Цветанов с отговор: Няма да наложим Конвенцията със сила!

Не трябва да допуснем популизмът да вземе връх, отсече той
Обновена: 12 фев 2018 19:02 | 12 фев 2018 18:46, Веселина Йорданова
289
Цветанов с отговор: Няма да наложим Конвенцията със сила!
Цветан Цветанов. Снимка: архив, БТА

Шефът на депутатите от ГЕРБ Цветан Цветанов заяви, че партията няма да наложи силово приемането на Истанбулската конвенция.

“След като Истанбулската конвенция е приета на заседание на Министерски съвет, логично е мнозинството да я подкрепи. Но ние отложихме ратифицирането й, след като има притеснения у хората, подклаждани от БСП с двойното лице, едното от които през декември е подкрепило документа на ПЕС в Лисабон, а другото сега се заиграва със страховете на българите".

Още по темата

Това заяви Цветан Цветанов пред "24 часа" по повод думите на шефа на народните представители на "Обединени патриоти" Волен Сидеров, че именно той, а не премиерът Бойко Борисов, настоява най-много за приемането на Истанбулската конвенция.

В неделя Сидеров и вицепремиерът Красимир Каракачанов дори заплашиха с падане на правителството, ако бъде ратифицирана конвенцията на Съвета на Европа срещу насилието над жени.

Лидерът на “Атака” оповести съмнения, че ГЕРБ подготвят депутати от НФСБ да не влязат в пленарната зала при гласуването, за да стане ратификацията по-лесно. И заплаши, че ще поиска изгонването на депутатите на Валери Симеонов от групата. 

Според Сидеров, ако някой събори правителството, това ще е Цветан Цветанов, заради този подход и начин, "по който се опитва да прокарва неща, които не се приемат от народа". “Цветанов в момента е в САЩ и там го подготвят как да агитира за джендъризма”, каза още лидерът на "Атака".

"Не трябва да се заиграваме със страховете на хората, не трябва да допуснем популизмът да взема връх", коментира в отговор Цветанов.

"Решихме да има обществен дебат и ако обществото е склонно да се борим по-ефективно и с по-добра координация на всички институции с проблема домашно насилие над жени и деца, конвенцията да се подкрепи. ГЕРБ няма да наложи силово приемането й. Трябва да продължим диалога с гражданското общество, защото политическите решения трябва да се вземат в диалог с хората. А относно притесненията за трети пол и еднополови бракове, с нашата Конституция това няма как да стане", каза Цветанов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


289
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
220
0
 
5
 
! Отговори
Да подкрепим ЦЕЦО! преди 6 години
Цецко е велик войник от силите за бързо придвижване чрез бягане. носейки тухли, греди, цимент и кофи с вода. той не е пожарникар но със сигорност може да подпали два три бустана засеяни с криви тикви, изкълчни пипони и кухи кратуни, майна.Надеждите за събаряне на Тиквената Революция изцяло са вперени в Цецко. и хич ни ми пука, че бил гепил некое друго апартаментче, когато други окрадоха банки, стесниха аутобани, изтъниха саниращи пльоскости и пресушиха язовири и изтрепаха семейство в Нови Искър
219
0
 
5
 
! Отговори
Иван преди 6 години
То оставаше и С сила
218
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Няма свестни политици, ни в левите - ни в десните. На всички им диктуват от Еврог.ейския съюз и САЩ. Това е. А, народа мълчи, търпи но накрая - рано или късно ще изрине всички.
217
0
 
13
 
! Отговори
гост преди 6 години
Цветанка е готова да бутне правителството заради джендърите, явно много ги обича щото е като тях или джендърите го държат за пакета защото им е вземал парите и трябва да свърши нещо.
216
4
 
12
 
! Отговори
Спиро преди 6 години
Цветанката го зяпат всички в устата кат говори...за туй е с няколко стотин милиона лв пред народа..хахахаха...и конвенцията ще ви прекара,и джендари ще ви напрай..хахаха
215
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не знам колко са му апартаментите, 5 или 6 (ако един е продаден), но като влязох в Гугъл- Зема, се запътих кам Годеч и поразгледах селцето Шума. То е от три махали. В най-западната видях ориентира - голям басейн. Сниших се и разгледах - вярно било - Цецко добре е "ремонтирал" бащината къща! И барбекюто е там. Добро момче излезе - спестовно и строител!
214
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе, Човекът с особената форма на главата! И да искаш, и да се тръшкаш, и да легнеш на земята и започнеш да риташ, няма да можеш да наложиш на Народа това, което Той не иска! Не забравяй, че си временен, а Той е вечен! Че ти си негов слуга по дефиниция, а не господар! Хайде помълчи малко, нуждаем се от това!
213
0
 
8
 
! Отговори
Даниел преди 6 години
Ап. Павел до Евреите . 4 : 12 Защото Божието слово е живо, деятелно, по-остро от всеки меч остър и от двете страни, пронизва до разделяне душата и духа, ставите и мозъка, и издирва помислите и намеренията на сърцето.13 И няма създание, което да не е явно пред Бога; но всичко е голо и разкрито пред очите на Този, на Когото има да отговаряме.
212
0
 
14
 
! Отговори
Даниел преди 6 години
Цветане незнам какъв джендарски демон те е обладал ! Но знам че който е тръгнал да рита с/у Бога и народа си добро не е видял. Галатяни 6:7 казва:Не се заблуждавайте Бог не е за подиграване, защото каквото посее човек, това ще пожъне.. .Така че, който и да застане срещу Господа, никога не е успял.Не можеш да риташ срещу остен,казва Господ на Павел.Имайте кураж и надежда братя и сестри. Всеки, който призове Неговото име, тоес (Христовото)ще бъде спасен.
211
1
 
28
 
! Отговори
гост преди 6 години
Цветанов - ЛЪЖЕШ МРЪСНИКО ПРОДАЖЕН? Като няма да ни натрисвате насила *** идеологии, защо не отхвърлите конвенцията в народното събрание и да се приключва. Демек ялови са се оказали продажните ви обещания да прокарате идеологии насочени срещу семейството и децата в семейството. Доказан лъжец си Цецо.
210
1
 
24
 
! Отговори
анти-джендър преди 6 години
Допуснем ли ратифицирането на джендърската конвенция, следващото което ще ни натресат западните либерални психопати, освен еднополовите бракове, ще бъде борбата с МИКРО-АГРЕСИЯТА !!! от 45 минута на това видео, може да се види за каква нова перверзия става въпрос! Нагло, арогантно, показно - "джендърите" са вече тук /11.02.2018 г./
209
1
 
30
 
! Отговори
Анон 18 преди 6 години
Тоя не мога дори да го гледам. Лошо ми става
208
1
 
24
 
! Отговори
Европеецо преди 6 години
За какъв диалог с народа говори този жендъролог? Той води диалог само с други партийни функционери
207
0
 
25
 
! Отговори
Минало преди 6 години
Синоними на глагола "налагам" са глаголите натискам, насилвам, принуждавам, заставям, диктувам и.т.н все глаголи характерни за един отминал период / диктаторски/
206
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Точно със сила ще я наложите, защото повечето от българите не я искат!
205
0
 
33
 
! Отговори
Джеймс преди 6 години
СТАНИ, СТАНИ ЮНАК БАЛКАНСКИ ОТ СЪН ДЪЛБОК СЕ СЪБУДИ! Все още ми е обидно когато гърците се вдигаха на протести и в техните вестници на главните страници подигравателно пишеха: ТИХО ДА НЕ СЪБУДИМ БЪЛГАРИТЕ ! Докато Българите сами не се справят с предателите български по добър живот в тази държава няма да има за нормалните хора!
204
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Цецко не е крал от магистарли и ЛОТовеЦецко не е крал от СаниранетоЦецко не е крал суджуциЦецко не е рипкал като булка с везирите в Южна АрабияЦецко не превозвал амфетамини, нафти и безбандеролни цигариЗАТОВА, ЦЕЦКО ще спаси ОТЕЧЕСТВОТО от МАФИЯТА
203
2
 
23
 
! Отговори
Цецо версус Буда преди 6 години
да подкрепим Цецко, това е политик-който умее да дига масите в борбата за апартаментите, от което следва че като нищо ще огъне посл;е прегъне и накрая опне карсижвата булка Будка
202
0
 
39
 
! Отговори
OMG_Lucker преди 6 години
Нямало да наложат със сила. Защо не бре? За да не ви изхвърли след това народа.. пак със сила?"подклаждани от БСП с двойното лице"- Цецко, мамин сладък- затвори си плювалника, стига злостлови. Беше отговорено на този въпрос от К. Нинова. Отблъскваш малкото мислещи и непредубедени хора от това да гласуват за партията ти и ще трябва пак да развързваш кесията на следващите избори. Е, да- не е проблем за вас, вече сте хванали всичко навсякъде.
201
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Австриецът Курц е казал -Курц на парите на ЕС за Бг,защото отивали в олигархията.