Паси зове: С Русия да се говори с уважение и отлично въоръжение

Бившият външен министър иска нови бази на НАТО у нас
843
Паси зове: С Русия да се говори с уважение и отлично  въоръжение
Снимка: Булфото

Има едно правило в дипломацията, което трябва да бъде прилагано към Русия и към други велики сили, но специално към Русия и специално в Черно море - с Русия трябва да се говори с огромно уважение и отлично въоръжение. Това обяви бившият външен министър Соломон Паси в предаването "Денят започва с Георги Любенов" по БНТ.

Още по темата
По думите на Паси обаче, Украйна няма нито едното, нито другото.

"Погледнете в Черноморския регион въоръжението на Русия - то е три пъти по-голямо отколкото въоръжението на Румъния, България и Турция взети заедно. Това е огромната причина за нарастване на апетита на Русия в Черноморския регион и единственото лекарство срещу този апетит е повече постоянно стационирано въоръжение на НАТО, на Запада, на ЕС в Черноморския басейн", отбеляза политикът.

По думите му в календара на "териториалните агресии на Русия" се наблюдава аритметична прогресия. 

"2000 година на власт идва премиерът Путин. Първата териториална агресия става 8 години по-късно в Грузия - 2008. Следващата е 6 години по-късно - 2014, в Украйна. Следващата е 4 години по-късно - 2018, в Азовско море. 8 - 6 - 4 - това се нарича аритметична прогресия, аритметичната прогресия на агресията. Това, което можем да очакваме, ако тази закономерност се потвърди за напред, до 2-3 години може да има следваща такава агресия, но тук става дума само за териториалната агресия", посочи Паси и продължи:

"Иначе моралната, пропагандната агресия, тя не е спирала никога и в момента България се намира в една от най-големите жертви на фалшивите новини и на пропагандната агресия, която идва от Русия", посочи бившият външен министър.

Той определи като "безсмислици" призивите за пращане на кораби в Азовско море.

"Да изпратиш военни кораби, които няма да използваш, това се нарича блъф. С руснаците да се блъфира е напълно ненужно и контрапродуктивно, с тях трябва да се разговаря от положението на равнопоставеността. В момента Запада и Русия не са равнопоставени в Черноморския басейн и това, което ние спешно трябва да направим - нови черноморски бази на НАТО в Черноморския басейн, включително около Варна и Бургас".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


843
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
515
2
 
2
 
! Отговори
Един от Дивия Запад преди 5 години
Предлагам Бойко и Радев да сдадът длъжностите ба Ким Чен Юн.Той е гледал много филми, а и да попържа знае.Истински българин, като Данко Харсъзина.
514
1
 
7
 
! Отговори
Ким Чен Ун преди 5 години
До тонката Ти кой телевизии гледаш бе НОВА ,БТВ , КАНАЛ ТРИ ИЛИ БНТ . В тези телевизии дават само светлото бъдеще в което живее Българина ,там освен такива мутанти като теб друго не дават ,защото така им е наредил татко Сорос .
513
0
 
8
 
! Отговори
Божкее ма вие не сте преди 5 години
...добре!Как е възможно толкоз коментар и никой не схваща проблема.Кой от вас се изказа професионално(като психотерапевт към МВР), за да се разбере, че индивида се е окопал у тях, плюска даденото му за да е ур од в цирка и чат-пат се изхрачва в ефир.Това недоразумение е време да направи с ПрезиРоска(размножител) и един бивш патриот(бабегътач), партия ОЧЗ-злостни(Организация на Чудовищата и Злодеите).Ако го е срам,то нека влезе в стъкленица и бъде запазен за поколенията.УНИКАТ!
512
0
 
3
 
! Отговори
Ким Чен Ун преди 5 години
До тонката С избори не става а само с Ак 47 ,но ти си страхливо *** и при такава ситуация първи ще припкаш в дън гори тилилейски .А за Северна Корея ще ти кажа там хората не искат и дачуят за думата демокрация и либерализъм защото знаят много добре стане ли това тогава и край на тяхната държава .Затова те си пазят социализма и не искат и да чуят за *** за,травестити ,содомити ,зоофилистици ,наркомани и пияндурици и всякакви други атлантически мутанти
511
0
 
3
 
! Отговори
Ким Чен Ун преди 5 години
До тонката Ха ха ха какъв *** от педеру-га бе .На Бойко по ще му приляга твоята шпакла точно когато се е насрал от страх да му шпакловаш ануса разбридан
510
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Паси зове: С Русия да се говори с уважение и отлично въоръжение"Думам ти дъще - сещай се снахо (нарежете руските Миг-29 на скрап и купете американските тенекии Ф-16, Ф-16 са отлично въоражение, само 1 милиард ще струват)
509
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Този момък не научи ли, че Русия с оръжие не можеш я уплашиш, Русия е водеща във военните технологии. Цял свят го знае, само той още не го е разбрал.
508
0
 
3
 
! Отговори
Ким Чен Ун преди 5 години
До От Ким Исти На Не е един еврейн а всички еврей са помагали на Турците да ни завладеят .Гледай филма венецианският търговец за да видиш как Те еврейте са давали пари на селджуките да си купуват наемници ,оръжие и продоволствие .Така че еврейте са ни по скоро врагове отколкото приятели и Пасито е пример за това .
507
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мони, едно е да искаш, друго е да можеш....
506
18
 
7
 
! Отговори
ВСИЧКИ РУСНАЦИ .. преди 5 години
..ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ!!НЯМАТЕ РАБОТА ТУК УБИЙЦИ , СЛЕД КАТО АРЕСТУВАТЕ И УБИВАТЕ БЪЛГАРИ И УКРАИНЦИ !!!СВОБОДА ЗА БЪЛГАРИНА БАЛИМЕЗОВ!СЛАВА НА УКРАЙНА!!!
505
5
 
4
 
! Отговори
Ким Чен Ун преди 5 години
До тонката На топличко си бил ти Аз и днеска бях на протестите и винаги ще бъда на барикадите докато не изритаме твойте господари от България ,не от властта и тогава ще дойде и вашият ред и ще ви съдим като съучастници в разграбването и унищожението на България .И да знаеш тези дето ги защитаваш първи ще избягат от България а теб ще те оставят на произвола на съдбата както е станало на 9 -ти септември 1944 година . Убийците избягаха а слугите им останаха и те го отнесоха най мног
504
2
 
2
 
! Отговори
От Ким Исти На преди 5 години
До Ким Чен УнТам е един еврей,а не евреите и второ пиесата е писана 200 години след като са превзели турците и нямало смисъл отново да ни завзимат)
503
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ТОЛСТОЙ"..НИЕ КУПИХМ ПОЛОВИН БЪЛГАРИЯ, ОСТАВА ДРУГАТА ПОЛОВИНА ..", "АКО УКРЕЙНА ИСКА БЕБЕТА ЗА ЗАКУСКА ЩЕ И БЪДАТ СЕРВИРАНИ"- НЕКА ВСЕКИ СИ НАПРАВИ ИЗВОДА ЗА ЕЗИКА, ЗА РЕТОРИКАТА, ЗА ОТНОШЕНИЕТО, ЗА БАЛКАНИТЕ, ЗА НАШЕТО МЯСТО НА БАЛКАНИТЕ, ЗА БАРУТНОТО БУРЕ БАЛКАНИ И ДА ВНИМАВАМЕ КАКВО КОВОРИМ, КАК ГО КАЗВАМЕ, ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ ЗА ВЕЖЛИВИТЕ ТУРИСТИ, ЗА ЗЕЛЕНИТЕ ЧОВЕЧЕТА ....ХАЙДЕ В ЦЪРКВАТА ПО ЕДНА СВЕЩИЧКА И ДА СЕ МОЛИМ ЧЕ МОНКАТА НИ ВМЪКНА В НАТО.
502
1
 
7
 
! Отговори
СциганинС преди 5 години
Тъй и не разбрах ,дали "Днес" са пуснали днес, новината за убийството на Сток Стрини -главнокомандващия на 5 флот на ВМС на САЩ !?
501
1
 
4
 
! Отговори
Ким Чен Ун преди 5 години
До Анонимен Да правилно го каза .Гледал ли си филмът Венецианският търговец .В него се разправя за венецианските еврей който са давали пари на Турците да си купуват наемници ,оръжие и продоволствие за да се бият и убиват Българи и да ни завладяват .Защото по това време Селджуките са имали държавица по територия колкото три големи Български града .А са успяли да завладеят почти целият Балкански полуостров за има няма 100 години .
500
3
 
16
 
! Отговори
Шефа преди 5 години
Умишлено канят провалени политици и ненормалници на ТВ екраните , това е част от хибридната война на Запада в България!А Соломон само носи името на великия мъдрец , на практика си е голям Г.Л.У.П.Е.Ц!
499
4
 
20
 
! Отговори
Реалист преди 5 години
На тоя вредител някой трябва да му запуши устата, най-добре с юмрук.
498
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Как е възможно този долен *** да е син на Исак Паси? Срам!
497
11
 
4
 
! Отговори
Един от Дивия Запад преди 5 години
На калпав българин,Емигрантите му виновни.:-)
496
2
 
2
 
! Отговори
Ludoto Lenche преди 5 години
.dumi na psihichno bolen chovek ...sa dumite na Pasi za Rusia !!! Takiva kato tozi sa stavali pomoshtnik natzirateli vav fashistkite kontslageri !!! Ehidno sashtestvo bez absoliutno nikakva dusha !!!....Tipichnia predatel,donosnik.