Симеонов бил циничен, но Борисов повече и от него!

Нинова скочи на премиера: Избра парите и властта пред състраданието
279
Симеонов бил циничен, но Борисов повече и от него!
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Червената шефка Корнелия Нинова скочи на премиера Бойко Борисов заради коментара му за поисканата от Волен Сидеров оставка на вицето Валери Симеонов.

Още по темата
"Думите на Борисов са по-цинични и от думите на Симеонов. Днес той заяви, че няма да поиска оставката му, защото ще падне правителството", е казала председателят на БСП Корнелия Нинова в Стара Загора, цитирана от пресцентъра на партията.

"Между състраданието към болни деца и съпричастието към мъката на майките, от една страна, и властта и парите - от друга, той избра властта и парите", е добавила тя.

По думите й по този начин той подкрепя казаното от вицепремиера.

"Всъщност казаното от Симеонов изкара на показ истинското лице на Борисов. За тези хора няма нищо свято - нито майчинството, нито болката на дете. За тях е важно само да са на власт и да си разпределят постове и поръчки", смята Нинова.

Лидерът на левицата е заявила, че премиерът отново погазва всякакви етични и конституционни правила, твърдейки, че ако не управлява той, ако президентът Радев направи служебен кабинет, ще последва хаос.

"Това е ред, установен от Конституцията и законите на страната, това е част от правовата държава. По-голям хаос от това, което сега прави Борисов, няма как да има", е коментирала Корнелия Нинова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


279
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
149
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
***,както винаги-алчна и гладна за власт,да ама не и този път,какво ли не правиш да се добереш до кокъла.Покрий се някъде хората те ненавиждат...........
148
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
След като сутринта чух Алгафари, че и той ще преглътне сегашните, стига да не дойдат тези дето са определили 80% от българите, или убиват за закуска в Белене..... Какво да я коментирам? То се подвърди от самите социалисти, че Кутев стой зад "майките" и очакват първосигнална реакция от 80-те процента. Събеседничката на Алгафари дори ме обяви за ненормален. Няма да й искам оставката, ще бъда великодушен. И ще оставя за себе си преките впечатления от някои от "слабите"майки от портеста.
147
4
 
14
 
! Отговори
Факт преди 5 години
Още жънем горчивите последици от комунизма. Доброто и новото не идват нито бързо, нито лесно, но пътят на България е - Никога повече БКП/БСП, колкото и вресливи другари и другарки да изкарат по площадите !
146
7
 
19
 
! Отговори
БСП са тумор! преди 5 години
Нинова пак нагло лъже и демагогства! От твърде горчив опит знаем, че като дойдат червените разбойници заедно с турците на власт - така хубаво ни "оправят", че стигаме до инфлация и още мизерия.
145
4
 
5
 
! Отговори
Прогледнете!! преди 5 години
Към заглавието - не "Бил", а "е". Просташкото равнище на правителството и "бизнеса" обижда свестните българи.
144
9
 
18
 
! Отговори
Българин преди 5 години
Ужас, тази жена яко я гони критическата, а от там се засилва и нейната злоба. Никога повече комунизъм!
143
9
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пред тая нагла крадла даже и Борисов е цвете.
142
11
 
12
 
! Отговори
Ала_Бала преди 5 години
Тези, които са се подписали срещу Нинова ги знаем какви са. Не им се радвайте, защото те са част от онези, които са ни докарали до това дередже.
141
1
 
9
 
! Отговори
Ала_Бала преди 5 години
За да разберете къде се намираме посетете тоалетните на границата м/у България и Турция. От турската страна са тоалетни от нашата нужници ( както и да се разбира това )
140
23
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какво ви става бе хора? Как може ***, която ходи да поднася цветя на паметника на Тодор Живков да участва изобщо в политиката, камо ли да е лидер на най-голямата опозиционна партия. Че и премиер иска да става. Ще ни се смее цял свят бре, освен Китай и Северна Корея.
139
20
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Глад,голям глад ги гони комyнягите... Затова и реването и злобата им са толкова много...Мизеpници дoлни...
138
16
 
26
 
! Отговори
Корнелата е пътник 2 преди 5 години
И още подписали се срещу Нинова: П.Мутафчиев, Е. Костадинов, Г.Юруков, Б.Ангелов, А.Петков, М.Шишкова, Н.Иванов, Ч.Георгиев, М.Петкова, М.Бояджиева, Д.Здравков, Ю.Гошев, Р.Банков, Г.Търновалийски, В.Василев, А.Телчаров, К.Николова, Д.Здравков, К.Янчева, Ц.Дочева, Г.Дурев, Л.Паунов, Д.Велков, Р.Илиевски, А.Стоянов, С.Бурджев, Б.Цветков Вече и нейните другари не могат да я търпят. Толкова е нахална и нагла, че даже няма акъл да го види. Лъжкиня от класа!!!Но скоро ще й покажат правия път.
137
10
 
21
 
! Отговори
Корнелата е пътник 1 преди 5 години
Част от БСП се обедини в подписка срещу Корнелия Нинова. Бивши и настоящи депутати, част от предишното соцръководство, бивши министри, общ. съветници и леви интелектуалци са срещу лидерката Корнелия Нинова. Подписали - М.Миков, Г.Гергов, Р.Овчаров, К.Янков, проф.А.Пантев, А.Вагенщайн, Г.Пирински, В.Дърева, К.Паскалев, Р.Гечев, А.Пиринска, В.Добрева, Л.Кирилов, А.Гагаузов, Я.Гечев, А.Пъдев, Е.Райнов, Д.Андонова, Я.Куюмджиев, Л.Костов, Д.Янкова, А.Мерджанов, З.Захариев, Г.Божинов, А.Найденов
136
19
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какво стана с наглите кражби на гербавата учителница от "Графа"?Сложиха ли осмо качество противовибрационни плочки на цената на екстра качество?
135
14
 
20
 
! Отговори
Трай си бе Корни преди 5 години
Др. Нинова е в конфликт на интереси, при гласуване на закони за горива и акцизи, при положение, че мъжът й Митко Нинов (бивш митничар) е високопоставен служител в Лукойл, с шефска заплата при петролния бос Валентин Златев (човек на Кремъл). Преуспява в дирекция Развитие и експлоатация. В БСП почти не знаят с какво се занимава другарят на председателката им, защото тя не говори за него и го държи в сянка. Двамата имали общ доход от 2500 лв., а той кара престижна кола "Акура" за над 100 000 лв.??
134
15
 
28
 
! Отговори
Циничната Корнела преди 5 години
Къде бяха и къде спаха досега 74 години *** от БКП/БСП, че не решиха досега проблема на тези хора??? Къде???Само знаят да грачат и крякат. Да си бяха помръднали пръста и да направят нещо смислено.Вижте им само рампите, направени в подлезите (за хора с увреждания и майки с колички). Когато децата ми бяха малки и в колички, по времето на соца щяхме да се пребием 100 пъти на рампите, които бяха направили в подлезите.Защо всички чакат ГЕРБ да оправи целия батак сътворен от ***?
133
17
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ниновица е едно безгръбначно, което само ръси тъпотия след простотия изобщо много я удря критическата и се излага тази прогизнала със злоба дамска превръзка.
132
4
 
2
 
! Отговори
Кравар преди 5 години
Наай-решителни мерки !!!
131
11
 
23
 
! Отговори
месара преди 5 години
бе тя била състрадетелна беееее! ти да видиш! що не беше състрадетелна когато съсипвахте България, до като бяхте на власт със сдс, когато хората нямаше какво да ядат, нямаха хляб, девалвирахте лева и ограбихте спестяванията, когато пенсионерите имаха пари за едното мляко? нагла и цинична другарка! не напразно не кръстиха госпожа лъжа!
130
29
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
БРАВО ГОСПОЖО НИНОВА - ВИЕ СТЕ БЪДЕЩИЯТ ПРЕМИЕР. НАПУК НА СТРАНДЖАТА И ПРОФЕСОРА!