Театър от премиер и президент. Но моментът... не е удобен!

Трябва да намерят общ език, иначе цирковете ще продължат
19 фев 2018 10:00,
111

"Сега определено не е моментът да се разиграва театър от страна на премиер и президент. Задочният сблъсък, до който двамата стигнаха не ме изненадва изобщо, но България има нужда от стабилно правителство, особено по време на европредседателството", отбеляза бизнесменът проф. Димитър Тадаръков по повод острите обвинения, които Борисов и Радев отправиха един към друг в края на миналата седмица.
Още по темата

 
Припомняме, че повод за това стана интервю на министър-председателя, в което той обвини началника на кабинета на президента Иво Христов, че е основен виновник за напрежението между правителството и президентската институция.

А малко по-късно реагира и президентът и припомни, че Борисов е получил "коледен подарък" с пълната, безрезервна подкрепа от Ахмед Доган.

"Не мога да си обясня как премиерът стигна дотам, че да дискутира действията на началник на кабинета на българския президент и то с непроверена и неточна информация. И от друга страна президентът пък да обсъжда въпроси с невярна информация, свързани с премиера", подчерта Димитър Тадаръков.

Пред Bulgaria ON AIR той отбеляза, че една подобна ситуация несъмнено би могла да отключи провеждането на предсрочни избори в страната. По думите му, ако Борисов и Радев не се приземят и не намерят общ език, на който да се разберат и да работят в името на народа, ситуацията няма да се промени и подобни "циркове" ще продължат и занапред.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


111
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
33
 
11
 
! Отговори
akud преди 6 години
там където се появи бсп започват селски циркове и интриги. ЗАЩО???? ами защото са необразовани селяни и пролетариати, нямат капацитет за друго
39
9
 
26
 
! Отговори
Петров - 2 преди 6 години
Да питам онези протестиращи, които скачаха срещу назначаването на Пеевски за шеф на ДАНС - можете ли сега да кажете кой е ръководителят на тази организация? Не можете. А тогава медиите, подчинени на ГЕРБ, любезно ви информираха, че не е приемливо точно Пеевски да е началник. И вие скачахте, за да се върне Боко на бял кон. Честито!
38
5
 
33
 
! Отговори
Костадинка !Иванова преди 6 години
Вместо,зам.министъра да говори колко "невярна е информацията",да посъветва,така нареченият премиер,да не се държи като мутренски бос!Ако му стиска,разбира се!
37
4
 
43
 
! Отговори
Петров преди 6 години
Гербаджиите много ги е страх да не ги свалят от власт. Един път ги свалиха и започнаха разследвания срещу ББ и ЦЦ. И това прокуратурата начело с Цацата. А ако беше друг гл. прокурор? Хората направиха преврат, за да свалят компрометирания Орех и делата срещу ръководителите на ГЕРБ спряха. Сега същия Цецо обикаля из студиата и ни учи на морал и държавност. Повечето им министри, в кабинетите досега, са или некомпетентни или корумпирани или и двете. Иначе Нинова нямало право да говори за корупция, а ЦЦ и ББ са света вода и имат пълното право да кажат, че корупция изобщо няма.
36
7
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гусин герберюшки суджук, много ти е слаба пропагандата. Събирай си герберюгите разбойници и хващайте гората да се бунтувате защото България не може да търпи повече да гладува. След 29 години на убийства и грабежи повече власт няма да видите.
35
4
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Един от Банкя пълни своята копанка.С голям и сит търбухза чуждите неволиот статуя по-глух !!!
34
7
 
14
 
! Отговори
АНТИ преди 6 години
Излизането на другаря Борисов от "управлението" няма да реши проблемите в Бг.Веднага ще сложат подставено лице, а кукловодите ще му дърпат конците.
33
6
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо "Докторските Дисертации" на Б. Борисов и Ц. Цветанов не са достъпни в итернет?Какви научни теории са ползвани в тези документи, каква е научната стойност на дисертациите, двамата плагиатствали ли са при написването им?Кога Борисов и Цветанов ще се явят на елементарен тест за интелигентност организиран от международната организация MENSA?
32
27
 
3
 
! Отговори
Началник преди 6 години
До Анонимен 26Само съдебната реформа не е факт . По всички други точки резултатите са отлични.
31
7
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Радев ще смачка Суджука.Президентът е истински генерал.Той не говори празни приказки.За всичко,което казва има факти,които ще излязат наяве,когато му дойде времето.А то наближава.Тиквочът знае това и се е пусрал от страх.Двамата с Пеевски здраво са сгазили лука и предстои да получат ресто,което сън не им дава.Вярно,че продажните некадърни медии са с тях,но народът е с Радев и това ги влудява.Президентът трябва да усилва натиска върху Баце и да избере впоследствие служ.премиер от рода на Инджова.
30
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да питам само има ли герберски подложки да пишат с двете ръце на клавиатурата да подкрепят най простия дето и български не може да говори Бай Уиеццц герберастта.
29
1
 
30
 
! Отговори
Казака преди 6 години
Но самия Б.Борисов е комунист.Тогава какво правим.Излиза,че комунистите наистина са несломими.
28
2
 
35
 
! Отговори
до Професор преди 6 години
Работодателите на Бойко :-Цветелина Бориславова -Делян Пеевски-Цеко Минев -Кирил Домусчиев -Валентин Златевсъщо казват - добре че е Борисов !
27
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ами да би мирно седяло не би чудо видяло!Вместо да се пише колко са е "невярна информацията"по добре да посъветват,така нареченият премиер,да не се държи като мутренски бос!
26
4
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мафията ГЕРБ след като унищожи Българското Черноморие, сега се прехвърли и на Българсксите Планини.Нека не позволим на Цеко Минев да съсипе Пирин.
25
4
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да си припомним малко от обещаното от Тиквения мафиот досега:1. Отмяна на заменките. Резултат = ? 2. Доган в затвора. Резултат = ? 3. Станишев в затвора. Резултат = ? 4. Отнемане лиценза на ЧЕЗ. Резултат = ? 5. Съдебна реформа. Резултат = ? 6. Премахване на Боянските сараи. Резултат = ? 7. Реформа в МВР. Резултат = ? 8. Борба с организираната престъпност. Резултат = ? 9. Борба с битовата престъпност. Резултат = ? 10. Средноевропейски доходи. Резултат = ?
24
18
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 23Другарю червен суджук, много ти е слаба пропагандата. Събирай си другарите партизани и хващайте гората да се бунтувате щото БКП-БСП не може да търпи повече да гладува. След 50 години на убийства и грабежи повече власт няма да видите.
23
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
РАЗЛИКАТА МЕЖДУ ПИШМАН ПАТРИОТИТЕ И ДПС Е ЧЕ ЕДНИТЕ ПОДКРЕПЯТ МАФИЯТА ГЕРБ ЯВНО А ДРУГИТЕ ЗАДКУЛИСНО.
22
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Къде да бегам и защо ?А не може ли ти да плонжираш ?
21
4
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Излизай народе от както взеха властта цените на всичко скочиха неколкократно народе излизай и да ги запалим живи тия шайка престъпници че не се търпи вече,те си крадат ли крадат, корупцията още по голяма става, тихо мълком си точат милиони от саниране и *** асфалт и какви ли още не обществени поръчки народе събуди се народе взимаи лопатата бензина и пред парламента, затваряйте магистрали така ще загубят милиони от транспорт, няма да гърмят влакове в Хитрино да ги махаме вече, те не са много.