Симеонов бил циничен, но Борисов повече и от него!

Нинова скочи на премиера: Избра парите и властта пред състраданието
279
Симеонов бил циничен, но Борисов повече и от него!
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Червената шефка Корнелия Нинова скочи на премиера Бойко Борисов заради коментара му за поисканата от Волен Сидеров оставка на вицето Валери Симеонов.

Още по темата
"Думите на Борисов са по-цинични и от думите на Симеонов. Днес той заяви, че няма да поиска оставката му, защото ще падне правителството", е казала председателят на БСП Корнелия Нинова в Стара Загора, цитирана от пресцентъра на партията.

"Между състраданието към болни деца и съпричастието към мъката на майките, от една страна, и властта и парите - от друга, той избра властта и парите", е добавила тя.

По думите й по този начин той подкрепя казаното от вицепремиера.

"Всъщност казаното от Симеонов изкара на показ истинското лице на Борисов. За тези хора няма нищо свято - нито майчинството, нито болката на дете. За тях е важно само да са на власт и да си разпределят постове и поръчки", смята Нинова.

Лидерът на левицата е заявила, че премиерът отново погазва всякакви етични и конституционни правила, твърдейки, че ако не управлява той, ако президентът Радев направи служебен кабинет, ще последва хаос.

"Това е ред, установен от Конституцията и законите на страната, това е част от правовата държава. По-голям хаос от това, което сега прави Борисов, няма как да има", е коментирала Корнелия Нинова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


279
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
189
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
БРАВО ГОСПОЖО НИНОВА ВИЕ СТЕ БЪДЕЩИЯ ПРЕМИЕР НА БЪЛГАРИЯ. НАПУК НА СТРАНДЖАТА, ПРОФЕСОРА И ДРУГИТЕ ***, КОИТО НЕ СПЯТ А ПИШАТ ТУК ЗАЩОТО ВИЖДАТ, ЧЕ БИБЕРОНИТЕ СЕ ИЗМЪКВАТ ОТ УСТИТЕ ИМ!
188
9
 
12
 
! Отговори
Браво ген.Борисов!!! преди 5 години
Браво на ген.Бойко Борисов!!! Прослави България навсякъде по света. Непрекъснато го канят някъде - сега Дубай, ОАЕ, Египет...Всички го уважават и има авторитет. Баба Корни и Р.Радев не ги канят никъде, освен в Русия. Радев беше за малко при английската кралица и ни надуха ушите за това. Да виждаме някаква полза? НИКАКВА! Целта на посещението беше да разходи генерал Деси до Лондон. Прави си само воаяжи без ефект за България. Без никакви сключени договори за нещо. Само плямпа високомерно.
187
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
204 Хайде моля ти се, ако беше комунизъм целият ГРОБ щеше да си мълчи тихо иначе щяха да са на стената. 2ро научете какво е социализъм, що е комунизъм, каква е разликата между тях, после научете що е демокрация и формите на олигархия, тогава развивайте теории коя държава каква форма на управление има. Ако имаше комунизъм нямаше да има мутренски години, а всички мутри като вожда щяха да с 9 грама олово в тила.
186
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
193 хахаха БСП увеличили БВП с 100% без да теглят по 20 милиарда дъгове, а ГЕРБ не могат да мръднат с дългове. хахахаха вижда се успеха на ГРОБ.
185
6
 
11
 
! Отговори
Долу БКП/БСП крадци! преди 5 години
Хората бягат, защото в България ком.унизмът не свършва, както е в другите нормални бивши соц. държави.При нас съществува най-дългото комунистическо робство (74 години), начело с червените, саботиращи България! Все още всички сме зависими от тях, защото са се окопали навсякъде в икономиката, бизнеса, селското стопанство, но с крадените от нас пари. Като червени работодатели дават най-ниските заплати в ЕС и принуждават младите да бягат заради тях. Всъщност те са милионери и милиардери.
184
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Увеличават се, ама цените, не влоговете!Застраховки, винетки, данъци, глоби, хляб, горива, транспорт всичко е нагоре. Стандарт пада главоломно господа управляващи. Свършват парите от ЕС и сега какво ще правите? Чакат ви много неприятности. Така е, след като не ги инвестирахте, а ги усвоихте.
183
5
 
14
 
! Отговори
Курнелия лицемерка преди 5 години
*** Нинова започна да чисти БСП от крадци и мафиоти като Георги Гергов, Дъбов,Гуцанов, Ат.Мерджанов, М.Миков,Георги Божинов,Янаки Стоилов,К.Паскалев, Кр.Янков и др. браво на нея, ама има още много работа, но трябва накрая да изчисти и себе си, защото е милионерка, но не от бизнес...
182
7
 
11
 
! Отговори
Спокойно! преди 5 години
За наша всеобща радост БКП/БСП все повече се топи по 2 причини:1. Естествена физиология2. Отдавна се води сериозна вътрешна война - милионерите срещу милиардерите. Те, всички са там, в тази честна и социална партия. Не става дума за пари, а за много, много ограбени пари от България.А кой ще гласува за тях? Естествено роднините им, неграмотните на село и братята от боята.Децата им ще гласуват в чужбина, където живеят - Европа, САЩ, в екзотични страни.Алтернативата им е да управляват с ДПС
181
9
 
10
 
! Отговори
До 183 преди 5 години
".А 10 г. не са ли малко множко време,за да няма НИКАКВИ подобрения в живота на българина???" ЛЪЖИ комунистически!!! ГЕРБ управлява 7 год. и 1 мес. с прекъсвания:2009-2013 - 3 г. и 7 мес.20014-2017 - 2 г. и 2 мес.2017-2018 - 1 г. и 4 мес. (досега)БКП/БСП - управлява 8 год. и 6 мес.:1990-1991 - 1 година1995-1997 - 2 години2005-2009 - 4 години2013-2014 - 1 г. и 2 мес.2017 - 4 мес.БКП/БСП управлява 4 години без прекъсване при др.Станишев.Какво направихте другари? НИЩО на квадрат!!!
180
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
194 Тъй ли, я да видим историята 2004та тройната коалиция взимат властта с 25,96 милиарда БВП, 2008 предават властта с 54.41 милиарда. Над 100% увеличение на БВП за периода 4 години. ГЕРБ 2008 - 54.41 милиарда, 2017 - 56,83 милиарда за 9 години успяха да увеличат БВП с ЦЕЛИ 2.4 милиарда и около 5%!!! На вожда само БСП му беше виновна. Я да видим чуждите инвестиции 2008ма оставят 13,2 милиарда, 2017 са 1,9 милиарда. ЧУжденците и те бягат в този период. Че крадяха крадяха, ама не толкова.
179
6
 
8
 
! Отговори
Антон преди 5 години
Тази жена владее всички похвати на вербалната агресия. От устата й излизат само клевети, очерняне, лъжи, без доказателства. Сигурно ги учат в специални курсове в БСП, как да нападат хората, една лъжа, повторена многократно ,става истина. Да, но не. Младите българи са друго поколение. Ще се сменят и ще ви изметат от политиката. Само въпрос на време е. 40 години след 10 ноември и ще са се сменили поколенията.
178
9
 
10
 
! Отговори
В България е добре преди 5 години
Факт е, че в България се живее все по-добре! Въпреки лъжливите приказки на червените!Само се огледайте и вижте с очите си - пълни с коли пътища и магистрали, пълни с хора магазини и молове, пълни колички с покупки, всички хукват по курорти в България и чужбина, пълни ресторанти и кафенета, хората живеят добре и се забавляват, въпреки апокалипсиса, в който живеят БКП/БСП. Увеличават се влоговете в банките. Хората си купуват нови и модерни жилища. При соца - разпадащи се скапани панелки.
177
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Разговор от кабинета на Борисов с Валери- Валери аз никога не бих ти поискал оставката- знам аз крепя правителството- да ти си ценен кадър- тези майки ще протестират още месец и ще се откажат- да винаги така става с протестите
176
10
 
9
 
! Отговори
Делян преди 5 години
Г-н, Симеонов, като Ви наричат циничен - блокирайте и върнете назад решението на Правителството да им се отпуснат помощи на тези майки. Нека БСП да извади и да им даде пари - нали са по- загрижени и повече милеят за тях! Корнелия Нинова - да си раздаде милионите, като е толкова състрадателна!
175
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всички са един дол дренки. Като дойдат БСП какво ще се промени? Ще назначат свои хора навсякъде във властта и по общините, и те ще крадат като ГЕРБ. Разликата е нулева. Нужна е съвсем нова партия, с нови лица, които да работят за държавата, но това по-скоро е химера, тъй като българинът по принцип е много силен на думи, но като хване кокала мисли само какво да откраде и се корумпира за нула време. С други думи, така ще я караме и нищо няма да се промени.
174
2
 
10
 
! Отговори
Курнелия за смях... преди 5 години
Хората от село Шарково разказват, че *** Нинова и козата, която тя прегърнала носели еднакви фланелки с надписи Герб ни убива....
173
6
 
13
 
! Отговори
Въпрос към Курнелия? преди 5 години
Как една млада ***(*** Нинова) на 28 години, от село Крушовица, може през 1999г. да си купи за стотици хиляди долари едно от най-големите външнотърговски предприятия по време на соца "Техноимпекс" ? Нямам повече въпроси...
172
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бягай да се закопаш бе позитански лузър
171
5
 
13
 
! Отговори
позитано 20 преди 5 години
До до позитано 20 183 Как за 10 г. да няма подобрение в живата на българите? Ти сляп ли си? Нямам никакво намерение да те убеждавам. Живей си със заблудата.
170
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Върни откраднатите пари ***!