Западните Балкани в Давос: Добре, че е Борисов!

Павлова търси съда заради публикации за скъпи тоалети
28 яну 2018 11:14,
282
Западните Балкани в Давос: Добре, че е Борисов!
Снимка: архив "Булфото"

Добре, че е Бойко Борисов! Така държави от Западните Балкани оценили българския премиер Бойко Борисов по време на форума в Давос, обясни министърът по българското европредседателство Лиляна Павлова.

"Тази година в Давос основната тема беше Европа, имаше и специален панел за Западните Балкани. Държави като Македония, държавите от Западните Балкани казаха: Добре, че е Бойко Борисов.  Това, което се случва, е исторически момент за Балканите. Това  беше тяхната оценка, споделена на този международен форум с всички лидери. Това дава тласък", каза Павлова пред bTV.

Тя припомни, че 13 г. страната ни не е била представена на форума.

"След Симеон Сакскобургготски България не е канена и не е имала този достъп. Това е уникална възможност. Това е и оценка за държавата", каза министърът.

Тя разказа, че тротоарите в Давос не били изчистени.

"Снегът беше изключително много, тротоарите не бяха изчистени.  Раздаваха ни "котки" за обувки и казаха това е: Внимавайте, хлъзгаво е, не е изчистено. Най-често можеше да се види делегат с костюм и апрески, а който нямаше апрески и не беше подготвен, беше с обувки с "котки", разказа тя.

Павлова коментира протеста на Северозапада, където хората настояват за магистрален път от Видин до София. Тя беше категорична, че пътят не е забравен.

"Той е много скъп като инвестиция, която трябва да се направи поетапно. На този етап Мездра – Ботевград е част от проектите, които ще стартират. Няма да стане бързо, не може с магическа пръчица, когато говорим за проект за над 1 милиард", обясни министърът.

Павлова се зарече да си търси правата си по съдебен ред след публикации, че носи изключително скъпи тоалети. "Виждам масово увеличение на фалшивите новини, които стават все по-грозни и по-арогантни", коментира тя.

"Опитите за внушения и дискредитиране на една личност с долнопробни лъжи, с внушения, че едва ли не политиците разполагат с някакви космически доходи, неизвестно какви, и си купуват скъпи дрехи, са категорично неверни по отношение на мен, но създават нагнетяване, една омраза към политицит", допълни министърът.

"Живея с доходите от моята заплата и заплатата на моя съпруг, като едно нормално семейство. Заплатата ми е като на всеки министър", каза Павлова. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


282
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
111
1
 
23
 
! Отговори
пол преди 6 години
Не споменавай дякона.За да може някой да го надмине,трябва първо да го обесят.
110
2
 
21
 
! Отговори
О, Господи.... преди 6 години
До 54321Това е ГЕРБ. Браво! Не само че може да чете, а и пише!....
109
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И на него ще му дойде времето.
108
2
 
1
 
! Отговори
Bil преди 6 години
Vijda sa... ne e ot bogatite tova Liliano mome...ot sa oplakva?...bogatite ora mnoo aresvat da odat po neochistenoto...aresvat da chistat, da chistat, da chistat...da zabarsvat otgore, otdolu...krumovgrad, chelopech, kremikovci, solar, wind, dobrudja, telekom, tv, radio, bamki, kaolin, cement, soda, sol, jito, vino, spirt, gaz, shell, med, petrol, nebe, pchelini, more, himalaia, antarktida, autostrada, konteiner...kot ima za zabarsvane...
107
2
 
33
 
! Отговори
? преди 6 години
До тролТова ще бъде едно много трудно начинание. Да припомня, че повечето от гласувалите, със завършен седми клас, сега се учат да четат. За днешното образование се плаща за присъствие. Така са и изкласили гласуващите. Не им се сърдете. На ГЕРБ им трябва мнозинство и някой да гласува за тях. Резултатите от това гласуване и от това управление го виждате сами.
106
2
 
31
 
! Отговори
КЪДЕ ДРЕМЕШ НАРОДЕ?? преди 6 години
НАИСТИНА ПРОСТОТИЯТА НА БЪЛГАРИНА Е УЖАСНА. ГЕРБ МАНИПУЛИРАТ И СИ СЛУЖАТ С ПОЛУИСТИНИ, КОИТО СА МНОГО ПО-СТРАШНИ ОТ ЛЪЖИТЕ. *** НАРЯТ ОТ СНИМКАТА Е ПОКАНЕН В ДАВОС НЕ ЗАЩОТО Е МНОГО МИЛ И ДРАГ НЯКОМУ, ОСВЕН НА ЕВРОАМЕРИКАНСКИТЕ СИ ГОСПОДАРИ, А ЗАЩОТО БЪЛГАРИЯ Е ПРЕДСЕДАТЕЛ В МОМЕНТА НА ЕК НА ЕС. ТАКА ЧЕ ДА СПРАТ С ЛЪЖИТЕ. НЯМА КАК ОБАЧЕ, ЗАЩОТО ЛЪЖАТА Е ИЗДИГНАТА В РАНГ НА ПРАВИТЕЛСТВЕНА ПОЛИТИКА. И АКО НА ЛЪЖАТ 24/7, ОТДАВНА ДА ГИ НЯМА."НАРОДЪТ ***, ЖИВОТЪТ ТЕЖЪК, СКУЧЕН -НИКОЛА ВАПЦАРОВ"
105
3
 
33
 
! Отговори
Иванов преди 6 години
Тези джендери герберите се хвалят един друг като дърта шведка от Столипиново. Милата тя, живеела от една заплата! Верваме, верваме! Пфу!
104
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако не беше Софийскато газова камера, можехме да видим къде са Западните Балкани, но сега не виждаме и Западен парк! А Вожда & Со ходят да вдишат чист въздух чак в Давос! Откога на геноцида му викат просперитет?
103
2
 
16
 
! Отговори
БИРАТА МИШКО преди 6 години
Здравните и социалните системи,грижите за децата образованието...създаването на трайни работни места и доходи...ееех как да ни стигнат хамериканците и хевропейцитеКАТО НИ ДОКАРАХА ДО ДЪНОТО И ПРОДЪЛЖАВАТ ДА КОПАЯТ НА ДОЛУ...ВСЕ БЛАГОДАРЕНИЕ НА ТОЛКОВА ЗАГРИЖЕНИ И ВСЕОТДАЙНИ ...НО САМО ЗА СОБСТВЕНОТО ЗАБОГАТЯВАНЕАди че съм поел ангажимент...
102
9
 
2
 
! Отговори
Couldyoube преди 6 години
Ja kaji mi oblache le bialo, de i Cornelia, pazitelkata na fevruarskata bulgarian tradicia...
101
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А американски президент не е бил в Давос от 2000-та година......Не мога да повярвам, че сред провинциалните ни политици все още има такива, които си мислят, че като те хвалят чужденците, значи правиш нещо добро за България. Обикновено е точно обратното.
100
1
 
18
 
! Отговори
Румен до Странджа преди 6 години
Имало какво- изпил. А твоето промито и полирано до блясък мозъче не става и за пиене.
99
38
 
2
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 6 години
До АнонименЗащо дрОгарЕ се дразните от фактите... - ГЕРБ са ви трън в очите, защото вършат работа, а не като вас да злослови и демагогства... - дразни ви това, че плодовете на ГЕРБ са видни за всички и няма как да бъдат заличени... - дразни ви това, че ясно съзнавате как ви се изплъзва властта... - завинаги...
98
1
 
38
 
! Отговори
трол преди 6 години
При следващия мандат на ГЕРБ :- започват да се заместват Левски с Бойко Христо Ботев с Цветан Цветанов Райна Княгиня с Лиляна Павлова !това ще са Българските възрожденци според измамните ГЕРБЕРИ !започва нова ера в БГ Историята на България и Странджата ще проповядва отново мафиотската политика на ГЕРБ !!!!
97
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Странджа и преди когато е имало владетели, и сега представителите на големите държави, след като си свършат важната работа канят, шутове, клоуни, палячовци да ги развеселяват.Е затова е навсякъде канен, навсякъде е приет, да ги развеселява с простотиите си.И никого не споменавай, и сравнявай името на дакона Левски, с твоя клоун кумир Бойко.
96
0
 
2
 
! Отговори
D. Ouh преди 6 години
Zad vseki anonimen e Maria....ot molitvite na sinoda?
95
21
 
2
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 6 години
До тролПутин ти е изпил мозъка...
94
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Той не се прави... - Европа така казва... - навсякъде канен, навсякъде приет... - по своята значимост и мащабност надмина, дори дякона Левски... - емисар на мира и демокрацията в Европа и света... - достоен за номинация за Нобелова награда за мир..."Странджа, време е за дневната доза психотропни лекарства. Всички гербери ли страдат от същия синдром? Щото ако е така, значи току що открихме епидемия на шизофрения.
93
1
 
22
 
! Отговори
трол преди 6 години
до Странджа Той дякона Левски , според политиката на ГЕРБ и Бойковата не е съществувал , даже е измислен герой ,така са му казали от Европа на тиквата , а той съответно на теб !
92
1
 
23
 
! Отговори
Партиен преди 6 години
На тая са и дали не котки а свинки за да ходи по снега.