Премиерът Борисов спокоен: Прекрасно си работи коалицията!

Нямам нищо общо с обвиненията към Елена Йончева, съобщи премиерът
Обновена: 23 яну 2019 20:46 | 23 яну 2019 18:00, Красимир Ангелов
229

Всяка политическа партия, нейните лидери си имат политика и си я развиват. Важното е да не пречи на общата работа на правителството, а то не пречи. Сутринта имахме Министерски съвет. Прекрасно си работи коалицията. Това обяви премиерът Бойко Борисов в Димитровград в коментар на поредните скандали при Обединените патриоти.

Премиерът бе категоричен, че напрежението в малката коалиция не се е отразява на инвестиционния климат в страната, което по думите му е най-важното.

"Това е най-важната политика - повишаване на доходите, работните места и високо технологични производства", посочи още Борисов.

Още по темата

Той поиска през още март "да направим поне 3 първи копки на лотове на "Хемус". "Защото виждате на юг по магистралите - завод след завод. На север няма нищо", отсече Борисов.

Той коментира и обвиненията от днес срещу депутатът от БСП Елена Йончева.

"Крадецът вика дръжте крадеца. Нито знам, нито се интересувам от тази партия и тези хора. Те за "добро утро", за "добър ден" и за "лека нощ" трябва да кажат Бойко Борисов. Всички свои неудачи – с Бойко Борисов", отчете премиерът и заяви, че няма нищо общо с обвиненията срещу Йончева.

"Съжалявам, че говоря за себе си, но нито съм имал нещо общо с КТБ, нито с който и да било", допълни премиерът.

Той коментира и предстоящите избори за европарламент през май.

"Очакванията ми са, че евроизборите ще бъдат трудни, но ГЕРБ е направила много, за да ги спечели", посочи Борисов.

Премиерът не прие резултатите от изследавне на агенция АФИС от днес, което показва преднина с около 1% на БСП пред ГЕРБ на изборите за европарламент. 

"Кой е шеф на АФИС". На кой е собственост тази агенция. А агенция "Рога и копита" дава, че ГЕРБ води с 20%, коментирайте ми вие", отсече Борисов.

"А иначе членовете на ИБ на БСП може да си направят телевизия, после може да ме питате и какво говорят по телевизията, направили са си социологически агенции още преди 20 години, с цел да манипулират общественото мнение. Спомням си, когато бях кандидат за кмет, тези агенции дадоха, че Татяна Дончева и Милен Велчев вече са ме изпреварили с близо 20%. А ги претрепах със 70% разлика. Те затова са направени", заяви още лидерът на ГЕРБ.

В Димитровград днес Борисов откри новия завод на индийска компания.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


229
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
95
2
 
56
 
! Отговори
Голям смях преди 5 години
Бочко, Бочко, речта ти е пълна с празнодумие и показваш безхаберие по всички теми в национален и международен мащаб. Стой си в канцеларията и си пуши скъпите пури, че дори и децата вече ти се присмиват.
94
3
 
58
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Страшно крадене, страшно лъжене, страшно дране на народа!Срам нямате!
93
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много ми хареса . Заглавие от вчера . ,, Защо изобщо ни е държавата ? "
92
4
 
45
 
! Отговори
Даскала преди 5 години
Хайде бре , нямал нищо общо?А да му вярваме ли на този , когато обвинената ГО осъди като ЛЪЖЕЦ?
91
0
 
47
 
! Отговори
А бе преди 5 години
Борисов НЕ Е собственик на ГЕРБ,а само (подставено)лице!Вижте пътя на парите и ще разберете за какво става въпрос.Дори Цветелина Бориславова е по-високо в йерархията.
90
3
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вписванията , паспорти от Каракачанов , АПИ , петдесет оставки на некадърници за година , винетки , горивата .......Българино , ти ли даде 20 % за Собственика на ГЕРБ ???
89
3
 
50
 
! Отговори
Майтапчия преди 5 години
Понеже ми трият стихотворението за Б.Б.,ще пусна едно за Ц.Ц.Имаме си един политик изпортен,по произход випусник спортен.Цецо се той нарича,и да подслушва най-обича!По недвижимите имоти си пада,няма за него по-голяма награда.На изборите е цар,за номерата му няма цяр!Всяко магаре ще избере,как-никой не ще разбере.Всичко живо го мрази,ала мястото си добре пази.Кандидат е за затвора,но го крепят важни хора!Е,нека си остане със здраве,След някоя година ще го забравим...
88
24
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
При БСП навремето обвиниха Цв.Цветанов за някакви апартаменти.Отговори ми, тогава прокуратурата беше ли слугинска или не?
87
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кво стана с едни пасторти, некоя коалиция нещо беше там спомената в афера. Или има нещо и нема нищо а?
86
3
 
34
 
! Отговори
лопатка преди 5 години
Нагла простотия.
85
2
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ГРОБ е организирана престъпна група за ограбване на народа и смазване на инакомислещите!
84
3
 
35
 
! Отговори
baihui преди 5 години
Не съм чел статията (само заглавието) но мога да кажа, че при управлението на *** от ГРОБ, България се върна 100 години назад във времето! Дребните душици нямат право да управляват! При тях важи правилото "лична изгода" а не "морал"!Продали са се на юдейско-евангелистките господари зад океана, но не съм съгласен да застрашават живота на моите деца и внуци! И за тях ще има "Видовден" когато ще бъдат обесени на площада!
83
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А Кутев?
82
26
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Така е, червени. След като Прокуратурата взе да ви повдига обвинения за кражбите ви веднага взехте да надавате дружен вой.Хареса ми много, че зад Йончева днес се бяхте събрали всички червени престъпници от БСП. Не бяхте в настроение, увесили нос, идва разплата за безчинствата ви в България!
81
30
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен - Наистина ли ще гласувате за Собственика на ГЕРБ ?Разбира се, ще гласуваме за ГЕРБ! С БСП идва много по-лошо! Други няма!
80
5
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Долу ГЕРБ! Тази година ще паднете искате или не от власт! Дърт комунист си бе човек! Демократ от теб Няма как да стане! Това твоето е лицемерие! Борба и жажда за власт!
79
6
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Половин час новини ... убийство, банкомат обран , арестувани полицаи , изнасилване , показен арест в центъра на София , тринадесет годишна ражда второто дете , нападната мед.сестра , целият спешен център напуска , румънски болници лекуват българчета .......!!!!!!Наистина ли ще гласувате за Собственика на ГЕРБ ?
78
3
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не трябва да се допуска бандитска партия Герб да назначи новия главен прокурор!! Лекето , което беше не трябва да се повтори! Съд за гърбистите!!
77
18
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен - Вие сте против разследванията ли, какво?Как да не са против "другарите", цялата банда зад гърба и!
76
26
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тези бедняци са в резултат именно на вашето управление на БСП, когато три пъти фалирахте държавата.А Бойко просто се опитва да оправи вашите каши.