Заради "Апартаментгейт": ГЕРБ ще си понесе отговорността

За всеки, превишил правата си щяло да има последствия
Обновена: 24 апр 2019 21:50 | 24 апр 2019 21:30, Петя Славова
65

ГЕРБ ще си понесе отговорността за скандала с "Апартаментгейт". Това обяви в "Денят ON AIR" евродепутатът Андрей Новаков. По думите му всеки един от партията, който е превишил правомощията си, и е нарушил закона ще си поносе последствията.
Още по темата

Новаков допълни, че няма как акцията "Апартаментгейт" да е спонтанна. Той бе категоричен, че уволненията, които последваха скандала, трябва да се случат и в останалите водещи партии, чиито членове също бяха хванати в нерегламентирани имотни сделки.

"Именно по времето на ГЕРБ бяха приети мерките за публичност за имотите. Ние показахме, че когато има проблем, трябва да се носи отговорност. Вижда се, че президентът има доста съмнителни моменти в автобиографията си, тъй че не можем да слушаме морални тези от него. Това трябва да започне да се случва и в другите политически партии. Очевидно е, че тази акция не е спонтанна. Единственото, което се случва от сутрин до вечер е да се разнасят компромати. Не знам как ще работим заедно с Елена Йончева, която всеки ден залива ефира с нападки и заяждания", каза Новаков.

Евродепутатът също така сподели, че 1/3 от следващият европарламент може да бъде съставен от хора с крайнодесни и екстремистки нагласи, което ще доведе до хаос.

"Никога, когато има грешки, не сме се отрекли от това. За 20 дни много хора се разделиха с позициите си. Чакаме да видим кога другите партии ще направят подобно нещо. Нямаме нужда от съвети от БСП как да движим икономиката на България. Има хора, които са изразходвали европарите за построяване на къща за гости. Една трета от следващия европарламент ще бъде излъчен от партии, които разчитат на популизма, екстремизма. Това създдава предпоставки за хаос", заяви Новаков пред Bulgaria ON AIR.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


65
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Политиците ни имат пари не за апартаменти, а за жилищни комплекси. Проблемът е ,че не могат да докажат парите ,защото 100% са крадени, гепени,и тн.Затова се принуждават да правят римлянски номера и да се излагат като кокошкари...
14
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
не оставки - СЪД и ЗАТВОР за корумпираните физкултурници, пацо тераси, тони балкони, живко суджуци и прочие индивиди. и отнемане на имуществото, за което не могат да докажат доходи и как така са го придобили? търговия на влияние ли има? конфликт на интереси или престъпни схеми с обществени поръчки? а може би всички накуп?!?
13
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Последствията ще бъдат за цялата партия.Но не ги жалете.И да не са на власт,пак ще са по-добре от нас.Добре са се погрижили за целия си живот.
12
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
докато не бъдат осъдени и вкарани в затвора нищо няма да се промени, всичко друго са празни приказки за да се замаже положението. и редовните опрадвания с другите. тук става въпрос за тях конкретно, но по-лесно е да прехвърлиш топката че и другите са виновни. трябва да бъдат наказани на изборите много тежко! друго няма да ги спре!
11
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мда. Въпросът някак спонтанно, но несправедливо, се измести, че му било незаконно жакузиту на терасътъ на мезонетъ. Но всъщност първият въпрос беше как може тоз честен държавен служител да има 180-300 хил. кинта несъответствие между притежаваното и декларираното имущество. Вторият, и още по-важен въпрос, е откъде въобще тоя ка**** има хапартаменти за 600 хил. кинта, при положение че и той, и жена му цел живот са били държавни чиновници. Ай това да ми обясните (а за законността на жакузиту хич и не ми дреме). Мерси съм.
10
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ГЕРБ защо ни зарибяват с навеси? Законни ли са паричките за покупката и декларирано ли е на действителната стойност по квадратурата.
9
1
 
34
 
! Отговори
Герберист преди 5 години
Ще си поемемаме вината .Съъъс суджуци на тънко.
8
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Най-незаконното е,че крадливата герберастка сг ан няма законни пари да плати придобивките си и затова се налага да съчинява басни.Иначе е сигурно,че са си платили пазарната цена.Сега са калкулирани парите за закуска на тъщите от ученическите години и пак не стигат.
7
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тиквеното блато Младост ще удави фандъците, а Гаф Игнатиев и цялата ремонтна крадлива съсипия ще ги закопат.
6
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Значи окончателно стана ясно, че терасата не се води за обща площ. Второ, терасата е част от имота на Георгиев. Трето, Георгиев не е декларирал терасата си като част от имота. Което си е пар екселанс закононарушение. Четвърто, този "антикорупцоионен" юнак е купил имота си, далеч под пазарната му стойност, вероятно и заради тънкия трик с терасата. Пето, някой ще потърси ли сметка на "антикорупционния борец"?
5
1
 
38
 
! Отговори
Нане преди 5 години
Не виждам ,до момента някой да е поел отговорност,за каквото и да е в опосканата ни Родина...Колко е мило да усвоиш някакви си милиони...И да си подадеш оставката...Безценно...
4
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ако аз попълня документ с невярно съдържание относно каквото и да е било , ни скъсват от проверки , наказателно постановление , опастност да ти отнемат и конфискуват имот заради нищо , а на този какво ще му направят , пак нищо , ще ги събори , ще си изкара разрешително и пак ще ги построи .
3
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пацо терасата, Живко суджука, Краси Чайника, Цецо Асансьора - все отбор юнаци с войвода Бай Муй.
2
0
 
28
 
! Отговори
Краси с 5 тераси преди 5 години
Аз смятам да поема своята отговорност с мезетата..
1
0
 
34
 
! Отговори
Кога преди 5 години
Ще има затвор за хората който си купиха евтини апаратаменти никога ЛЪЖИ ? не ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ГЕРБ ? ТЕ СИ КУПУВАТ АПАРТАМЕНТИ А НАРОДА ?? никога ГЕРБ ?