Театър от премиер и президент. Но моментът... не е удобен!

Трябва да намерят общ език, иначе цирковете ще продължат
19 фев 2018 10:00,
111

"Сега определено не е моментът да се разиграва театър от страна на премиер и президент. Задочният сблъсък, до който двамата стигнаха не ме изненадва изобщо, но България има нужда от стабилно правителство, особено по време на европредседателството", отбеляза бизнесменът проф. Димитър Тадаръков по повод острите обвинения, които Борисов и Радев отправиха един към друг в края на миналата седмица.
Още по темата

 
Припомняме, че повод за това стана интервю на министър-председателя, в което той обвини началника на кабинета на президента Иво Христов, че е основен виновник за напрежението между правителството и президентската институция.

А малко по-късно реагира и президентът и припомни, че Борисов е получил "коледен подарък" с пълната, безрезервна подкрепа от Ахмед Доган.

"Не мога да си обясня как премиерът стигна дотам, че да дискутира действията на началник на кабинета на българския президент и то с непроверена и неточна информация. И от друга страна президентът пък да обсъжда въпроси с невярна информация, свързани с премиера", подчерта Димитър Тадаръков.

Пред Bulgaria ON AIR той отбеляза, че една подобна ситуация несъмнено би могла да отключи провеждането на предсрочни избори в страната. По думите му, ако Борисов и Радев не се приземят и не намерят общ език, на който да се разберат и да работят в името на народа, ситуацията няма да се промени и подобни "циркове" ще продължат и занапред.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


111
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
80
3
 
17
 
! Отговори
Заповедите от Брюксе преди 6 години
БОКО да внимава, защото Бай Тошо като направи всичките глупости които му наредиха от Москва, после пак от там го вкараха в затвора.---------------- Като стане неудобен за Брюксел и ще му разплачат фамилията.
79
10
 
10
 
! Отговори
Да пазим България! преди 6 години
Президентите идват и си отиват. Важното е България да не пострада!
78
4
 
22
 
! Отговори
Щом идва от ДПС преди 6 години
Значи обвиненията саверни и Борисов честно си е заработил милиардите, подарявайки едни други на Пеевски
77
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всички подлизурковски на банкянската коджатиква едни и същи опорки сричат. не бил сега монета...ахахахаа. Винаги е подходящ момент да поставиш СИКаджията на място.
76
43
 
7
 
! Отговори
тонката преди 6 години
Бойко гази другарите,а те се гърчат и пищят като другарки(:(:(:(:Давай Бойко народа е стебе.Кога има избори пак ще си ти.
75
4
 
37
 
! Отговори
aнонимен преди 6 години
Борисов навярно никога не е чел коментарите какво мислят повечето хора за него той се мисли за най умния и всички трябва да му ръкопляскат на тъпотиите които говори и въобще не е в час със времето.Не може да се помири,че не е станал президент негов послушник да му пази мястото и като реши да стане той президент.За него не важи вотът на хората а каквото той поиска това трабва да стане в БЪЛГАРИЯ.
74
38
 
8
 
! Отговори
Радев да се поучи преди 6 години
Радев да внимава, защото Бай Тошо като направи всичките глупости които му наредиха от Москва, после пак от там го вкараха в затвора.Така действат в ИНЗ
73
33
 
6
 
! Отговори
внимателно преди 6 години
Той *** е кукла на конци и Деси беше назначена да го наблюдава отблизо.Може да се очаква че *** ще разиграва и други циркове с подкрепата на външни сили, но слава богу Деси е непредпазлива и ще предаде заверата.Ние като народ трябва да разберем че каквито и външни сили да се опитват да всяват хаокс, най-важни са националните ни интереси. Щото москвичите имат навика като завлекат каквото могат, после да захвърлят предателите.
72
41
 
7
 
! Отговори
решетников преди 6 години
Този руски *** се оказа и доста глуппав.
71
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нека не обиждаме Театърът
70
12
 
44
 
! Отговори
Тондоро Мондоро преди 6 години
Президента Радев е един достоен Българин, докато за суджука не може да се каже същото
69
4
 
34
 
! Отговори
Аз преди 6 години
Напротив, всеки момент е удобен да приключи завинаги безвремието на безнаказаната корупция, липсата на правосъдие, наглата шуробаджанащина, оскотяването и опростачването на народа! Дори е късно! И май пак руснаците ще трябва да ни освободят, този път от нашите ....
68
7
 
42
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 6 години
Сед като свърши Европредседателството, Болисов ще е никой вече, сега изживява 6-те си месеца слава. Много ще се зарадвам, президента публично да покаже обвързаностите му или от Щатите да решат, че пуделчето вече не им е нужно и е време да го сменят. Тогава ще се гърчи като риба на сухо, ако не може да "се издене като мокра връв" от страната.Май е време за нов народен съд, натам отиват нещата
67
8
 
54
 
! Отговори
Добре ли сте? преди 6 години
Как можете да сравнявате Генерал от ВВС с пожарникар, завършил милиционерската школа на БКП в Симеоново??? Летец vs Мутрафон?!?!?!? Откачена работа!
66
8
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Необходимост от падане на което и да е правителство никога не е навременно. Но когато едно правителство системно нарушава приетите демократични ценности, то трябва да бъде свалено. Борисов направи достатъчно гафове за да стои още на власт. припомнете си преди да плюскате минуси.
65
7
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Има ли връзка Борисов, цацаров, Пеевски - има.Има ли дело Магнитски за съсипването на КТБ и кражбата на 4.5 молиарда лева - има.В края *** март ще излезе решение по делото. Засегнати ще са тримата. Значи оставки или бунт.Тиквуна изка зделка с Тръмп. Да купим военн техника срещу трайко.Е, с какво е виновен Радев че някой се е оакъл?
64
4
 
53
 
! Отговори
дааа преди 6 години
Нормално за Премиера,той всеки ден участва в някоя театрална постановка или цирково представление.
63
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Божеййй тук един с отклонения обяснява чр великият Левски се преродил в тиква!!!!/
62
2
 
27
 
! Отговори
?! преди 6 години
Има ли нхещо нормално в нашата държава?
61
56
 
10
 
! Отговори
?!? преди 6 години
По - голямо маггаре на юлар от тоя Радев сигурно не съществува! Много ме разочарова! Падна до елементарно ниво на кръчмарско пиянде, което се мисли за важен.