Симеонов бил циничен, но Борисов повече и от него!

Нинова скочи на премиера: Избра парите и властта пред състраданието
279
Симеонов бил циничен, но Борисов повече и от него!
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Червената шефка Корнелия Нинова скочи на премиера Бойко Борисов заради коментара му за поисканата от Волен Сидеров оставка на вицето Валери Симеонов.

Още по темата
"Думите на Борисов са по-цинични и от думите на Симеонов. Днес той заяви, че няма да поиска оставката му, защото ще падне правителството", е казала председателят на БСП Корнелия Нинова в Стара Загора, цитирана от пресцентъра на партията.

"Между състраданието към болни деца и съпричастието към мъката на майките, от една страна, и властта и парите - от друга, той избра властта и парите", е добавила тя.

По думите й по този начин той подкрепя казаното от вицепремиера.

"Всъщност казаното от Симеонов изкара на показ истинското лице на Борисов. За тези хора няма нищо свято - нито майчинството, нито болката на дете. За тях е важно само да са на власт и да си разпределят постове и поръчки", смята Нинова.

Лидерът на левицата е заявила, че премиерът отново погазва всякакви етични и конституционни правила, твърдейки, че ако не управлява той, ако президентът Радев направи служебен кабинет, ще последва хаос.

"Това е ред, установен от Конституцията и законите на страната, това е част от правовата държава. По-голям хаос от това, което сега прави Борисов, няма как да има", е коментирала Корнелия Нинова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


279
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
129
16
 
17
 
! Отговори
Валери преди 5 години
Бойко ТИКВАТА.
128
14
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Снишавай се другарю Борисов , може би пак ще ти се размине ,, народната любов " с тоягата !!!
127
11
 
23
 
! Отговори
мангалезич преди 5 години
"За тях е важно само да са на власт и да си разпределят постове и поръчки", смята Нинова."А ти цел живот за какво драпаш *** ???
126
14
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нинова, зАрежи кой е циничен и кой е по-циничен, ами кажи ще заведеш ли членската маса на БСП в рая заедно с Путин? Очертай правата партийна линия по въпроса.
125
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Другари голяма трагедия се очертава на хоризонта. След като Македония подаде заявка за влизане в НАТО веднага след нея и Раят господен подал заявка за влизане в НАТО. Това поставя водачът на руския империализъм и всички россияни, рускоезични и русофили Путин в много неудобна ситуация след изявеното от него желание да заведе руснаците в рая.
124
11
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нинова се занима с дребни селски сплетни. Вижда че майки и Русия е изпаднала в тежка морална и икономическа криза, вижда че на майка и русия всеки слага санкции, вижда че майка и русия я хванаха по кюлоти в Солсбъри, вижда че майка и русия изгуби Македония, вижда че майка и русия изгуби и украинската църква и вместо да се хвърли да я спасява със зъби и нокти, тя се занимава кой бил циничен и кой бил по циниче. Казах ли ви че от БСП всички са нехранимайковци. Сега се убедихте сами.
123
5
 
10
 
! Отговори
СатаНАТО преди 5 години
Аз забранявам на моите избраници да подават оставка!
122
10
 
23
 
! Отговори
за КОРНИ... преди 5 години
АМИ ТИ , АКО НЕ СИ ПРОСТА , НЕМАШЕ ДА СИ КОМУНИСТКА..ХА,ХА,ХААААААААААТАМ НА ***-20 , ГИ ИЗБИРАТ ПО "ВЕЛИКИТЕ ПРОСТОТИИ" , КОИТО ДРЪНКАТ!
121
9
 
10
 
! Отговори
Адонай преди 5 години
охилила се има си пари от приватизацията,не ви знам номерата,вашите коментари са за вас,духовно отворени очи,пердета пафнали от очите ни да виждаме ясно не окулт тъмнина,а Божието Лице,дори и човек да говори не може предаде духовната реалност на това,което Бог може да покаже на теб,Бог е безкраен,безпределен,необятен има Бог и Името Му е Бог не дявол
120
16
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ей сега, ако се разтури правителството и се тръгне към предсрочни избори, то Симеонов ще вземе поне 10-15%. Това се казва политик, каза нещо и си държи на думата, да оставим че е прав. Аман от шушумиги които едно мислят, второ казват, а трето правят. Крайно време е в българската политика да останат само хора, които стоят зад думите и делата си.
119
13
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Гроб е не политическа, а криминална структура!
118
8
 
16
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
Я виж как се е захилила като тиква на плет.И гаранция че преживява духовен оргазъм.Сигур се е подмокрила
117
1
 
2
 
! Отговори
фалшиви авторитети преди 5 години
искаме морала,модела на Бог за брак,идентичност,живот не пързалките на държава,която не ми е майка,не ми е татко,инам Един Баща да слушам и това е Бог,прави добър гражданин полезен не ,,евтин материал,, Бог ме е осиновил не съм сирак,не съм самотен,най-добрият ми приятел да се покланяме на Бог не на дявола и хората
116
3
 
0
 
! Отговори
стига вече аман преди 5 години
политиката на дявола с неговите политици,какви поколения или какви поколения не правят,искаме следващото поколение да не е болно,искаме здрави деца,здраво поколение,което вярва в Бог стига ни това безбожие,атеизъм,демокрация/демонизация/,искаме поколение на мирал,семейства от семейството на Бог Отец ,които светят с морал и добри дела и отглеждат богогоугодни деца,които вярват във Всевишният Бог
115
7
 
13
 
! Отговори
Байфидан преди 5 години
Ах, колко си долна Курнелийо, да кажеш, че Борисов и Симеонов не изпитват никакво състрадание към майките и техните болни деца. Даже напротив, по-скоро за теб биха казал, че техните болки и нужди те интересуват само дотолкова, че да ги яхнеш. Защо не направихте нищо за тях, когато вие бяхте на власт? Това беше само преди три години - тогава те по-добре ли бяха?
114
4
 
2
 
! Отговори
фалшиви авторитети преди 5 години
мъже на мястото си,жени на мястото си с вяра в Бог може да направи света добър не зъл,поне около тези около нас,побеждаваме злото чрез доброто
113
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ей тия майки , по мъже от мъжете ,ще разкатаят управлението на червеното котило ГЕРБ и ДС .
112
13
 
15
 
! Отговори
ВАЛЕРИ Е ПРАВ! преди 5 години
ШЕПА КРЕСЛИВИ ЧЕРВЕНИ УЛИЧНИЦИ , НЯМА ДА НАРУШАТ НОРМАЛНИЯ ЖИВОТ НА БЪЛГАРИТЕ !ПРОСТО --НЯМА ДА ГО ПОЗВОЛИМ!ПОЛУЧИХА СИ ПАРИТЕ ---СЕГА СИ МИСЛЯТ , ЧЕ МОГАТ ДА ПОЛУЧАТ И ВЛАСТТА!ТОВА --ВЕЧЕ Е НАГЛОСТ!!!!!
111
3
 
1
 
! Отговори
фалшиви авторитети преди 5 години
хората от шоу промивки/Х фактор,като две капки вода,вип брадър и т.н/ си имат имоти в италия,апартамент,имоти,пари,да си отдалечат от Библията,Бог,аман от разврат,на тези,масонска еманципация,сатанинска,не на отдалечаване,а на приближаване към Бог,за да сме живи и здрави,добре,смислени,времето е не за глупости
110
5
 
12
 
! Отговори
Валери преди 5 години
Както може и да се очаква, всичко казано от Крушовката е лъжа.