Ангелкова отвратена от снимките с премиера

Министърът отрече да има конспирации за опашките по границите
18 юни 2020 13:42, Петя Славова
166
Ангелкова отвратена от снимките с премиера
Снимка: БГНЕС

"Отвратена съм от това, което се случва. Кой нормален човек ще запише спящ човек и ще го пусне в публичното пространство? Това е далеч от принципите и устоите на една правова държава. Би трябвало това да е направено от изключително близък човек”. Това заяви министърът на туризма Николина Ангелкова пред Нова тв.

По думите й, цялата партия стои зад гърба на премиера и така ще устоят на атаките. "Всички са срещу ГЕРБ, дори и президентът Радев, който трябва да бъде обединител на нацията, непрекъснато критикува, вместо да предлага конкретни решения", обясни тя и допълни, че не се говори за успешните неща, направени от ГЕРБ, а вместо битката да се води с решения и политики, се търсят компромати.

За Ангелкова напускането на ГЕРБ от Цветан Цветанов, не е мъжка постъпка. Според нея, не е достойно, човек, който до вчера е градил и е управлявал с всички тези хора, да напуска.

 "Не разбирам как хората в структурата, която те е създала като политик, може изведнъж до такава степен да се променят, че да не отговарят на определени принципи и да не бъдат компетентни", заяви тя.

Във връзка с километричните опашки на границата ни с Гърция и има ли вина България за тях, Ангелкова отговори, че не може винаги тя да се търси в страната ни.

Още по темата

"Не разбирам защо всички решения, които са някак си неприятни за българите, които пътуват, трябва непременно да бъдат обвързани с конспирации или решения вътре в нашата страна", посочи тя.

"Опитваме се по всякакъв начин да улесним пътуванията и към България, и извън България, защото всеки сам трябва да реши къде иска да прекара своята почивка. Не разбирам защо всичко, което се случва при нашите съседи, трябва да е провокирано от нас", каза още министърът на туризма.

Солени глоби ще има за платените плажове по Черноморието. Ангелкова коментира примера от последните дни - безплатен чадър и шезлонг, а кафе срещу 8 лева. В такива случаи глобите за  търговците и концесионерите ще бъдат между 3 и 10 000 лева.

"Направихме необходимите проверки. Изпратили сме указания и ще има санкции, тъй като плажните принадлежности не трябва да се смесват с допълнителната търговска площ", заяви Ангелкова.

По думите й, става въпрос за единични сигнали, които със сигурност отвращават хората. Затова пък именно те нарицателно и са удар върху труда и усилията на останалите в бранша.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


166
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
151
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кой нормален човек ще запише спящ човек...Кой нормален човек се изразява по такъв нелеп начин! Пишеш и фотографираш/снимаш не означават едно и също на български!Госпожо Ангелкова дообразовайте се, все пак сте министър(ка), нека всички да ви разбират, имам в предвид и тези с висше образование!
150
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
То много хора са отвратени от вас политиците които парадирате с пари и скъпи жилища дрехи коли и подавате блага на близките си гадни хора !!!!
149
2
 
4
 
! Отговори
БГ преди 3 години
Време е и ние да застанем...но срещу герб. Защото тая мафия съсипва държавата. Милиарди се инвестират... Но.. само за столицата. Всичко останало тъне в разруха. Образование, здравеопазване, съдебна система,инфраструктура.Не е нормално, родителите ми да са длъжни да купуват винетка, защото в нас. място където живеят няма банкомат и аптека... 21 век, европейска държава?
148
2
 
1
 
! Отговори
Зозо преди 3 години
и аз съм отвратен, трябва да вземе да ходи на фитнес или да върти колело вместо да бръмчи с жипката
147
1
 
4
 
! Отговори
Tцтц преди 3 години
А как не се отвращава и не коментира когато някой дрогиран и пиян шофьор убие човек на пътя. Или как някой крадец изнасилва бабичка. Или как богаташчета внасят *** и ги горят и ни тровят. Тези снимки ги изкараха по-лошо нещо от гореизброеното.
146
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз пък се отвращавам от всяка нейна снимка. Не само лицевите пропорции, ами винаги й лъщи кожата все едно е мазна и неподдържана.
145
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кълвач.
144
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
другия път да вземе ангелкова, тя ще го снима по добре
143
1
 
4
 
! Отговори
Живите мъртви в БГ преди 3 години
Борисов не ги кани последователно и има недоволни. А и явно разпределението на прите не е справедливо.
142
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Оххх мамо много *** кефи тааа , със това убаво носленце.
141
0
 
16
 
! Отговори
Оскар Холивудов преди 3 години
Разбира се че е отвратена , госпожа министъра . Тя е свикнала на съвсем друг тип снимки . С Арни... с Брус Уилис ... с Том Круз ... и други холивудски знаменитости . И по възможност на държавна издръжка . Колко се натъжи като отложиха Оскарите . А сега е принудена да гледа тая селски- генералска драма .
140
0
 
22
 
! Отговори
Дедо поп преди 3 години
По нашия край казват- от далече грозна, от близо страшна
139
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Срам е че имаме такъв некомпетентен министър а и почти всички на ГЕРБ са такива събрани от кол и въже и кръстовище и от Сараите
138
1
 
16
 
! Отговори
Ин то дъ ТрапЪ преди 3 години
Ае..то грозно грозно грозно бива...ама то пък такова грозилище баси случая!Сигурно е от роднински секс..а може и чифтокопитно да е участвало..орджи да е имало..иначе такова плашило,трудно се получаяа.
137
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Като видя тази по телевизията и сънувам кошмари с ламята Спаска Вчера хунтата как трепереше как гузно гледашечуждопоставеници
136
2
 
8
 
! Отговори
Хорни Катър преди 3 години
Тая пак зацвили...мноо е секси!
135
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
също така далеч от принципите на нормална държава е кон да е министър, още повече на туризма и да има палати за милиони, ама ей го на! послушните крадливи калинки се отчитат с процент на главния тулупп и ги държи да му вършат мръсната работа. отвратителен кон е тая! нямам думи
134
0
 
15
 
! Отговори
Ямболски цървул преди 3 години
Аз пък съм отвратен от Ангелакова,ама не се хваля!
133
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Даже АдолфГутлер не е заснет в такава поза със златни кюлчета, мильоните Евра, завит на лагло с една възглавница шо, майна не бил толко клъст и е дринкел рекиджосити
132
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Снимката ни поднася мисловното ухание на Плювналиев.Бате Бойко ако е имал смелостта да изрита Доня Федосиня, Цеца РабФакиня, Росен Ругатналиня, Цецка АсЕнсьориня,. . .оти я трае тая каша Швайнюша и земал да се кофти с Корнелия на кон, с президента на дрон, с оня на терасон и неземе да поиска прошка и да вървиме напред, нагоре и на далеко