Симеонов бил циничен, но Борисов повече и от него!

Нинова скочи на премиера: Избра парите и властта пред състраданието
279
Симеонов бил циничен, но Борисов повече и от него!
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Червената шефка Корнелия Нинова скочи на премиера Бойко Борисов заради коментара му за поисканата от Волен Сидеров оставка на вицето Валери Симеонов.

Още по темата
"Думите на Борисов са по-цинични и от думите на Симеонов. Днес той заяви, че няма да поиска оставката му, защото ще падне правителството", е казала председателят на БСП Корнелия Нинова в Стара Загора, цитирана от пресцентъра на партията.

"Между състраданието към болни деца и съпричастието към мъката на майките, от една страна, и властта и парите - от друга, той избра властта и парите", е добавила тя.

По думите й по този начин той подкрепя казаното от вицепремиера.

"Всъщност казаното от Симеонов изкара на показ истинското лице на Борисов. За тези хора няма нищо свято - нито майчинството, нито болката на дете. За тях е важно само да са на власт и да си разпределят постове и поръчки", смята Нинова.

Лидерът на левицата е заявила, че премиерът отново погазва всякакви етични и конституционни правила, твърдейки, че ако не управлява той, ако президентът Радев направи служебен кабинет, ще последва хаос.

"Това е ред, установен от Конституцията и законите на страната, това е част от правовата държава. По-голям хаос от това, което сега прави Борисов, няма как да има", е коментирала Корнелия Нинова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


279
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
169
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
много е изгладняла тая пaча
168
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Смяна на властта? - Добре, но: 1.Изборите да платят тези, които искат смяната. 2.Без участие в изборите на всичките 240 депутати, доказали се като некадърници. В противен случай нищо няма да се промени. Пак ще ни управляват същите.
167
11
 
8
 
! Отговори
до позитано 20 преди 5 години
Моля ти се пич/ка, свалитези розови очила. Имам чувството че пише цв.цв. Как може да е толкова *** този народ божеее. Ходил бил обикаклял арабският свят за инвестиции и по добър живот на българите.....А 10 г. не са ли малко множко време,за да няма НИКАКВИ подобрения в живота на българина???
166
7
 
14
 
! Отговори
Врачанин преди 5 години
Половината "фенове" на БСП гласуват за Борисов , ама не казвайте на Нинова.
165
11
 
20
 
! Отговори
Щерю преди 5 години
Да, Симеонов бил циничен, Борисов повече и от него, но пък червената милионерка Корнелия Нинова е цинична мнооооого над тях...
164
13
 
21
 
! Отговори
позитано 20 преди 5 години
Не Корнелия. Борисов избра стабилността на държавата.Докато ти и част от нар.представители на БСП обикаляте по селата и агитирате Борисов да бъде свален само защото ви се иска власт , Борисов обикаля Арабския свят с надеждата да превлече инвестиции и да ни подобри живота.И тези дето ще се излъжат да гласуват за вас и не дай Боже вземете властта ,дават ли си сметка как цивилизования свят ще погледне на нас българите? Никой не харесва бездарните социалисти.
163
8
 
23
 
! Отговори
Никога БСП преди 5 години
Никога повече вяра в лъжите на комунистите, независимо под каква форма и повод са са!Червените "другари" не са бедни, като нас, а МИЛИОНЕРИ !!!Корнелия Нинова е народен грабител в не по- малък размер!
162
21
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не само по-циничен, ами и маса ***. Жалък народ, избрал си куха тиква да го управлява. Да се чуди човек да плаче ли, да се смее ли.
161
9
 
9
 
! Отговори
баба мара преди 5 години
и какво ще стане ако доиде бсп на власт нищо сьдебната система ще стане справедлива здравната система ще ни лекува правилно дьрж безделници ще работятяко и любезно цените ще падат ли тьрг вериги ще работят ли на загуба не тогавакакво се плашите трябва да има смени на властта както е по света защото една партия се ояжда в годините и се проваля
160
8
 
24
 
! Отговори
Подла и мръсна си е преди 5 години
Корнелия Нинова е милионерка с Вашите пари, за които се е "преборила" по комунистически. Децата й не са в Русия, а в САЩ!
159
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
С таз врачанка ще вържем и ще цъфнем- до сега нищо за политики и какво да се прави- само интриги и фишеци. Провинциална работа, ама хептен. То бате е лесна мишена с тия менте патриоти, ама и таз жена как веднъж не каза нещо за конкретна политика и стратегия, как ще направи нещо по- добре.
158
6
 
20
 
! Отговори
БСП-мръсни в червата преди 5 години
Никой не казва, че обичаме Бойко или Симеонов, но РЕШИТЕЛНО МРАЗИМ комунистите - тия нагли червени копеллета!
157
1
 
21
 
! Отговори
срам преди 5 години
дори и здравите деца не трябва да се употребяват за политически цели и водят по митинги и неподчинения
156
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 186Знам ли? Червен Алгафари сутринта твърдеше друго??!!!
155
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какво ви става бе хора? Как може ***, която ходи да поднася цветя на паметника на Тодор Живков да участва изобщо в политиката, камо ли да е лидер на най-голямата опозиционна партияхахахахахаха абе палячоо а бодигарда на живков е капацитет за управление ли бе ? хахахахаха *** жалките герберски опорки - 200литровия тиквен бидон си отива. не става за политик , не става за каратист , не става за полицаи, не става за кмет НЕ СТАВА ЗА МЪЖ.....
154
6
 
17
 
! Отговори
приватизаторка преди 5 години
Другарката Лъжа Импексова реве като корабна сирена от алчност и мерак за кокала
153
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До КеворкянСтига сте ползвали децата за щит! Един етност в България отдавна го прави! От тази загриженост вчера едно дете "светна" на ел.стълб! Всички знаят за какво иде реч. То са черни тениски с надписи, черни балони. Кръжащ Кутев! Позираща по брифингите им Нинова. Не всички сме от 80те %! Има от нас дето не сме "нормални", както мило ни определи някаква особа по телевизиите от сутринта. Трябвало да вземем страната на слабите, демек майките. Фактите и истината не са важни???!!!
152
6
 
5
 
! Отговори
до ФАКТ преди 5 години
Пропуснал си една наклонена чертичка: БКП/БСП/ГЕРБ- и двете партии са производни на майката,просто едните са насочени към Русия,другите към САЩ
151
14
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Изберете по малкото зло а то е БСП, сезона на тиквите свърши
150
4
 
16
 
! Отговори
Реват за последно преди 5 години
Българи, шепа нагли комунисти от структурите на БСП искат да Ви правят на маймуни! Дойде ли на власт БСП държавата всеки ден ще е в криза и в протести! Комунистите НЯМАТ ПРАВО НА ВЛАСТ, защото са се доказали, че са пълни некадърници!