Бойко Борисов: Радев ходи като дърта свекърва след нас

Премиерът се възмути на критиките на президента
Обновена: 3 апр 2020 13:51 | 3 апр 2020 13:45, Нели Христова
699
Бойко Борисов: Радев ходи като дърта свекърва след нас
Снимка: БГНЕС

Премиерът Бойко Борисов отговори на критиките на президента Румен Радев за извънредното положение. Той бе на посещение, заедно с генерал Мутафчийски, в завода "Арексим" в Смолян, който произвежда защитни маски и очила.

"Аз сутринта му се обадих, да му изкажа съболезнования, в чисто човешки план. Просто се чудя... в ден, в който баща ти е умрял, да говориш нелепици. И аз няма да го направя. Просто приемам, че всички тези нелепици, които е казал, защото цял свят е направил като нас, ЕК прие варианта 60/40, стотици фирми вече са се записали. Можем много да говорим, но в такъв тежък за него ден, аз не бих си го позволил. Нямам такъв морал", заяви премиерът.

"А иначе бих казал за мерките - един родител, който си обича децата, когато трябва да го заведе на ваксина или когато трябва да го заведе на зъболекар, детето плаче, дърпа се, страх го е, но истинският родител знае, че само това може да му спаси живота за в бъдеще и то да е здраво. И колкото и на майката, и на бащата да им е криво, че това дете страда, те го завеждат и правят тези манипулации. Това мога да кажа", каза Борисов.

"Толкова и нас ни боли. Но ето, ако президентът счита, че извънредното положение е ненжуно в цял свят, да му наложи вето. Аз ще извадя ГЕРБ от залата. Да оставим народа без извънредно положение, да го уморим. Буквално - това е предложил днес той. Като някоя дърта свекърва, ама от тези злобните, само ходи и върви след нас. Ние обикаляме България, за да възстановим производсвото, да дадем бизнес, да им дадем поръчки, хляб да ядат. И някой излезе, дали му там листчето, каже пет приказки и се прибере", допълни още премиерът Бойко Борисов.

Той се възмути, че Радев не е отговарял на журналистически въпроси и нарече това цензура.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


699
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
447
6
 
24
 
! Отговори
ДАЛЕЧНАТА ЗАСТАВА преди 4 години
Винаги ми е бил много занимателен изказа на Борисов.Толкова добре кореспондира с лАумпените и те така добре разбират наговите послания лъхащи на първична елементарност
446
13
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Едно време на възрастните се целуваше ръка,сега президента дава пример кое е важно днес за него. Рейтинга и политиката!
445
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Явно българинът си е мазохист по природа. Нищо чудно, че сме били 500 години под робство.
444
24
 
18
 
! Отговори
Злобюл дондуков преди 4 години
Каквото и да направи Борисов, Фатмакат ще каже, че е грешка.Квинтесценция на Неадекватността и Злобата е руския Резидент на дондуков уан.
443
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аз обаче имам деца и не искам заразени от ковид 19 да кашлят и кихат върху тях докато пътуват с градски транспорт ясно ли ти е?------- Никой не киха и не кашля в ГТ, най-малко пък върху деца. Но ако толкова ви е страх, подтичвайте след рейса - балсам ви майката.
442
23
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Как да видиш пресконференция на Радев като всичко му е дадено да научи наизуст ! Точно с три въпроса ще го разгадаят.Борисов е прям,конкретен с разбираем език.Казва всичко ,което знае и мисли към момента.Не се крие и винаги е директен ! Евала !
441
12
 
31
 
! Отговори
ДАЛЕЧНАТА ЗАСТАВА преди 4 години
"Премиерът се възмути на критиките на президента"Как ли Борисов съжалява за келнерчето Плевнелиев,беше удобен като стара обувка.Можеше при нужда другарски да го поплясква по вратът,а сега му се случи ,много несговорчив президент,който даже го критикува.Каква мъка,а Борисов се изживява вече като Луи 14-ти и остава да се изтъпани по телевизията и да заяви "Държавата това съм аз".Как ли щеше да му завиди френският крал,че по негово време не е имало телевизия,та да може да се явява всяка вечер
440
24
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кривоглавия се опитва да вдигне сринатия си рейтинг от десито, без изобщо да му пука, че хората умират.
439
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ВелесОт какво ще починеш е Божа работа и лично твой проблем. Аз обаче имам деца и не искам заразени от ковид 19 да кашлят и кихат върху тях докато пътуват с градски транспорт ясно ли ти е? Или ти и такива като теб ще спазват мерките против вируса или вървете на майн*та си
438
13
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Цялата патардия, байно,я прави Пипи зеленото чорапче!
437
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тея пък били възмутени от езика ! А ония костюмираните като манекени и демагогстващи само с дипломатичен език до къде ви докараха ? 800 дена,като му дойде времето.Рано е още...Я да не излизате с този език.Защото ни лъгаха години само с блажни и културни езици!
436
5
 
26
 
! Отговори
ТОЗИ... преди 4 години
ТОЗИ Б.Б. НЯМА ЛИ КОЙ ДА МУ КАЖЕ ДА ГОВОРИ НА МАЛКО ПО ВЪЗПИТАНО- САМО ЧЕ ТОВА СТАВА В ПЪРВИТЕ СЕДЕМ ГОДИНИ И НЕ СЕ ЛИ НАУЧИ СИ ОСТАВА .....Т ЗА ЦЯЛ ЖИВОТ И СЕГА НА БЪЛГАРИНА МУ СЕ НАЛАГА ДА СЛУША "***"ДЪРТА СВКЪРВА" ТОЛКОВА МНОГО ГЛУПАВИ ДУМИ ИМА В РЕЧНИКА МУ - ДНЕС НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ ПРОГЪРМЯ ОТ ТОВА ЧЕ КАКВО Е СТАНАЛО М/У ПРЕЗИДЕНТА И ПРЕМИЕРА И КАКВО??????ЕДИНИЯ КАЗВА ИСТИНАТА ДРУГИЯ ОТГОВАРЯ НА НЕРАЗБИРАЕМ ЕЗИК - С ПРАВО НАРИЧА ЖУРНАЛИСТКИТЕ ***
435
14
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не сме видяли и чули за пресконференция на Радев! Говори си нещо под нос и е контра на всичко което се прави в Държавата! Ама го е страх да излезе пред журналистите на живо!
434
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Цялата патардия е, да дръпнат десет милиарда заем и да си осигурят следващия мандат. Ей за това е!
433
0
 
3
 
! Отговори
До северозапада преди 4 години
А как живеят китайците ?!Я се поинтересувай !
432
5
 
10
 
! Отговори
Този преди 4 години
Е много ***....и арогантен.
431
3
 
6
 
! Отговори
До Велес преди 4 години
Кои производства е затворил Борисов ?
430
7
 
16
 
! Отговори
666 преди 4 години
Дали си верва тиквата мие чудно?!
429
8
 
9
 
! Отговори
Маг Минчо преди 4 години
Бушуват червени циклони в сайта - на хубаво е!
428
9
 
24
 
! Отговори
Велес преди 4 години
-Господа управляващи, пускайте производствата, не затривайте държавата! Този вирус, рано или късно всеки ще го прекара! Да не се окаже, че щетите от вируса да са по-приемливи от щетите от жестоката карантина!-Аз например,съм на 70.Спазвам препоръките и не излизам навън.Прекарал съм инфаркт, имам и диабет.Както и съмнения за раково заболяване.Преди карантината, лекарите ми препоръчваха задължителни разходки на чист въздух. Сега-карантина!И от кое ще почина. Коронавирус, обездвижване или глад??А?