Борисов се ядоса: Дайте билбордовете за оплаквания, не за реклама!

Недоволните полицаи не пречили на властта, нека се жалвали
Обновена: 10 яну 2018 13:21 | 10 яну 2018 12:00, Веселина Йорданова
316

Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Премиерът Бойко Борисов заяви, че вместо да бъде рекламирана България с билбордове по време на председателството ни, може да се даде възможност всеки да се оплаче чрез тях пред гостите ни.

"Всички билбордове да се дадат, който каквото лошо има да каже, там може да го сложи и да си каже", заяви той.

Коментара си Борисов направи в началото на заседанието на правителството, което се провежда днес за първи път в обновената за европредседателството зала 3 на НДК.

Още по темата

Именно чрез билбордове недоволството си изразяват полицаите, които искат по-високи заплати и нов закон за МВР. Премиерът обяви, че е възмутен от това, че частна фирма е свалила част от тези плакати.

Борисов каза, че е разпоредил на ресорния за председателството министър Лиляна Павлова "колкото искат билбордове от рекламата за председателството да им се предоставят, защото не ни пречат".

Премиерът посочи, че предстои да се разглежда бюджетът на ЕС за следващия програмен период и "когато защитаваме кохезионната политика искаме да знаят колко са заплатите и пенсиите в България".

"Не само че не сме в колизия с техния протест, 55 млн. изплатихме повече на МВР, 100 млн. повече за армията, двойно увеличение на учителските заплати, 15 млн. повече за БАН, 10 млн. и сграда за Софийския университет – това са обществени пари", коментира премиерът.

Той заяви, че правителството иска да увеличи доходите на всички, но много бързо се забравя колко пари са изплатени за АЕЦ "Белене", американските централи, КТБ...

"Вчера имаше КСНС, исканията на военните са за няколко милиарда, от 3 нагоре, най-вероятно ще излязат 4-5 накрая. Председателството на България нито е мое, нито е на правителството", заяви Борисов.

"Предоставете им ги, за да знаем, че максимум добре ще се покажем. В края на краищата ще покажем това, което сме", обясни още той по темата с билбордовете.

Според премиера от МВР са се справили прекрасно по случая с шесторното убийство в Нови Искър и е разпоредил днес на брифинга да се дадат максимално много подробности по случая.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


316
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
240
5
 
23
 
! Отговори
Пешо преди 6 години
Ядосал се е може да вдигне кръвно и ***!Значи всичко е точно!
239
21
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абсолютно подкрепям колегата !ББ е най-малкото зло управлявало държавата !!Бил крадец,бил мутра бил пожарникар...Защото всички останали са светая светих на България !Ай малко по-сериозно !А милионерите от БСП,ДПС и НДСВ случайно се оказали наследници на еврейски покойници...Използвайте главите си,съфорумници!
238
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ей,нема да ядосвате баце,ей...че се сърди и вдига кръвно.
237
4
 
5
 
! Отговори
до 261 преди 6 години
Суджука го изхвърлиха от Герб.А точно ти не си никакъв европеец,а пубер -неудачник от Люлин или Симитли.
236
1
 
18
 
! Отговори
ДО 254ти преди 6 години
Парите от КТБ са вложени одавна в имоти по екзотични кътчета на света.
235
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Суджука да увеличи полицейските заплатиНали сме европейци.
234
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
боцз, оплачи се, че ти е високо кръвното на някой билборд!
233
5
 
30
 
! Отговори
extremist преди 6 години
ТИКВАТА Е ЛЪЖЕЦ И КРАДЕЦ
232
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Борисов ще лепне и снимката как се прегръща с Юнкер, Ердоган и Меркел.
231
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много важно че се бил ядосал като и ЕС и Ердохан и избирателите си го харесват.
230
2
 
22
 
! Отговори
jordan преди 6 години
Този т... защо се сърди? По-добре да обясни защо излага така България и особено себе си в Турция. Те я направиха за 8 милиона . Ако беше у нас, щеше да стигне 80. Може да си представите какво крадене щеше да бъде!!!
229
1
 
27
 
! Отговори
! преди 6 години
А парите от КТБ ккъде са???
228
7
 
9
 
! Отговори
Давайте мушмороци! преди 6 години
Няколко трола творят ли творят.Дерзайте юнаци,но знайте едно:ВЪЛКЪТ НЕ СЕ ВЛИЯЕ ОТ МНЕНИЕТО НА ОВЦЕТЕ.Кажете го на целия Шуменски *** клуб.
227
2
 
11
 
! Отговори
До Мрънкало преди 6 години
И какво се оказа като ги ,,хванаха".Помниш ли ? Това беше една от най-големите афери и фалшификации на Бареков.
226
0
 
26
 
! Отговори
Европеецо преди 6 години
Защо се ядосва пожарната? Това не е протест, а информация. Информират хората, че взимат по 350 евро, какъв е проблема?Като ги давате на полицаите не ви е срам, а като ви го напишат на транспарант ви е срам?
225
11
 
7
 
! Отговори
до 244 преди 6 години
Наборе,абсолютно съм съгласен с теб.Те просто не съзнават какви неща ставаха и какъв късмет имат ,да избират сами съдбата си.Амбициозните ще просперират.Хленчещите и плюещите ще попълнят редовете на социално слабите неудачници.И все някой друг ще им е виновен.Дано повечето да се осъзнаят и почнат да мислят как да успеят,защото да псуваш и плюеш е най лесно.Обратното е по-трудно. И истинско.
224
2
 
12
 
! Отговори
98586938958 преди 6 години
До Анонимен 243 Те са вдигнали ръце, ама защото е послушен като домашен любимец и го търпят Я си представи ,че не водеше политика било външна , било вътрешна спрямо американските интереси и тези на Еврокомисията , отдавна щеше да бъде обявен за един топмафиотите в България , подплатено доказателствата , които имат разбира се
223
2
 
16
 
! Отговори
Ядосан До Смях преди 6 години
ааа голям купон, Боря се ядосало. да неземе да се поакХа.веднага да му бият инжекцията с каквото е свикнало да се успокоява или да му докарат новината че и следващия е уцелен, а него не са го.пазете го защото неостана вече кой да се ядосва. всички сме щастливи. ето оня ден данъчен, вчера бизнесен и тъка нататъка ...ще се ядоше еднаж ще се ядоше дваж и по некое време некой друг ще се ядоше. те там тия дето биха могли да се ядосват са неколко.
222
0
 
5
 
! Отговори
от интересно преди 6 години
До 241 Благодаря за информацията
221
1
 
14
 
! Отговори
минаващ преди 6 години
До 239 Ама ББ дойде с мераците да подобри живота в България , а той се влоши какво имаме - едни 6 млрд . отлетяха - КТБ и санирането ББ превърна гардове и селца в крепостни селища на своите верни пудели , а самият той е пудел на Меркел , Юнкер , САЩ . Дори и не го крие А сега - държи ромите , администрацията и така печели избори С две думи ББ не е нищо по-различно от изброените от Вас хора , каквото можеше да се съсипе , той го досъсипа