Съпругата на президента след "екшъна": Комплот, заговор, интрига!

Десислава Радева направи лаконичен коментар във Facebook
10 фев 2018 07:30,
441
Съпругата на президента след "екшъна": Комплот, заговор, интрига!
Снимка: Facebook

Съпругата на президента Десислава Радева реагира след "екшъна", в който бе забъркано името й.

Тя  публикува в профила си във Facebook линк към rechnik.info с тълкувание на думата комплот. Лаконичният коментар на Радева към линка е "Та така", пише "24 часа".

Връзката води към думата "комплот" и синонимите на думата, които са "заговор", "съзаклятие", "конспирация", "покушение", "атентат", "интрига", "скрит план".

Още по темата

В сряда името на съпругата на президента бе забъркано в екшън с НСО и жандармерията. Според първоначално появилата се информация автомобил, шофиран от Радева, не е спрял на полицейска проверка и на служителите на МВР се наложило да преследват колата, докато разберат, че президентшата е вътре.

Няколко часа по-късно информацията бе отречена от вече бившия директор на Националната служба по охрана.

По-късно бе съобщено, че автомобилът бил преследван от полицейски патрулки, защото не разпознали мерцедеса на Националната служба на охрана.

На светофар те го обградили и гардовете трябвало да покажат картите си, за да им повярват, че са държавна охрана. Колата е била шофирана от човек от НСО, в нея е имало и охранител.

След проверка снощи СДВР съобщи, че полицаите не са нарушили закона за МВР като са спрели колата, защото тя не е била обозначена.

Междувременно вчера президентът Румен Радев издаде указ за освобождаването на Ангел Антонов като шеф на НСО и назначаването на него място на заместника му Росен Тодоров. Антонов бе освободен от правителството в края на януари по негово желание. Според неофициални източници ще му бъде предложен консулски пост в Санкт Петербург.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


441
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
126
17
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ех, колко сте смешни психясалите психодесни и герберисти, искате си смешника Росен Плевнелиев - Офшорналиев - Мистър Бийн за президент!Няма да бъде тоя филм, вашият *** е политически труп!
125
26
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да сравняваме ли Р.П. с Румен Радев??Р.П.- ***, кукла на конци на олигархията, летеше се с частните самолети на EVN.Румен Радев-достоен БГ-президент, генерал и пилот!
124
20
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Росен Плевнелиев беше една карикатура и човек на олигархиата и мафията!!!
123
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя *** Калеко Алеко се беше изгубил, ама пак се появи да ръси глупости.....откъде ги изкопават тия *** ....прав е проф.Иво Христов от БСП-за 80 % !!
122
10
 
15
 
! Отговори
boyko.uzunov преди 6 години
Как не вземат да сбъркат колите на Б.Б. и Цв.Ц.в. !!....
121
15
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Както е тръгнало, Радев ще го запомним само с изцепките на жена му.
120
10
 
31
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 6 години
С правомощията които българската конституция дава на президентската институция, тя и предопределя само едни представителни функции, част от които са и изявите на "Първата ни Дама" ... Росен Плевналиев, когото наричаха "чехлю", поне ни спести разходите и пикантериите по такава една фигура, и чак след като приключи с правомощията си на Президент, се захвана със Деси .. За сметка на това Радев още със встъпването си, се оказа под чехъла на цели три "Дами" - Нинова, Йотова, че и Деси ... !!!
119
30
 
16
 
! Отговори
Тинев преди 6 години
Г-жо Радева, не падайте толкова ниско, че да обръщате внимание на драсканиците на надрусали се привърженици на ГЕРБ.
118
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
НСО е една нереформирана и паразитираща структура-наследник на комунистическото УБО. Дават се милиони за охрана и слугуване на хора, които изобщо нямат право на това.
117
10
 
33
 
! Отговори
:-) преди 6 години
Следващият път сложете на колата на НСО специален регистрационен номер, напр. "ДЕСА-1", да се знае, да не се бъркат полицаите!Та така...
116
10
 
39
 
! Отговори
Hafen die Wahrheit преди 6 години
До 191, "Деси си е много готина мацка""мацка"....? Ква мацка над 50-сеттака. Още повече, че на нас мацки ни не трябват за президенша, а ни трябват психически уравновесени и морални дами!
115
11
 
20
 
! Отговори
:-) преди 6 години
Търсела Резидентшата в нета рецепта за компот, но търсачката й показала "комплот", та научила една нова дума.Та така... А! Честит имен ден, др. Радева! Днес е Чуминден.
114
10
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Фатмашка радост" тъй както има "шофьорска радост".Това е тази кифла с неясен пол.
113
14
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
С това ще я запомнят: селските тоалети, сандалките, гонките, наглите писания във фейсбук... А можеше да я запомнят с благотворителни инициативи и дарителски кампании. Хората са казали: "човек може да избяга от село, но селото от човека-никога!"
112
20
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 184Путин може и 500 милиарда да има, той си ги е заслужил човека.Защото изправи Русия на крака, с Русия вече всеки се съобразява.Затова Путин е голям политик, не е като предателя Горбачов и алкохолика Елцин.
111
12
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 182Десито си е карала сама колата това е ясно като 2+2=4. Защо им е на нужно на полицаите спрели колата да лъжат че тя е карала колата? Явно че след това са започнали едни големи нагласи на показания с цел оправдаване на виновния.
110
10
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Малко са ни другите безобразия в страната, та трябва и с тая да се занимаваме! Съпругите на всички досегашни президенти се държаха на положението на високия държавен пост, заеман от съпрузите им. Тая откъде се пръкна такава...
109
5
 
27
 
! Отговори
Hafen die Wahrheit преди 6 години
До 173,"Пред районните е пълно с частни автомобили със затъмнени предни стъкла. Карат си ги ченгетата и никой не ги спира по светофари и не се гонят с патрулки. Ето това вече е показна наглост и безочие!"По-голяма наглост от това без да вършиш де факто някаква смислена работа, да харчиш народна пара, няма.. На една президенша работата и е да организира благотворителни мероприятия, защото за всяка фирма ще откликне на благоприятно събитие под егидата на президеншата. Ама ние сме от село!
108
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За *** се твърди, че има 200 млрд.
107
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До я па ти Кой има 4 милиарда че не разбрах? Ааа, ти си този дето брои милиардите на Боко. Пак се появи с твойте верни твърдения.Ахмак.