ГЕРБ с едно наум: БСП, откъде ще дойдат парите за вашите мечти?

След управление на левицата винаги идва хаос и дефицит, припомни Цветанов
22 юли 2018 14:47,
416
ГЕРБ с едно наум: БСП, откъде ще дойдат парите за вашите мечти?
Снимка: БТА

Ден след като БСП представи своята "Визия за България" и даде заявка, че иска да е алтернатива на управлението, от ГЕРБ питаха социалистите дали са изчислили финансовата страна на обещанията си.

"Вчера в "Зала 3" на НДК, където се проведоха най-значимите срещи от европредседателството, БСП представи проекта си "Визия за България". Никой от БСП обаче не каза откъде ще дойдат парите за тези техни мечти".

Това каза зам.-шефът на ГЕРБ Цветан Цветанов в Казанлък, цитиран от "Фокус".

Той напомни, че след управление на БСП винаги има хаос и дефицит поне 5%.

Още по темата

Цветанов допълни, че е много лесно да кажеш нещо популистко и добре звучащо, но е трудно впоследствие да изпълниш поетите обещания.

"Затова политиката е за отговорни хора, които могат да изпълняват ангажиментите си към хората", обясни той.

Цветанов припомни вчерашните обещания на БСП – безплатни детски градини, минимална работна заплата 60% от средната, още по-високи пенсии, прогресивен данък.

"Не чухме обаче какви са финансовите параметри на тези искания, не казаха дали това отново няма да изстреля дефицита в неразумни от икономическа гледна точка стойности", каза Цветанов.

"Чуха се призиви за промяна на системата, за национализация. Тази страница е отдавна затворена и ние вървим напред", допълни още той.

Цветанов коментира и вчерашните обвинения на ГЕРБ към Корнелия Нинова, че е отговорна за провокациите в с. Шарково.

"Ако това се окаже вярно – то това би било много ниско и безотговорно поведение. Докато ние сме били в опозиция никога не сме се заигравали със страховете на хората", категоричен бе зам.-председателят на ГЕРБ.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


416
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
296
3
 
18
 
! Отговори
christo_m преди 5 години
До Благодарим на БКПСлучайно да си погледнал динамиката на външния дълг. От 2009 до днес е нараснал 3 пъти (3 пъти). От предпоследна в ЕС вече гордо заема последното място (поради липса на по-долно). Влизането в Шенген е видимо само в сънищата на Борисов. Перспективите пред хората - който ги намери да им ги върне, но такъв няма.Да продължим с благодарностите към Бойко, че още сме живи, но няма да е за дълго.До ден два ще си отиде Кольо Босия - той иска да има справедливост , но ...
295
3
 
19
 
! Отговори
Май май преди 5 години
В момента няма нищо нормално в БГ-то
294
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименПисал съм повече проекти, отколко ти си виждал. В болшинството случаи герберастките министри в нарушение на всички възможни закони уреждат свои хора да получат финансиране.
293
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 296- Няма достатъчно кандидати? В повечето приеми на проекти има недостиг на бюджет и се уреждат основно герберастите и ***.- Разлика от 50% не може да се нарече печалба. Масово печелят най-високите цени, защото контролът е нулев и отстраняват всички участници за глупости. Правителството нарочно противостои на електронното възлагане на обществени поръчки, защото там не могат да се подменят документи.- ДДС-то е сериозен проблем, но правителството няма оправдание да бездейства.
292
2
 
8
 
! Отговори
Радой с хой преди 5 години
България е давала на Европа култура.А вие сте налапали на Бойко к***
291
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Нямало пари ли?Забележи - решенията на 1) и 2) зависят от тебе. Бойко Борисов няма да седне да ти напише европроект или да ти направи фирма, с която да участваш в обществени поръчки. Тоест проблемът не е в това дали е Борисов или Нинова, а в тебе - ТИ не можеш да напишеш проект... ТИ не можеш да направиш конкурентна фирма. Сега ще бъда груб, ама нали не разчиташ Бойко да оправи демографията вместо тебе?
290
16
 
4
 
! Отговори
Много се радвам! преди 5 години
Г-н Бойко Борисов е велик!!! Той командва целия свят, казва кой какво да прави, откъде да изгрее слънцето, накъде да дух.а вятъра, кога да вали и т.н.Червените другари доста добре са го оценили и това ни радва. Значи и те признават, че е велик!!! Може и знае всичко. Той е човекът слънце. Браво Борисов, само така!!!
289
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Нямало пари ли?- Еврофондовете не работят в целия ЕС и за това се спират от 2020г. Напиши европроект, който да е реален и участвай. Мойте наблюдения са, че няма достатъчно кандидати и куцо, кьораво и сакато печели- Разликата в производствената цена и продажната цена се нарича печалба, а не кражба. Ако смяташ, че печалбите(кражбите) са добри - направи си фирма и участвай. И за хората ще е по-добре, ако предложиш по-ниска цена.- ДДС-то е сериозен проблем и решението ще отнеме години
288
0
 
8
 
! Отговори
Йозеф преди 5 години
Тъй като истината е смъртен враг на лъжата, а от това следва, че истината е най-големият враг на държавата.
287
9
 
8
 
! Отговори
Благодарим на БКП преди 5 години
Докато БКП/БСП беше 10 г. на власт, всичко се подобри - мин.заплати - 2000 лв., пенсии - 1000 лв., помощи - 1000 лв. Построиха всички магистрали, обещани преди 65 г. от соц. време, положиха нови водопроводи и канализация във всички квартали на София, ремонтираха всичко - улици, пътища, построиха спортни зали, училища, детски градини, пречиствателни станции и т.н.Всичко естествено е голяма шега и всичко това го направи ГЕРБ за 6.5 г. Е, само намали малко заплатите, дадени от БКП/БСП.
286
10
 
8
 
! Отговори
Милионерите в BG преди 5 години
Малка част от червените милионери ограбили България: Р.Овч.; Корнелия Нинова - Лъжата ; Г.Гергов; Гуцанов-Медузата; Бриго Аспарухов; Манджуков; Гущеров; агента Гоце - Първанов; Вес.Лечева и още много червени милионери, откраднали милионите си от българския народ.А оглупелите от бедност червени симпатизанти продължават да ходят на Бузлуджа и да гласуват за БСП. Нека са щастливи...Нинова, питай мъжа си защо се вдигат цените на горивата. Той е виден ръководител в Лукойл и би трябвало да знае.
285
2
 
10
 
! Отговори
S преди 5 години
До 204 . От думите ти разбирам,че нито си образован,нито възпитан,нито познавач на науки,които се учат в едни определени университети в САЩ. Т.е. Това,че си *** чалгар с издухан мозък не ме впечатлява! Такива лай.нари като теб са на заплата при враговете на България! А сега *** му направи и СВ.ирка на Господаря си за да те потупа по ***,като домашно животно!
284
10
 
8
 
! Отговори
За БКП/БСП преди 5 години
НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ, че пенсиите са такива, защото БКП/БСП беше ограбилаПенсионния фонд, парите бяха изнесени в чужбина и по време на преврата1989 година в него нямаше нищо. НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ, че после същите тези хораразграбиха фабрики, заводи, приватизираха, фалираха банки...с еднадума ограбиха всичко, което може да се ограби...Синчето на другарката Нинова завърши супер скъпо образование в Америка и работи в Ротшилдовата банка Голдмън Сакс.Всички червени са уредени. Питам, защо не ходят в Русия?
283
2
 
12
 
! Отговори
Нямало пари ли? преди 5 години
Парите ще дойдат, като се спре източването на еврофондовете, като се спрат краждбите от обществените поръчки и като се събере несъбраното ДДС.
282
10
 
7
 
! Отговори
Съвет преди 5 години
Цветанов , този въпрос го задай на *** дето гласуват за БСП.
281
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименБлагодарим за демокрациятаВ грешка си. Огромна грешка. България не е имала избор нито за социализма - нито за демокрацията. И проблемът не е във формата на управление, а в безпомощното състояние на хората! Ако мислиш, че проблемът е ГЕРБ - ами запиши се в партията. Пред тебе ще се отворят всички врати и ще живееш охолно. Или ако някой от ГЕРБ те е ограбил и ти е провалил живота - ами прибии го тоя ***. Направи нещо! Защо седиш?
280
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
От където има за къщата в Барцелона и острова .
279
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До шкембе чорба........ вече са девет ...апартаментите ...
278
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ОТ БРАТОВЧЕДА, ПРОДАН БОРИСОВ И ДЕБС АСЕТ КЪМПАНИ ,,НА БАХАМИТЕ . ЗА ЕДНИ, 16 МИЛИАРДА СТАВА ДУМА ...
277
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До СТРАНДЖАТА С български,,демократи ,,да градиш демокрация ...пясъчни кули .