МВР-шефът след критиките за Пелов: На крачка да го хванем!

"Както каза един колега, има ли сме малшанс да не сме ние+
Обновена: 8 юни 2018 18:45 | 8 юни 2018 16:15,
163
МВР-шефът след критиките за Пелов: На крачка да го хванем!
Снимка: Булфото

Възложил съм проверка, която да покаже дали са допуснати грешки в случая "Пелов", обяви в Бургас министърът на вътрешните работи Валентин Радев.

"Всичко това, което чух от професионалното ръководство, и това, което изгледах по телевизията, се разминава доста. Имало е сигнали постоянно. Ние сме го следели и сме били на крачка да го заловим преди това убийство. Както каза един колега, има ли сме малшанс да не сме ние.

Още по темата

Според мен е добре, че убиецът не е направил по-големи бели. След това видяхте какво намерихме на мястото, където е живял този човек. Имаше взривни вещества, ръчни гранати. Аз казах, че рано или късно тези двамата по някакъв начин ще бъдат спрени да правят тези неща. И двамата са много опасни, особено Пелов", коментира Радев.

Главният секретар на МВР Младен Маринов допълни, че приема критиките, които са безпощадни, но и че подкрепя екипа, който е работил и продължава да работи по случая.

Припомняме ви, че в сряда премиерът Бойко Борисов размаха пръст на МВР и ги призова да си вадят изводите от кървавата престрелка в Ботевград.

"Сами да си направят изводите както МВР, така и директорът на областната дирекция. Казват, че са положили много усилия, много са се старали, четири, пет пъти се е измъквал от засади", заяви той в отговор на въпрос как оценява работата на полицията по конкретния случай.

Владимир Пелов, който избяга от Софийския затвор, бе поразен преди два дни при престрелка малко преди полунощ в Ботевград.

Другият мъж, участвал в стрелбата, е криминално проявеният Марио Панчев. Той е настанен в "Пирогов" в тежко състояние.

Според полицията причина за стрелбата са неуредени финансови отношения помежду им след общи криминални дела преди време. Възможно е и Пелов да е подозирал Панчев за "къртица" в МВР.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


163
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
126
0
 
3
 
! Отговори
прилича му преди 5 години
Пълна лика-прилика с шефа си...многословен ***.......всяка изречение - мъка, всяка мисъл погрешна, всяка фраза - сентенция за Господари на ефира...
125
0
 
8
 
! Отговори
крАСАВци преди 5 години
Жалки смешници, ако не го бяха убили никога нямаше да го хванете защото сте бездарници.На крачка били хахаха ахахаха...
124
0
 
5
 
! Отговори
Ники преди 5 години
Пък а , Аз на гара Лакатник, насмалко да видя влак, ама ...видях само Тунчо-морза..
123
0
 
1
 
! Отговори
Alinea преди 5 години
Sadebniat ministar puska narochno zatvornicite ot zatvora da sa izbivat v chakalniata na eu pomejdu si...poneje smartnoto nakazanie e otmeneno v shengena na zatvora...
122
0
 
8
 
! Отговори
Щерю преди 5 години
На крачка да го хванем - ама го убиха...
121
1
 
14
 
! Отговори
оф преди 5 години
Абсолютен *** с изказванията си. Незабавна оставка на целият екип.
120
1
 
16
 
! Отговори
ДА преди 5 години
Г-н министър,още ли не сте си подали оставката!?Няма такава наглост,толкова сте смешни,че чак сте жалки....Мъчно ми е за вас,ама ми е мъчно и за мен си,че живея в държава,на която вие сте министър на вътрешните работи и на вас трябва да разчитам,да ме пазите.....
119
0
 
15
 
! Отговори
бля бляяяяяя преди 5 години
Тая работа като оная, тамън да и го вкарам и се събудих!
118
0
 
6
 
! Отговори
за гъби преди 5 години
На крачка да хванем банкомата в гората.
117
0
 
13
 
! Отговори
гробарят преди 5 години
По-изчерпано ведомство и деморализирано от "мвр"няма и по слабо и неадекватно управление на държавата няма, всичко се характеризира с една дума анархия, с това ще влезе в историята целият етап на управление на ББ !
116
0
 
13
 
! Отговори
фаталната крачка преди 5 години
Тоя министър тура капака и на бъчвето.Бааах мааму бах!
115
0
 
3
 
! Отговори
37938 преди 5 години
До АнонименИмаате натрапчива доминанта, свързана с москва. темата на коментираната статия се отнася до изявленията на министър валентин Радев - МВР относно работата на службите и някакъв малшанс, който ги преследва. Може да им побаете, защото духът ви е доста мощно зареден.
114
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Господин министър как ще ги хванете,като в МВР и МО има около 1600 човека които от 2016г,до сега продължават да са в тежест на системата -получават заплата и пенсия и аз искам така и затова не им пука за нищо,има ли такава държава на двойна хранилка........
113
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Клоуни, биле на крачка да ги хванат ??? Ха ха ха смешни до трагичност ! Тъ'по правителство, т'ъп Министър-председател, тъ'пи депутати, но това е следствие на един т'ъп народ има ли нещо в България което да не е от т'ъп МАТРЯЛ ? Да избираш по време на демокрация 29 г. едни и същи червени престъпници доказва народната простотия ! Кои са ГЕРБ бе, още ли не сте разбрали, че са клонирани от БКП ?
112
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тази крачка струва вече два трупа на затворника и на полиц. информатор. С тях си отиде и много информация която можеше да е полезна за полицията. Оставките написани ли са? или са в джоба.
111
0
 
18
 
! Отговори
Цецо Мозъка преди 5 години
Язък, откраднаха ни победата! Тъкмо да го хванем, го гръмнаха. Лош късмет!
110
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На крачка да го хванем!за шушлека :)
109
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ognyanzкакво всъщност е договорил в Москва. А отговора е известен - нищо. "Имаше само разговори" - казват руснаците.ми същото е договорил и Руми зеленото чорапче.
108
0
 
37
 
! Отговори
80542 преди 5 години
Бедни ми, ми бедни министре, в тази работа няма на крачка, на една ръка разстояние или пък малшанс. Има неспособни хрантутници, глупави назначения, корумпирани служители, лентяйстващи подчинени. Всъщност нищо не е предотвратено от службите при наличието на такъв мощен арсенал и солидни суми, с които са разполагали бегълците, обявени за издирване, издирвани, следени от многочислени групи професионално ангажирани получатели на заплати с постоянни претенции за увеличение. Има увлонения и оставка!
107
0
 
30
 
! Отговори
у преди 5 години
Егати Крачката !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!