Джамбазки: След Войводиново - към именията на бароните

Трябва да се прекрати гетоизацията, смята евродепутатът
12 яну 2019 10:00, Александър Попов
163
Джамбазки: След Войводиново - към именията на бароните
Снимка: Булфото, архив

Заместник-председателят на ВМРО Ангел Джамбазки се обяви не само за премахване на незаконните цигански катуни, но и за премахване на огромните имения на бароните.

"Трябва да бъдат съборени и отнети тези огромни имения на бароните. Трябва да бъде разрушено гетото. Има липса на справедливост в обществото, има малки наказания и това трябва да бъде прекратено, защото чупи самата основа на българското общество", заяви той пред Нова тв.

Още по темата
Той определи целия този процес като гетоизация, с която държавната администрация не иска да се справи.

"Отиваме при бароните. За десетки къщи и палати на барони съм извършил всичко, което е необходимо като административна дейност – питал съм НАП, Прокуратура, ДНСК, Агенция по приходите, но отговорите са безумни, те са измиване на ръцете. Сега вече ги имаме всичките и започваме да ги показваме. Трябва да се отнемат именията, които направиха телефонните измамници в Червен бряг, Плевен. Това са бароните. Там ще отидем сега", каза още Джамбазки.

Според него премахването на незаконните постройки във Войводиново трябва да бъде повод да се продължи решаването на проблема по този начин.

"За да не каже някой, че това е отмъщение, сега трябва да се отиде при бароните и трябва тяхното имущество да бъде отнето, за да започне действително решаването на циганския въпрос. Това трябва да продължи", подчерта Ангел Джамбазки.


163
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
112
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До Анонимен

Олее верно аз забравих , че имаме прецедент ... Той само взима отношение когато Боко направи някой гаф
111
4
 
25
 
! Отговори
до 115 от славянин преди 4 месеца
Премиерът в Брюксел ли е или в Уашингтън, че не взима никакво отношение по случая!?
110
2
 
8
 
! Отговори
до TURK от славянин преди 4 месеца
Абе то и вие или на латиница или на кирилица пишете, защо не си смените азбуката със своя!? Акъл ли нямате достатъчно да си измислите своя!?
109
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
ПРЕЗИДЕНТА ДА НЕ Е В МОСКВА,НЯМА НИКАКВО ОТНОШЕНИЕ ПО СЛУЧАЯ.
108
2
 
20
 
! Отговори
до родолюбец от слав преди 4 месеца
Та казваш - нито турско робство е имало, нито Русия ни е освободила понеже не е имало от какво да ни освобождава! Ами хайде родолюбиво си стегни куфарите и се прибирай у дома в анадола!
107
8
 
11
 
! Отговори
Ужасс преди 4 месеца
Дей комуниста Винету ва??? АверА на Ердоган??? И на оня с белият чаршаф???
106
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Как ще стане това като партиите печелят гласове от бароните ! Вече даже в гетата се продава дрога . Никой не ги закача защото носят пари в касите чрез кражби , имотни измами, телефонни измами.
105
9
 
15
 
! Отговори
родолюбец преди 4 месеца
Закона трябва да се прилага еднакво за българите както и за другите етноси.
Социалистите минират обществото като създават понятия като Цар Киро, Барони и т.н.
Турско робство, Русия освободител и други понятия от конюнктурен социалистически интерес подхранват расизъм и чуство за превъзходство у определени етноси. Това трябва ясно да се разбира. Необходимо българския народ да се самоосъзнае и да прекрати тази атака срещу българското самочуствие и самосъзнание.
104
1
 
22
 
! Отговори
има идр варианти.. преди 4 месеца
Иначе законите са страшни --дори външна тоалетна нямаш право да имаш иска се документи от хидронезнам си какви за подпочвени води отстояния --външната тоалетна трябва да е хидроплътна и да идва камион да я почиства и струва колкото половин къща--- ако се тръгне по буквата на закона в селата ще стане страшно и за българи иза роми...
103
4
 
5
 
! Отговори
има идр варианти.. преди 4 месеца
В много от селата който са по-далече изоставените къщи са много евтини купува я и прави ремонт който по принцип няма право до го прави ,но стройтелен контрол не се занимава ,ако няма жалба точно какъв е ремонта и дали има конструктивни промени --пък и това е по добре отколкото къщата да се срути и да затрие 10--15 човека е така се строй от бедни хора без пари -- дето се казва с пари и баба може. А българите си падаме по мръснишките номера ,а почнеш нещо едно телефонче и сградата долу...
102
4
 
4
 
! Отговори
има и др варианти... преди 4 месеца
В много от пловдивските села които са на 20 км около града повечето жители са ,,роми,,кметовете им отстъпват парцели и започва строителството, ама както знаете визи планове и прочие струват половин къща номера да се избегне , всеки става свидетел на другия ,че там е съществувала къща стара и това е ремонтирана и лека полека нещата стават и то много по-- евтино от ,ако тръгнеш по цялата процедура къщите са здрави не по-малко от на българите и така не живеят като животни което все пак е по-добре..
101
12
 
27
 
! Отговори
Хаххх преди 4 месеца
Зверски писъци на гладни турски тролове!
Това означава,че Джамбазки е на прав път!
100
3
 
5
 
! Отговори
първо четете ,после. преди 4 месеца
Много се пише ,че къщите им са незаконни , но аз съм се интересувал какъв е механизма за строежа на чисто новите им къщи и метода е почти законен с леко намигване от страна на местната власт това е в 90% от случаите не говоря за някой коптори или картонени бараки които са на най бедните-- така или иначе с ,,удостоверенията за търпимост,, държавата е приела компромисен вариант --там къщата е стара и законна но е забранена конструктивна промяна --това не се спазва ,но номера минава... с кмета..
99
9
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Бе, гледа да е водач на евролистата и да си осигури следващ мандат, и да ни се смее на акъла!
98
14
 
12
 
! Отговори
Кешан преди 4 месеца
Джамбаз, също като теб са разсъждавали турците, когато бастисаха селото на баба ти - Булгаркьой през юли 1913 година!
97
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Ей джамбазино нещо прикриваш май, не само на барони и на римляните,всички незаконни жилища строежи като хотели небостьргачи и тнт трябва да бъдат премахнати! Незконите Дюнини дюни дюни дюни дюните сьщо.
96
4
 
7
 
! Отговори
не ги слушайте въобщ преди 4 месеца
Валерито мълчи и не се обажда щото разбра ,какво идва за изборите, другите почнаха --умреме да влезнем в Европа правителството в което са и което точно ТЕ подържат е за пълна евроинтеграция ..те са в в 1890 г и ти говорят някакви лозунги Мизия , Тракия , Македония правят се на воеводи от хиляда и балканската война... За пълна евроинтеграция има условия и те ги знаят ,ако трябва да ги изброя ,но условията са в пълен противовес на техните приказки--просто си дрънкат и се мъчат да съберат
95
6
 
14
 
! Отговори
Питър преди 4 месеца
До TURK

Именно защото са менте патреоти. Левски не е искал само държава на българите, а държава на закона и справедливостта, свята и чиста република.
Тия искат само да напълнят търбусите.
94
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Като го тледам първото 13 годишно ромче ще го нокаутира -- ама той няма да иде при бароните ,а праща другите ...
93
11
 
15
 
! Отговори
TURK преди 4 месеца
И ВСЕ СА С ТУРСКИ ФАМИЛИИ НАЦИОНАЛИСТИТЕ(ПАТРИОТИТЕ)-ДЖАМБАЗ-ов, КАРАКАЧАН-ов,СИДЕР-ов,СУЛТАНКА ПЕТРОВА.....ЗАЩО НЕ СИ СМЕНЯТ ФАМИЛИИТЕ АДЖАБА.....НАЛИ СМЕНЯТ ИМЕНАТА НА ДРУГИ ХОРА И МЕСТНОСТИ-СМЕШНИЦИ