Театър от премиер и президент. Но моментът... не е удобен!

Трябва да намерят общ език, иначе цирковете ще продължат
19 фев 2018 10:00,
111

"Сега определено не е моментът да се разиграва театър от страна на премиер и президент. Задочният сблъсък, до който двамата стигнаха не ме изненадва изобщо, но България има нужда от стабилно правителство, особено по време на европредседателството", отбеляза бизнесменът проф. Димитър Тадаръков по повод острите обвинения, които Борисов и Радев отправиха един към друг в края на миналата седмица.
Още по темата

 
Припомняме, че повод за това стана интервю на министър-председателя, в което той обвини началника на кабинета на президента Иво Христов, че е основен виновник за напрежението между правителството и президентската институция.

А малко по-късно реагира и президентът и припомни, че Борисов е получил "коледен подарък" с пълната, безрезервна подкрепа от Ахмед Доган.

"Не мога да си обясня как премиерът стигна дотам, че да дискутира действията на началник на кабинета на българския президент и то с непроверена и неточна информация. И от друга страна президентът пък да обсъжда въпроси с невярна информация, свързани с премиера", подчерта Димитър Тадаръков.

Пред Bulgaria ON AIR той отбеляза, че една подобна ситуация несъмнено би могла да отключи провеждането на предсрочни избори в страната. По думите му, ако Борисов и Радев не се приземят и не намерят общ език, на който да се разберат и да работят в името на народа, ситуацията няма да се промени и подобни "циркове" ще продължат и занапред.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


111
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
8
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Начи не е убаво да тревожите Вожду.Пръво още си носи старата оставка в джобу и втору знаете че е с високо кръвно.
59
7
 
62
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Отмина Цацата с мълчание обвинението на Цветан Василев , че към настоящия премиер са текли реки от милиардите на КТБ ! И сега ли няма да разберем за кражбите от магистралите , санирането ,, БУЛГАРТАБАК " ........... Десет години - далаверата край няма !
58
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Golemi artisti vse sa bg narod gledat nai ve4e sa pensionerite srab posor nams takava eu darjava s 90 eur pensia posor sa gerb pravitelstvo laji laji 29 g koi stanaha milioneri i miliarderi ? I kak stanaha takiva ? Koi proverava proishoda na oarite im ? Imotite sa im sa milioni dezata im bogataschi s po 39 40 miliona hoteli restr.kasina barove firmi na dr imena i v 4ujbina imat skapi koli ot kade ?????
57
3
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
пак започнаха с манипулациите. тук проблемът не е войната между двама мъжкари (както се иска на някои), а нещо много по-важно: обвиненията в корупция.
56
53
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Само, ако провъзгласим Борисов за цар ще се оправим в момента има много малко власт и са му вързани ръцете за реформи. Пък и близо 10г. на власт нищо не са.
55
6
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Искам Бойко ти да се прероди още веднъж , че нещо не се е получило много добре този път .
54
36
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Единствения който няма крадлива физиономия и много умен който става за премиер на България е Ивайло Калфин всичко друго е жадни за власт и очите им стават на доларчета като барнат властта.
53
14
 
35
 
! Отговори
ЦК на ГЕРБ преди 6 години
Да пазим здравето на Премиера-Слънце,другарят Борисов !
52
19
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
" Българския Таен Революционен Комитет "защо не освободи България ? И кой освободиБългария - Русия ! Слава на Русия !русофобите в гьола !
51
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сигурно ще има отражение в "Столичани в повече".Лютов президент, Лютов президент.....
50
8
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да знаете, че Бойко си носи оставката в джоба така, че не го ядосвайте, защото, ако е подаде ще дойде края на света.
49
7
 
68
 
! Отговори
D преди 6 години
А кога ще е удобния момент? Когато Будата унищожи напълно България? Тогава ли?
48
49
 
8
 
! Отговори
Василев преди 6 години
Бати Бойко е преродения Апостол на свободата Васил Левски!А както знаем от историята Руската Империя е враг на Българския Таен Революционен Комитет , който се стреми да има независима, единна и просперираща българска държава!!!Агент Джийн Джеймисън!ЦРУ!!!
47
4
 
51
 
! Отговори
Гатанка преди 6 години
Лесно забременява,но трудно износва мандат. Кой той?
46
47
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Зад Радев се крие дългата ръка на Корнелия, чрез протежето си ген. Деси. Женералът довчера се кълнеше в портета на Баце и бял хляб ядеше от масата му. Да се разберат Бойко, Сла Нинова, Деси компрота.
45
9
 
51
 
! Отговори
АНТИ преди 6 години
Нито сме европейска държава,нито имаме европейски капитализъм,а за демокрация и дума да не става.
44
7
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Достатъчно е да кажем само, че Антикорупционният закон, предложен от Президента Радев и отхвърлен от машинката за гласуване на Банкянския Суджук (наричана неизвестно защо Народно Събрание) е известен още като законът "антигерб".
43
8
 
66
 
! Отговори
АНКЕТА преди 6 години
За кой сте в спора Президент-Премиер?За Радев(+) или за Борисов(-)
42
8
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако нещо функционира с ОМРАЗА, това е ГЕРБ. Толкова много пари за ПИАРКИ, за пропаганда ,за тролене. На ГЕРБ кройката е такава.... Дори и трима души да останат в България , ще има 5 телевизии , 10 сайта и не знам колко журналистки за да обяснят ,че това положение на България се дължи на климата, комунизма. След границата много неща ще стават "национални стратегически обекти" . Какво председателство на ЕК топли обикновения българин. Напротив сега е време да се каже че това няма нищо общо с Европейска държава. Това е държава на победилият МАФИОТИЗЪМ.
41
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дали Бай уиеццц познава Гиорго Гиорго където влака е на негово име където гръмна в Хитрино и уби маса народ, дали тоя влак не докарваше пари за партия Герб, дали този същия беднякът милиардер Гиорго ще строй лифтове в Пирин дали този гиорго не е поставено лице от Бай уиеццц дали пък не е така, ако беше нормална държава Цацаров глигана нямаше да прибере бай уиеццц на топло за много дълго време.