БСП иска отмяна на санкциите срещу Русия. Неефективни са!

Доводите за искането – основно икономически
31 юли 2019 12:17,
84
БСП иска отмяна на санкциите срещу Русия. Неефективни са!
Снимка: Булфото

БСП настоява за отмяна на санкциите срещу Русия, тъй като те са "доказали своята неефктивност и лош икономически резултат". Затова червените внесоха проект на решение, с което Народното събрание да се обяви срещу санкциите.

Още по темата
"Доводите са преди всичко икономически. Очевидно е, че както за България, така и за цяла Европа, санкциите дават лош икономически резултат, а и доказаха своята неефктивност. Туризмът, леката промишленост, хранителната промишленост губят от това", коментира соцдепутатът Антон Кутев.

Той поясни, че с решението да се обявим срещу санкциите се задължава председателят на Народното събрание да обяви решението пред Европейския парламент и другите държави членки.

Кутев настоя, че това не би било прецедент и даде пример с Франция и Кипър, които са приели подобни решения, а в Словакия и Белгия се обсъждат в момента.

"Смислено за нашата държава е да предприемем мерки за отмяна на санкциите срещу Русия, както и за реципрочните санкции на Русия срещу държави от ЕС", заключи депутатът от БСП.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


84
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
0
 
0
 
! Отговори
Мили родни преди 4 години
Бесепарчета... И Кутевченца... И Добревченча... И.....
59
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Путин не ни обичал...Кой обича джавкащи палета, които преди е хранил ? Видя се, че Русия може без нас. Вместо ЮП - СП2 и ТП. И молби в Масква за поне малко газ, че да не изсъхнат гептен тръбите. Хайде, моля, и туристи с евтини визи.А, ще строим гьол.Хайде пак МАсква.Гундяев каза на летището, че без НАШИТЕ азбука и религия, те нямаше да са това, а ние го оплюхме.Хайде сега в центъра на кръговото.
58
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тогава да ги засилим тия санкции - хем бесипйету ще са доволни, хем *** щото нали са като оплодителна семенна течност за икономиката на р00сиа!
57
3
 
5
 
! Отговори
Ф преди 4 години
И да отмените и да не - американски и западноевропейски фирми вече заеха мястото ви. Правителството на Бойко излязоха балъци! Погледнете се отстрани само и ще видите как ви се смеят вашите приятели от Запада!!!
56
3
 
3
 
! Отговори
джо преди 4 години
Мярката е безкрайно закъсняла. Има един лаф "След байрям - нови ***" Вече нашите фирми трудно ще възвърнат дяловете от пазара в Русия, защото там вече са други фирми. Предимно от централна и западна Европа, които заобиколиха санкциите като създадоха смесени предприятия.Нашите управници тогава захапаха въдицата и заедно с Полша и прибалтийските републики ще гледаме жално, братята Американци.Щото май, те щяха да на компенсират........ МАЙ
55
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Като са неефективни защо искаш отмяна ?! Какво те притеснява ?! Или вие, от БКП ще предложите по-ефективни ? :)
54
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ГрингоНямат ефект, демек не вършат работа по темите зради които са поставени, но затрудняват максимално диалога, икономически и политически, това означава че не вършат работа. И като цяло, кой крив, кой прав е много относително, но по-лесно е другият винаги да е крив, така е и с нас хората, винаги другият е лошият
53
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А ние искаме пълна забрана на БСП като приемник на терористическата БКП. Както и на другите и производни.
52
5
 
3
 
! Отговори
Едо преди 4 години
Виждам, че тук драскат ФАНАТИЦИ-ЕКСТРЕМИСТИ И БЕЗБОЖНИЦИ, ИЗПАДНАЛИ В ДИВАШКА ЗЛОБА! ,,Народ, без Иисус Христос, отива към подивяване!" Ф.Достоевски
51
3
 
7
 
! Отговори
Гринго преди 4 години
Добре бе другари и другарки ,ако са неефективни санкциите защо искате отмяната им ?Няма логика,нещо което не ти пречи просто не го забелязваш.Германците и другите западняци що не реват?Щото самовари , балалайки и матрьошки ли да внасят ?
50
5
 
7
 
! Отговори
Едо преди 4 години
Тука едно маргиналче бръщолеви за връщане на Крим на Украйна! С КРИМ ВЪПРОСЪТ Е ЗАКРИТ! ТОЙ Е ЖИЗНЕНО, ЕКЗИСТЕНЦИАЛНО ВАЖЕН ЗА РУСИЯ! Ако не е руска военна база, щеше да е вече американска такава! С ВСИЧКИ ТЕЖКИ ПОСЛЕДИЦИ, БЪЛГАРИЯ Я НАБУТАХА ВЪВ ФАШИЗИРАНОТО НАТО! Кой е виновен?! Политиците, като царя, Паси, Станишев, Костов, Петър Стоянов и цялата им шайка? ЕДВА ЛИ САМО ТЕ! ,,ВСЕКИ НАРОД ЗАСЛУЖАВА УПРАВЛЕНИЕТО СИ!".
49
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонименЗА МИЛОСТТА СИ ПРАВ, ОБАЧЕ САНКЦИИТЕ СА ОТ РУСИЯ КЪМ ЕВРОПА, А ТИ КАКВО МИСЛИШ ЗА ОНИЯ ВЕЖЛИВИ И МЪЛЧАЛИВИ В ДОНБАС, ЗА ОТДЕЛЯНЕТО НА КРИМ ОТ УКРАЙНА, ЗА ЕЖЕДНЕВНИТЕ КРЯСЪЦИ ПО РУСКИТЕ ТЕЛЕВИЗИИ КОЛКО БИЛЕ ЛОШИ УКРАИНЦИТЕ И КАКВИ ФАШИСТИ СА ТЕ- ТОВА НЕ Е ЛИ ГНУСНА ПРОПАГАНДА- Е КАКВА МИСЛОСТ ЗА ДЪРЖАВА КОЯТО НЕ ИСКА МИЛОСТ. НАРОД КОЙТО ПИЕ ГЕЛ ЗА ВАНА ВМЕСТО АЛКОХОЛ НАЛАГА САНКЦИИ.
48
2
 
7
 
! Отговори
Боли ме дедовия преди 4 години
За рассия санкциите и лично за ШундинАре у лево
47
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Разбира се,че санкции въобще не трябва да се прилагат спрямо Русия!И ВЪПРОСЪТ НЕ Е САМО ИКОНОМИЧЕСКИ,НО ПРЕДИ ВСИЧКО И ОСНОВНО-ДУХОВЕН! Защото е писано:,,Обичай ближния си,както себе си! и Правете така на другите,както желаете, те да правят на вас!" ТОВА СА СТРОГИ БОЖИИ ПОВЕЛЕНИЯ! Пита се:Къде ще се дянат всички тези духовни маргинали,когато дойде време да дадат отчет на Бога,за всичко, което са вършили в телата си?! Защото, ,,МИЛОСТТА ТЪРЖЕСТВУВА В СЪДА!" Показвайте милост!
46
1
 
9
 
! Отговори
Тез лайнари преди 4 години
Винаги са бичи загрижени за матушката си повече отколкото за България!Пълни ***....
45
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 56 Когато един човек е глупав, то е до края на живота му. Санкциите са в ущърб на Бг, не на Русия.
44
3
 
9
 
! Отговори
И преди и сега преди 4 години
Бесипету са *** на рушки дирнициОтврат!
43
4
 
10
 
! Отговори
АБЕ, КАПУТЕВ.... преди 4 години
ТИЯ ЛАФОВЕ СЕ ИЗТЪРКАХА, БЕ....!ВИЕ ЗА БЪЛГАРСКИТЕ ДЕЦА НЕ СЕ ГРИЖИТЕ ТОЛКОВА, КОЛКОТО ЗА ОНИЯ ПЙЯНИЦИ ОТ РУСИЯ.
42
3
 
7
 
! Отговори
патриот преди 4 години
ние ще им изнасяме месо от чумави прасета -те ще ни внасят болни със сифилис рускини.
41
4
 
10
 
! Отговори
Крим не е руски преди 4 години
санкциите са заради агресивната политика на Пусия ,подкрепяне на тероризма и участие (новичок,сваляне на пътнически самолети,избиване на цивилни в Украйна и Сирия...),окупиране на цужди държави. Кутев и БСП значи подкрепят действията на Русия в тези престъпления та искат отмяна на санкциите. Ами добре че си показват рогата...