Радев и БСП били виновни, че няма да имаме пари от ЕС

За Плевнелиев той и БСП ни отдалечили от Еврозоната
Обновена: 5 апр 2020 15:00 | 5 апр 2020 14:39, Камелия Цветанова
598

БСП и Радев са виновни, че няма да получим пари от ЕС, защото те всяваха страх за еврозоната, смята президентът в периода 2012 – 2017 г. Росен Плевнелиев.

Според него те са тези, които всяваха страх от Еврозоната.

"Ако бяхме сега в чакалнята, България щеше да получи немалка помощ. Сега ще се оправяме сами. Икономиката ни няма бързо да се възстанови", предупреди той в предаването "Опорни хора" на Bulgaria ON AIR.

А специално за Румен Радев Плевнелиев коментира: "Аз вече го наричам непрезидента Радев, защото той отказа да е президент, а седи някъде отстрани и води своите малки кампаниики".

Още по темата

"Само общи приказни, нито едно предложение, нито едно решение. Това е непрезидент, който се опитва да окупира властта. Той се заиграва със страховете на хората, но не дава решения и това го прави един обикновен популист от многото които виждаме", обвини още Плевнелиев.

Според него вече сме изправени пред две кризи – здравна и икономическа.

"Най-малко три месеца ще са нужни за социална изолация, а в цялата си фаза тази криза ще трае още две години", смята той.

Според него мерките, които предприема правителството у нас са навременни и правилни.

"Врагът е невидим, ситуацията е много тежка, кризата е дълбока, призна той.
Плевнелиев смята, че икономиката ни няма да се възстанови бързо, но все пак България стои добре на фона на останалите страни.

"Трябва да вземем дълг, трябва да имаме кеш, защото тази криза е непресказуема", настоя той. 

Той прогнозира, че България ще остане на дъното поне година и половина – две.

"Изключително важно е да сме заедно и тук не прави чест на Радев и на БСП в една толкова сложна ситуация да продължават да клатят лодката и да се опитват да я обърнат“, скочи още Плевнелиев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


598
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
415
20
 
60
 
! Отговори
ivan преди 4 години
Какъв злобен и дребен човек е този плевнелиев...Той е НЕПРЕЗИДЕНТ forever!
414
7
 
18
 
! Отговори
Барба преди 4 години
Хора, да се преброим. Нека всеки който има познати или близки прекарали тежки пневмонии през последния месец да сподели. Аз познавам трима които влязоха в болница. Двама се отърваха, единия след кома дори, но третия не успя. Разбира се нито един не е потвърден случай на корона. Съвпадение.
413
7
 
28
 
! Отговори
Доктора преди 4 години
Абе, не знам кой виновен и кой невинен. Знам, че хората умират, заразата пълзи, а ние си бичим по едни 150-200 теста на ден и толкоз. И се хвалим даже какви хубави мерки сме взели. По-добри сме ит немци, и от италианци, а за англичани и американци да не говорим. Ако и фактите го подкрепяха цена нямаше да имаме но.... Хайде че ме викат пак по спешност.
412
2
 
13
 
! Отговори
Бялата роза преди 4 години
Основните 6 членове на групата са арестувани от Гестапо, осъдени и екзекутирани чрез обезглавяване през 1943 г.Текстът от тяхната 6-та листовка е изнесен от Германия в Англия през Скандинавия и през юли 1943 г.нейни копия са разпръсквани от съюзническите самолети.Заглавието на листовката е Манифестът на мюнхенските студентиСред по-известните им цитати е Ние няма да мълчимНие сме вашата гузна съвест;Бялата роза не ви оставя на спокойствиеТой се е превърнал в лозунг на редица антивоенни политически движения, включително протестите против войната срещу Ирак,израелската блокада над Газа
411
2
 
11
 
! Отговори
"Бялата роза&qu преди 4 години
Бялата роза е ненасилствена съпротивителна група в Нацистка ГерманияСъстои се от студенти от Лудвиг Максимилиан университет,Мюнхен и техния професор по философия.Групата става известна с кампанията си за разпространение на анонимни листовки,продължила от юни 1942 до февруари 1943 г.,която призовава за активно противопоставяне на режима на диктатора Адолф Хитлер
410
7
 
34
 
! Отговори
Койчо преди 4 години
Само комсомолски секретар може да каже това
409
6
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако хипотетично БСП-то вземе властта и управлява 10-15 г, съм сигурен че ББ, Плевня и компания щяха пак да се пребоядисали. Нещо подобно се случи с НДСВ-то преди време. Не важи за Доганя - най-хитрият бг политик = "балансьор".
408
2
 
7
 
! Отговори
Роза преди 4 години
Благодаря на редакцията,че не цензурира коментарите,и обикновените думи не се квалифицират като "забранени", както правят в някои други сайтове!
407
9
 
43
 
! Отговори
да не е болен? преди 4 години
Роската да не е болен? Не каза нито една мърсотия против Русия!
406
6
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ГЕРБ-БКПНищо обчо нямат със социализма,ЕНП-ГЕРБ,са си фашисти,в най-чист вид!Проследи фашизма,за да видиш,че действат по абсолютно същите нацистки методи - едно към едно!
405
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен ЕНП ...християндемократи и....гей паради и еднополови бракове ,узаконена наркомания . Егати християните ? Вони .
404
8
 
4
 
! Отговори
ГЕРБ-БКП преди 4 години
До Анонимен439 Тъй ,тъй . Щото сега БКП-СЪРП&ГЕРП и ч.у.***.та докараха .
403
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ей това е най-важното - да се намери "виновен".Хилядолетна психология, като се почне от чистачката, та до Тромпета в съвременен вариант. Обяснението е просто, да не задълбавам.
402
3
 
27
 
! Отговори
ББ преди 4 години
ами от 10 год.сте на власти още не сте в чакалнята,ама там по трудно ще крадете,Радев е Президент един мандат ама той ви виновен,парите подаяния ще намаляват още и схемите ви са обречени,единствените виновници сте вие защото срязахте икономиката и земеделието ни на скрап за да си купите вили из гръцките села и къщи в Барселона,хората ги пращате през ваши фирми роби из чужбините,през вашите сайтове и тв-та им промивате мозъците,че е ценно да си роб из чужбините...пробавате роби в 21 в.
401
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Европейската народна партия (ЕНП),а за по-кратко - ФАШИСТИ ,е европейска политическа партия, основана през 1976 г. от християндемократически партии, макар че по-късно партията увеличава членовете си, включвайки консервативни и други дясноцентристки политически партии.
400
3
 
16
 
! Отговори
Некъф преди 4 години
Тоя няма ли кой да го наплюе, че да го хване коронавируса и да се отървем от него.
399
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 437 Не бъди ! За 2018 година умряха 108 00 хиляди българи .От началото на годината досега са умрели над 16-17 хиляди ,за съжаление . Нали СЪРПи ГЕРБ ни направи първи по смъртностт света . Не бъди *** !
398
17
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ей, тва е - като не забранихме БКП-то навремето, сега ще ни спъват всяка смислена стъпка. Свекървата от дондуков и той дава всичко от себе си срещу народа!
397
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ЕНП,вреди на България и населението!
396
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонименИма епидемия,не бъди ***,вече хиляди измряха,трябва да спазваме карантината!