е срам да бъдеш кукла на конци на този,който би трябвало да ти е подчинен?Заслепени от алчност сте загубили всякакво достойнство и чест,ако изобщо сте ги имали,де.
13
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ПаметливНе щеш Главчо, те ти Цевета!После пак ще си говорим.
12
0
 
11
 
! Отговори
Значи преди 6 години
Преди смяната отбора не е бил 1? *** цецко. Много ***.
11
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тиквата разкарва Главчев като прани *** напред-назад, търсят къде да го натаманя,т че Главчев не е дялан камък.
10
1
 
29
 
! Отговори
Паметлив преди 6 години
Още миналата година,когато Цецка се оттегли заради изборите и Главчо седна на нейният стол,стана ясно,че просто не става за тая работа,не му се удава.Ама политиката на Борисов е такава-гледа да не издига хора,които имат потенциал да го засенчат с качества.
9
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ха-ха все едно сме по татово време тази ли безгласна буква е решила нещо си ?!?!?! Добре, че тиквата не му заповяда да овъргаля гол в перушина, че и това щеше да стори .
8
1
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Борисов го уволни и Борисов го остави в парламента.Всички останали глупости ръсени по медиите от едни и същи гербаджии са толкова елементарни,че могат да им се хванат само 80-те%,гласували за ГЕРБ.Сам бил взел решение да се оттегли и сам бил решил да остане депутат.Алоуууу,вие за какви ни вземате?
7
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това изобщо не ни интересува. Преспокойно може всички да вървят по дяволите!
6
0
 
29
 
! Отговори
Ха-ха преди 6 години
Банкянското Дуче размята гербаджийските пешки нагоре-надолу,в опит да спаси собствената си кожа.И успява,щото т.нар. опозиция освен разни номерца не може да предложи нищо съществено.Ама с наличния мат'рял-толкова!България определено има нужда от нещо ново,ама да не е от рода на царската про.стотия и прочее....
5
3
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Българина заслужава всичко, което му се случва. Не може купчина мaлоумни простаци, да очакват нещо хубаво от живота.
4
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е как няма да остане дупетат, така ли се изпуска кокала
3
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Главчо бил жертва, му-ха-ха!! Жертва е на лизачеството към Вездесъщия Владетел на света и собствената им тъпота! Ти бива да се гъзиш толкива, но при грибарите това е болест от миналото им. Нали огромната част от тях са отпадъка на БКП, който намери топло местенце в ГЕРБ. Пълно с главчовци и тиквеници. Отиват си Суджуклиите, тяхното бе се търпи повече, колкото и да се гърчат.
2
28
 
7
 
! Отговори
Шоп натюр преди 6 години
След този финт на ГЕРБаджиите, кака Корни пуска струйки газ!Усмихва се, но ако те ухапе, ще умреш. Кобра ти не трЕбе!
1
3
 
37
 
! Отговори
Селянин преди 6 години
Главчев сам не може да реши нищо какъв депутат е тоя главанак да си оди на село да пасе овцете с една гега. За да вървим напреде трябат 240 Иво Христовци.