Крайнодесни: Партиите са вредни! Но напират за… партия

Проектът се казва "Независимост", набират се учредители в нета
Обновена: 27 фев 2018 09:47 | 27 фев 2018 07:45,
76
Крайнодесни: Партиите са вредни! Но напират за… партия
Снимка: "Национална съпротива"

Крайнодесни формации правят пореден опит да регистрират политическа партия. Новият проект се казва "Независимост", а декларациите за индивидуално членство, с които се набират учредители, вече се разпространяват по интернет.

В края на 2013 г. редица крайнодесни организации, сред които "Национална съпротива", "Кръв и чест", "Стрейт едж" и др., учредиха "Националистическа партия на България". Целта им беше да участват в евроизборите през 2014 г.

Политическият им проект обаче се натъкна на масирана обществена и институционална съпротива. Прокуратурата обяви, че основополагащите принципи на партията противоречат на Конституцията.

Накрая регистрацията й беше заличена заради недостатъчно подписи, с което опитът на крайнодесните да участват във вота се провали.

В основата на новия проект и сега стоят членове на "Национална съпротива", които се обявяват "за една национално могъща, независима, обединена и социално справедлива България", пише "Сега".

"Време е национализмът да се представлява от националистите, а не от актьори, които играят само ролята на такива, а всъщност са най-големите крепители на статуквото. В България всички партии обслужват чужди интереси. Едни обслужват интересите на САЩ и ЕС, други пламенно защитават интересите на Русия, трети са си направо турски партии, но общото на всички е, че са вредни за България! Време е тези, които направиха от националното предателство държавна политика, да си платят", заявяват организаторите.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


76
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
11
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Някой закачулен, пристрастен към стероидите идuот, който си мисли, че с шамари и юмруци всичко се решава, идва на власт. И какво прави - Казва "С мен или против мен", взима цялата власт "револиционно" и след 40 години, идва наследника му, кйот обаче е комунист и повтаря цикъла ...ТОЯ ФИЛМ ГО ГЛЕДАХМЕ ВЕЧЕ !!!
23
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тези т.н. крайно десни партии възникват като противовес на емигрантската вълна , която залива Западна Европа.
22
7
 
7
 
! Отговори
Въпросник преди 6 години
Първи въпрос за членуване в Партия НЕЗАВИСИМОСТ --- Ти човек ли си или комунист ?
21
9
 
23
 
! Отговори
Спиро преди 6 години
Това е похвално но те трябва да се докажат , че са националисти като почистят няколко соросо-наркоманско- джендерски бо клу ци в София. Така ще спечелят уважение и признание от народа.
20
9
 
16
 
! Отговори
Комунизъм=тероризъм преди 6 години
Фашистка е ***,болно еврейско изчадие болшевишко .Фашизъм е в ИТАЛИЯ..в Германия е било НАЦИОНАЛ-СОЦИАЛИЗЪМ..И именно националсоциализма ни е съхранил гена,расата и Европа,,за твое голямо нещастие нали ? Ходи в Африка и се съвокуплявай с Н=Е=Г=Р=И и остави нас БЕЛИТЕ Европейци да си оправим ЕВРОПА..Ако искаш *** в някоя синагога и се самоубии ритуално..виждам че си комунист ТЕРОРИСТ..Все пак Комунизма унищожи Половин Европа в това число и масови убийства и в България
19
5
 
14
 
! Отговори
Ямболлия преди 6 години
По принцип демократична страна няма нужда от такива партии. Но в случая с България нещата са други, може би тук се иска точно това за определен период от време. Нещо малко по-радикално и малко по-националистическо. Аз лично бих дал гласа си за тях до колкото имам наблюдения около дейността на лидера им.
18
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Така започна и Атака, докато не влезе в парламента и властта на няколко пъти и не се ояде от държавни субсидии и постове. Не можем да допуснем отново да изтърпим лудостта на нови Доволен Сидеровци, които да скачат на посланици и да правят сеири за влизане в парламента.
17
11
 
3
 
! Отговори
До 17 преди 6 години
Много си зле, лекувай се! Отиди на психиатър. Увеличил си майка си. Твоите идоли ни докараха до глад и мизерия 1944. Луд е, който смята фашистка Германия за велика. Можеше да си ***...
16
9
 
15
 
! Отговори
Иван преди 6 години
На фона на всички други партии мисля че тази партия Независимост е най-добрия избор.Определено ще се гласува за нея.
15
11
 
11
 
! Отговори
Мария преди 6 години
Аз също с приятеля ми и семейството ми ще гласуваме за партия ''Независимост'' ,Мисля че това е една истинска Българска партия,а и за кой друг да гласуваме ? За ДПС ли ?За Герб ли ? За БСП ли ? Няма за кой друг
14
14
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тези фашисти не могат да правят партия. Не може с "Хайл Хитлер" да ми обединяват българския народ. Истинските националисти работят здраво и създават семейства в България колкото и да е трудно. Патриот е да работиш за родината и да спазваш законите. Не е лозунги и омраза към другия. Не ставате!!!
13
18
 
15
 
! Отговори
did преди 6 години
Някакви маймуни ще правят партия???
12
14
 
18
 
! Отговори
БРАВО ! преди 6 години
Това е истинската националистическа партия ! Аз като млад човек заедно със семейството си не сме обременени от КОМУНИЗМА и ще гласуваме за НЕЗАВИСИМОСТ ..Дай Боже повече българи истински се обедениме и гласуваме правилно
11
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А кой е казал, че в тоя сайт работят журналисти? Не е трудно човек да пише правилно дори с основно образование, обаче много често у хората липсва желание.
10
13
 
17
 
! Отговори
Бай Оня преди 6 години
Средностатистическите българи са пълни лигльовци, които само мрънкат и вечно са недоволни. А мисленето им е ограничено от социалистическо-комунистически пропагандни предразсъдъци, префасонирани на дюрмо-крация! За вас неуважаеми сънародници, само здрава диктатура и бой по тиквите докато влезете в пътя, а за по-отворените, въже и куршум или концлагери!
9
14
 
15
 
! Отговори
Бай Оня преди 6 години
Напълно ги подкрепям. Само там е спасението. Партиите са много вредни за едно общество което трябва тепърва да излезе от кризата и отново да изгражда своята държава и икономика! Партиите са легитимни престъпни организации на тарикати и крадци. Ако успеят да се регистрират, ще гласувам за тях. Казионните "националисти" отдавна ме отвратиха, а за ГЕРБ и БСП - само трепане и концлагери! Спасението на България е в един нов облагороден фашизъм, или национал-социализъм! Смърт на ла-й-но-демокрацията!
8
2
 
26
 
! Отговори
1000 преди 6 години
Партийте не могат да бъдат вредни, те са само вид обществена организация. Вредни са членуващите в тях, водени от зле прикрито лицемерие, напорист кариеризъм, неустоим егоцентризъм и жажда за самообогатяване.
7
3
 
26
 
! Отговори
Сладуранка преди 6 години
Потресаваща неграмотност....
6
25
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Очевидно е, че дрешльовците на снимката са на възраст 15-17 г. Едно време такива ги лекувахме с пердах.Родители, моля изхвърлете ***.
5
16
 
21
 
! Отговори
БЯЛ ВЪЛК преди 6 години
Точно ! Партиите трябва да се забранят със закон !!! Идва ред Европа да я управляват крайна десница !