ГЕРБ не вярват на сълзи: Ерменков нагази дълбоко, да си ходи!

БСП да зададе стандарт на поведение на депутатите си, зове Тома Биков
Обновена: 22 май 2018 19:59 | 22 май 2018 15:37,
162
ГЕРБ не вярват на сълзи: Ерменков нагази дълбоко, да си ходи!
Снимка: Булфото

ГЕРБ не приема извиненията на БСП заради скандала, който породи депутатът Таско Ерменков и отново призова той да бъде отстранен от парламента. 

Повод за искането стана постът на Ерменков в профила му във Facebook, че водата на София е отровена и призив към институциите да отговорят истина ли е това.

Още по темата

"Това е разпространяване на фалшива информация, която ГЕРБ приема като провокация за националната сигурност", каза депутатът от управляващите Тома Биков.

Той упрекна Ерменков, че е внушил на хората, че институциите крият нещо и припомни, че така една фалшива новина се превърна в сериозен проблем за двумилионна София. 

Биков припомни аварията в чернобилската АЕЦ през 1986 година и това, че предшественичката на БСП, БКП е скрила това от хората в България.

"Заради този случай общество е много чувствително за това какво казват институциите", каза още Биков и упрекна Ерменков, че е подронил вярата в държавноста. 

"Водата в София не е отровена и е на шесто място по качество в цяла Европа", беше категоричен Биков. 

ГЕРБ обяви, че не приема и тезата на Ерменков, че само е задавал въпроси.

"Депутатът има много начини, по които може да направи това. Тук става дума за тотална неадекватност, което е недопустимо за депутат или за сриване на доверието в институциите", каза Биков и допълни: "Това е минно-подривна дейност, която в НК дори е формулирана като тероризъм". 

Биков призова БСП да зададе стандарт на поведение на депутатите си, в който да влиза и поемането на отговорност. Според него социалистите трябвало да освободят Ерменков като жест, че нямат общо с атаките срещу националната сигурност.

"БСП се извини и за Чернобил,  но това не върна хилядите погубени животи. След като сте се извинили, виждам, че не сте се разкаяли", каза още гербаджията.

Той припомни, че депутати от ГЕРБ са подавали оставки при много по-малки провинения. "При нас всеки носи лична отговорност, при вас на мода е колективната отговорност", заключи той и отново призова за оставката на Ерменков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


162
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
116
18
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тя цялата им партия е такава. Всички са за затвора.Просто трябва да се вкара някой първи. Сега този Таско. После *** и така един по един . . . докато се очисти България от тази *волоч
115
11
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
*** как така ще говори лоши работи за Герб!!!? И то по време на председателството Му!
114
22
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Комунистите ненавиждат България. Те се кланят на Русия и сифилитичния Ленин.
113
20
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Червените милионери А червените милиардери на ГЕйРБ ? А Червеният То лум от Банкя ,милиардера ?ДЕБС АСЕТ КЪМПАНИ на Бахамите и Продан Борисов -братчеда ?Нещо на братчеда Бориков и милиардите ?
112
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До т 3 долара , ама при демократа Софиянски
111
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Клювния Таско думаше,остави сила за партизанските дела,не се занимавай с тази империалистическа комуникация,спомни си как си кореспондирахме,Бойко канят в Русия, а не нас.Докъде Таско я докарахме.
110
11
 
9
 
! Отговори
я па ти преди 5 години
96/97 беше цветната раволюция и се сещате КОЙ го направи.Сега не е страшно ,защото 80% от хората нямат спестявяния,които да губят ,а сметките на марионетките са в оШфорки.Само не мога да си преставя при най-мизерните заплати в Европа как има хора,които гласуват за герп.
109
5
 
30
 
! Отговори
т преди 5 години
През 96-97г. заплатата на българина достигна колосалните 3 долара, ограбени бяха всичките спестявания на българския народ, и представяте ли си все още има хора които гласуват за БСП, ето това е трагедия.
108
17
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Комунистите избиваха хора с атентати а герберистите-с геноцид над хората.
107
4
 
27
 
! Отговори
г преди 5 години
При атентата над св. Неделя в София извършен от комунистите, избиват повече офицери отколкото са загинали във войните които България води тогава, Таско не се различава много от тия типове.
106
10
 
3
 
! Отговори
Гошко до преди 5 години
Уважаеми бъдещ репресиран.Отровихте ни храните, въздуха, сега и водите. Малце прекалихте ?
105
16
 
11
 
! Отговори
Гошко преди 5 години
ГЕРБ не разбраха ли, че отиват на Народен съд? А може би така е по-добре за тях?
104
14
 
11
 
! Отговори
Кой преди 5 години
Кой е този Биков? Опитва се да генерира напрежение за нещо, което даже не се доближава до Бойковите крайни изказвания. *** красяци на Биков са една очевидна злепоставяща манипулация. Така е, защото всеки има право на мнение, но не е опозицията, според Биков. Държанието му е фалшиво и обидно за демократично общество. Нямаме нужда от послушни динозаври като активиста Диков.
103
16
 
10
 
! Отговори
летище преди 5 години
Бойко отива с държавен самолет на мач в Киев.Колко му е.Като има кой да плаща.
102
9
 
16
 
! Отговори
КЛИЗМА НА КОМУНИЗМА преди 5 години
Безрамен болшевишки българомразец! Точно защото такива *** тероризират народа безнаказано, затова сме в това окаяно състояние. Това е животно, типичен комунист!
101
5
 
11
 
! Отговори
моля? преди 5 години
Той не трябва да се пуща да си ходи, а да бъде задържан и съден за тероризъм!
100
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
този е за затвора, комунистически терорист!
99
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
10 години управлявате.Защо не наказахте червените милионери,ограбили България,ако има защо.Защото и вие сте едни от тях и ви окуражават отвън да сте такива.България се е превърнала в точка на присъствие,чрез чужди бази и икономическа клиентела,която лесно може да се контролира.
98
6
 
16
 
! Отговори
Червените милионери преди 5 години
Червените милионери ограбиха България:Р.Овч.(дългият инкасатор)-милионер; *** Нинова(г-жа Лъжа)-милионер, предс.на БСП; Г.Гергов-Свинарят-милионер,предс.на Пловдивското БСП; Гуцанов-Медузата-милионер,предс.на Варненското БСП; Бриго Аспарухов-милионер пенсионер; Манджуковмилионер;Гущеров-милионер;Гоце агента-милионер;Вес.Лечева-милионер и още много червени милионери откраднали милионите си от българския народ. А оглупелите от бедност червени симпатизанти продължават да ходят на Бузлуджа и да гласуват за БСП. Нека са щастливи...Д.Благоев ако ги види от някъде ще се обърне в гроба.
97
13
 
12
 
! Отговори
УУУУУУ... преди 5 години
БИКОВ Я КАЖИ КОЛКО ПАРТИИ СМЕНИ ДОКАТО СТИГНА ДО ГЕРБ - ВИНАГИ СЕ ИЗКАЗВАШ НЕПОДГОТВЕН ВСЕ ЕДНИ И СЪЩИ ПРИКАЗКИ СЛУШАМЕ ОТ ТЕБ АМИ ВЗЕМИ ЧЕ НАУЧИ НЕЩО НОВО САМО КАКВОТО СА ТИ КАЗАЛИ ТОВА ГОВОРИШ - ВЗЕМЕТЕ ЧЕ СЕ НАУЧЕТЕ ДА ЧЕТЕТЕ ЕРМЕНКОВ ПИТА ???? ВЯРНО ЛИ Е ЧЕ???? А КАКВО СТАНА С ИЗБОРИТЕ И С БАЩАТА НА ДЕПУТАТА ОТ ГЕРБ ДЕТО СИ НАПРАВИЛ ПРЕДВАРИТЕЛЕН ПРОТОКОЛ?????? В гАЛИЧЕ ЛИ БЕШЕ???