Борисов за "16+1": Има строителство, има мир! Да живее "Хемус"!

Въпреки "дрънканията" с опозицията, България стояла стабилно
28 ное 2017 08:52, Златко Желев
130
Борисов за "16+1": Има строителство, има мир! Да живее "Хемус"!
Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Винаги съм твърдял, че когато една държава е стабилна, нещата се случват, настоя премиерът Бойко Борисов, който отчете прен БНТ вчерашните си срещи с лидерите от Централна и Източна Европа и Китай, които се проведоха в Будапеща.

Още по темата

"16+1" и инвестициите от Китай точно отговарят на твърдението, че ще доведат мир на Балканите. Когато има строителство, има мир. Мисля, че и колегите от Чехия и Харватия отчетоха, че България сега е в подем", настоя той.

"С Виктор Орбан има много теми за разговор , не само председателството. Говорихме си за Източното партньорство, което преди няколко дни в Брюксел приключи. Виктор се смя на моите думи, че никой не иска Турция, но тя ни пази гърбовете", разказа Борисов.

"С китайския премиер се познаваме отдавна и сме говорили по много теми. Мисля, че и те очакваха да минат изборите в Китай. И те искат да преведат в действие тези проекти, които в Източна Европа не са ставали. Мисля, че много по-реални са нещата в момента. Факт е, че Западните Балкани се включват много активно. Другата седмица ще проведем преговори за Коридор номер 8", обясни още премиерът

"Факт е, че благодарение на всички партии, колкото и да се дрънкаме помежду си, България стои много стабилна и генерира доверие. Така, че с общи усилия имаме шанс да ни забелязват", категоричен бе той.

"Както винаги завършвам - да живее "Хемус", тази магистрала трябва да бъде завършена, защото тя е жизнено важна за всички тези проекти в Северна България", заключи Борисов.


130
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
124
0
 
0
 
! Отговори
АнтиБоконестатаКYPBA преди 11 месеца
Честата, фиксирана употреба на "стабилност" разкрива значителен страх и несигурност, не е необходима психоанализа дори за този твърде плитък, *** като 178-градусов ъгъл персонаж .!.. ..!.
123
2
 
6
 
! Отговори
Българина преди 11 месеца
Искаме да сме част от китайския съюз. Китай не ни кара да вкарваме маймуни ислямисти през прозореца или входната врата, китай ще ни покаже как се възпроизвеждаме без да внасяме мюсюлмани, защото брюксел не може. За какво ми е брюксел?
122
0
 
4
 
! Отговори
extremist преди 11 месеца
СУДЖУК , БИРА И ГЕРГОВ ПАНАИРА
121
2
 
4
 
! Отговори
К Маричков преди 11 месеца
Поздравявам Форума с песента:
АЗ НЕ СЪМ ГЕРБЕРАСТ
И НИКОГА НЯМА ДА БЪДА !
120
3
 
1
 
! Отговори
Питам преди 11 месеца
До 110. Абе знайко дето Бойко имал милиарди.Я кажи един милиард колко милиони има? Хи , хи...
119
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
ЗАСТОЙ. Ситуациятя у нас е ИКОНОМИЧЕСКИ ЗАСТОЙ. От 2009 година управлението на Червената шайка ГЕРБ е ДА НЕ СЕ ПОЗВОЛИ ИКОНОМИЧЕСКО РАЗВИТИЕ . Все пак 2007 и 2008 година имаше 6% и 8% икономически растеж.Затова се реализиран проекти с който се имитира някакъв ,,подем ,,а именно такива обекти са най-лесни за усвояване от правилните фирми и съответният келепир за управляващите . Помним ли фразата ,,Сглобяваме Мерцедеси ,,по повод цеха за сглобяване на табла за автомобиле . Това е развитието
118
3
 
19
 
! Отговори
МРАВКА преди 11 месеца
ДОСТОИНИ БЪЛГАРИ,ДО КОГА ЩЕ ТЪРПИМ ТОЯ НАГЪЛ ПРЕСТЪПНИК ДА НИ ПРАВИ НА ЛУДИ?ДО КОГА НЯМА ДА ИМА ВЪЗМЕЗДИЕ ЗА ОГРОМНОТО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ НАРЕЧЕНО ПРИВАТИЗАЦИЯ?
117
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
СТойм много добре .Свлече ни на 70 място по ,,растеж и стабилност ,,и на първо по смъртност заедно с Украйна .
116
3
 
12
 
! Отговори
неразбрал преди 11 месеца
Някой да знае държава ,която да се управлява от обикновен телохранител? А от пожарникар?От физкултурник задочник? От стругарка? Нека напише във форума. Много интересно ще ми е?
115
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
До Анонимен11Той пък един примиер - другар от терористичната партия БКП . Да си обършеш за..ницата с този комуняга .Ти през жалкият си живот не разбрали че комунягата -партиец , днес ГЕРБ се зове ,нещастнико?
114
1
 
8
 
! Отговори
100 Млрд БВП преди 11 месеца
дали се равнява и на 1/10 на БВП 1982г 25 Млрд ЛЕВА 1962г номинал. След 35 години.... Тя само инфлацията оттогава е ....А растежа на икономиката е - ,-,- МИНУС...... Това, което днес наричат БВП е в голямата си част счетоводни операции на прхвърляне на банкови сметки . В реални данни за производство на стоки сме сигурмо на ниво 1960 г. Малко след ВОЙНАТА...Там сме и по потребление на глава от населението. Това са важните числа, а не някакъв измислен БВП
113
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Държава се управлява различно от охранителна фирма!
112
0
 
18
 
! Отговори
Аман преди 11 месеца
"Както винаги завършвам - да живее "Хемус", тази магистрала трябва да бъде завършена, защото тя е жизнено важна за всички тези проекти в Северна България", заключи Борисов.

Само дрънканици.Работи се по проекти дето даже не са били замислени при започването на "Хемус",но не и по строителството на тази магистрала.Изобщо северна България е изоставена от ББ,там нищо не се прави. За ББ и ГЕРБ има само София и южна България.
111
15
 
0
 
! Отговори
ДО 105 АЗ преди 11 месеца
Ти добре ли си ? Сам си противоречиш.
"БВП расте и догодина ще ударо 100млрд. Това означва, че икономиката расте. Произвеждаме повече. Друг е въпроса, че в България липсва качествена работна ръка. Всеки работи колкото да не умре. Никой не се стреми да бъде по-добър от другите да стане нещо в занаята си, затова и получават колкото дават. Работиш кат за 2лв."
А кой произвежда този БВП - тези калпави работници ли ? Или БВП си расте от въздуха. Мисли преди да пишеш. Бачка се здраво за този БВП.
110
13
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Русофиилситикк-путиинофилската измеет пак ревеее :)))))
109
2
 
19
 
! Отговори
АМАН от БОрисов преди 11 месеца
Я Сравнете доходите на албанци македонци,румънци с тия на БЪлгари ограбвани през нагло престъпни групировки маскирани като партии на власт в София СРАМ И ПОЗОР
108
18
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
До АМАН от Борисов 110

Другарю от терористичната партия БКП , ти вече си на три ракии и да плюеш Премиера не ти е проблем. Разбира се така ви учи ментора др. Нинова . Ти през жалкия си и мизерен живот виждал ли си какво е това милиарди за да псуваш Премиера. Нещастник -
107
5
 
16
 
! Отговори
ДОКОГА КЕ е преди 11 месеца
до оня ден с помоща на БОрисов и ко са ограбени само за 2017 над 13 000 000 000 живи кърваи левове от народ а.
НАд 5 000 000 българи нямаме доходи з а оцеляване.НАд 2 000 000 нямат никакви доходи ..
А Бойко пожарникарчето още на свобода
106
5
 
19
 
! Отговори
АМАН от Борисов преди 11 месеца
НА практика наглия терорист Бойко Борисов краде милиарди месечно от народа и се подиграва на БЪлгарите вкл на полицаи и военни ..
105
2
 
2
 
! Отговори
TEMIDA възмутена преди 11 месеца
NAgleca na snimkata вече много години НАГЛО ОРГАБВА република ЦАрство Дунавска БЪлгария/задунайска губерния/

Досега е ограбил народа с поне 500 000 000 000 живи кървави лева и още е на свобода.