Радев и БСП били виновни, че няма да имаме пари от ЕС

За Плевнелиев той и БСП ни отдалечили от Еврозоната
Обновена: 5 апр 2020 15:00 | 5 апр 2020 14:39, Камелия Цветанова
598

БСП и Радев са виновни, че няма да получим пари от ЕС, защото те всяваха страх за еврозоната, смята президентът в периода 2012 – 2017 г. Росен Плевнелиев.

Според него те са тези, които всяваха страх от Еврозоната.

"Ако бяхме сега в чакалнята, България щеше да получи немалка помощ. Сега ще се оправяме сами. Икономиката ни няма бързо да се възстанови", предупреди той в предаването "Опорни хора" на Bulgaria ON AIR.

А специално за Румен Радев Плевнелиев коментира: "Аз вече го наричам непрезидента Радев, защото той отказа да е президент, а седи някъде отстрани и води своите малки кампаниики".

Още по темата

"Само общи приказни, нито едно предложение, нито едно решение. Това е непрезидент, който се опитва да окупира властта. Той се заиграва със страховете на хората, но не дава решения и това го прави един обикновен популист от многото които виждаме", обвини още Плевнелиев.

Според него вече сме изправени пред две кризи – здравна и икономическа.

"Най-малко три месеца ще са нужни за социална изолация, а в цялата си фаза тази криза ще трае още две години", смята той.

Според него мерките, които предприема правителството у нас са навременни и правилни.

"Врагът е невидим, ситуацията е много тежка, кризата е дълбока, призна той.
Плевнелиев смята, че икономиката ни няма да се възстанови бързо, но все пак България стои добре на фона на останалите страни.

"Трябва да вземем дълг, трябва да имаме кеш, защото тази криза е непресказуема", настоя той. 

Той прогнозира, че България ще остане на дъното поне година и половина – две.

"Изключително важно е да сме заедно и тук не прави чест на Радев и на БСП в една толкова сложна ситуация да продължават да клатят лодката и да се опитват да я обърнат“, скочи още Плевнелиев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


598
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
395
26
 
9
 
! Отговори
ГЗът преди 4 години
Радев вече си ритна трудовата книжка и няма да повтори мандат.Кой да повярва, че толкова злоба и неадекватност могат да се съберат под една фуражка и да го докарат до национални предателства. Чак от вируси и икономика взе да разбира и да разколебава народа в борбата с епидемията. ГЗ.
394
5
 
6
 
! Отговори
ЧУМАТА ГЕРБ преди 4 години
До Анонимен430 Тя пък една епидемия само в болните и страхливи мозъци . Страх те нали ? Дребна страхлива душица .
393
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен Забравиха Ореха .
392
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Немците(а и други) след перестройката в СССР,крадоха Русия ,както я бяха ограбИли през ВСВ,хванаха един от тези немски крадци с ценни руски картини на границата,ето тава са западните ценности.
391
18
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
По нареждане на БСП и другарката *** Радев наруши забраната и събра хората на Шипка да ги зарази корона вирус и от там пламна епидемията.
390
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен424 А ти в Брюксел, на гей парадите! И с еднополов брак !
389
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонименЕ, как да иска льотчика и БКП да приемем Еврото, като искат да приемем рублата.Да си вадят руски паспорти и да заминават - чемодан, вокзал, Москва!........Аз съм твърдо за ЕС и предпочитам ЕС пред Русия,но когато започнахте да искате събарянето на паметниците на нашите руски освободители,побеснях от ярост!Такъв фашизъм и злоба,просто нямам думи!Немците(а и други) след перестройката в СССР,крадоха Русия ,както я бяха ограбли през ВСВ,хванаха ги с ценни руски картини на границата
388
7
 
12
 
! Отговори
Поручик Ржевски преди 4 години
Чакай да помисля за още кандидат-президенти от огнеборската партия.Чудя се певицата Луна, Веселин Маринов или главния пожарникар имат по-големи шансове, това още не мога да реша.Или ястреба Цецо ще излезе от някое модерно мраморно жилище 250 кв.м. закупено за 15 хил лева?И ще си направи плакати на фона на Ф16.Не, сетих се. Най-благородната си остава Цвета Караянчева, която си гласува увеличение на заплатата с цел да ни помогне, сигур тя ще е....
387
15
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Е, как да иска льотчика и БКП да приемем Еврото, като искат да приемем рублата.Да си вадят руски паспорти и да заминават - чемодан, вокзал, Москва!
386
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Поручик РжевскиТой Плевнята не е от ГЕРБ,а е от Костовистката партия,но те са от една и съща партия - ЕНП.Но когато Орешарски управляваше страната беше по-спокойна с БСП и ДПС,дори Костов,макар че не беше в управлението.
385
17
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
бсп създават най-голямото разделение в държавата.трябва да си ходят при путин или коронаджиите в китай,защото са национални предатели.
384
5
 
13
 
! Отговори
Поручик Ржевски преди 4 години
Абе гербер умен, нали се сещаш, че като изкараш Цецка Цачева или Цвета Караянчева или Теменужка Петрова или друга калинка срещу Радев на избори и става смешно....Дори и герберите недообразовани започват да гласуват за г-н Радев.Чудя се имате ли някой с више изобщо, всичките изглеждат все едно са лауреати на техникум.Или този Росен с 8% доверие, кой ви е златната ракета на вас?
383
6
 
13
 
! Отговори
Поручик Ржевски преди 4 години
Новини от еврозоната - държави като Италия очакват общоевропейски коронаоблигации. Германия и северните са против, зер да не обеднеят васи. Ако не се споразумеят, Италия смята да обмисли изход от ЕС.Шефа на зидаро-мазачите Росен дали ги знае тия неща?
382
6
 
15
 
! Отговори
Поручик Ржевски преди 4 години
От кризата с корона вируса разбрах, че тази настинка директно пръсна ЕС на десетки малки парченца. Не ми се мисли ако се появи по-голяма криза....Вместо да помогнат на Италия, съседните и държави блокираха границите и поставиха стотици шофьори на камиони в хуманитарна криза.ЕК вместо да осигури границите, направи декларация против Русия, премиера Джузепе Конти благодари на Русия...И тоя ми бълнува тука за Радев, за Нинова, за еврозона...клоун.
381
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Вируси се тушират с карантина На 13 май коронавируса и ГЕРБ си тръгват Карантината има полза
380
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Истината е ,че много ми падна мнението за ЕНП,откакто управляват България от 2009 година,никога не е имало по-зле управляващи от ЕНП,от която партия са ГЕРБ и Плевнята.Дори ДПС,която е етническа партия,не са ни нанасяли никога такива страшни щети.
379
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Гласували за ГЕРБ - 1100000Гласували за Радев - 2050000
378
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Направихте ли си сметката ,че когато плюете по Радев , плюете и по 2100000 българи !Няма нужда , сметката ще е направи НАРОДА
377
27
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
:)Немога да повярвам !!!Най-накрая се намери един куражлия , който открито , публично и недвусмислено да посочи и изрече истината за другаря радефф.Няма да има оправия и просперитет докато не се излекуваме от червента чума!
376
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Фараж: ако бях българин, вече щях да стягам багажаhttps://youtube/watch?v=8pSyuIhkd5k